Αποκλειστικό! Ερημώνουν από κεφάλαια και ανθρώπους οι Πολιτείες στις ΗΠΑ όπου κυριαρχεί η αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικό! Ερημώνουν από κεφάλαια και ανθρώπους οι Πολιτείες στις ΗΠΑ όπου κυριαρχεί η αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ
Το el.gr σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Μία σιωπηλή μεν υψίστης σημασίας δε μετακίνηση ανθρώπων και οικονομικών πόρων λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ.

Η χώρα που πέρασε πρόσφατα μερικές από τις πιο ταραγμένες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, με τους πολίτες της να είναι διαιρεμένοι σε δύο πολιτικά στρατόπεδα, αλλάζει πρόσωπο.

Με αφορμή λοιπόν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό, δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει να μεταναστεύσουν από Πολιτεία σε Πολιτεία.

Υπάρχει όμως ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο σε όλη αυτή τη μετανάστευση ανθρώπων και επιχειρήσεων. Συντελούνται από Πολιτείες με πολύ υψηλότερους φόρους, όπου “όλως τυχαίως” παραδοσιακά οι διεθνιστές κυριαρχούν πολιτικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη, δύο Πολιτείες που έχουν χαρακτεί στη συνείδηση των πολλών ως τα μέρη που κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει “όλα του τα όνειρα”.

Ωστόσο αυτή η αίσθηση σήμερα έχει αποδομηθεί πλήρως και τη θέση των παραπάνω Πολιτειών παίρνουν σήμερα το Τέξας και η Φλόριντα, δύο Πολιτείες με σαφώς πολύ χαμηλότερους φόρους αλλά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Τον “χορό” των μετακινήσεων σέρνουν εταιρείες με επιφάνεια που διαχειρίζονται σοβαρά ποσά όπως είναι η Goldman Sachs!

Πρώην κάτοικοι της Καλιφόρνιας μάλιστα εξηγούν σε αμερικανικό μέσο πως:

«Η συγκεκριμένη Πολιτεία άλλαξε αφάνταστα, όχι μόνο στην πολιτική (σ.σ. κυριαρχία των διεθνιστών) αλλά και στην ανάπτυξη. Άστεγοι, ναρκωτικά, βελόνες» .

facebook sharing button

Share this post