Αποκλειστικό- Τελεσίγραφο-φωτιά:Τι θα γίνει μετά την Άνοιξη στην Ευρώπη; ΔΕΝ μας λένε τίποτα τα ΜΜΕ αλλά…κινδυνεύουμε

Αποκλειστικό- Τελεσίγραφο-φωτιά:Τι θα γίνει μετά την Άνοιξη στην Ευρώπη; ΔΕΝ μας λένε τίποτα τα ΜΜΕ αλλά…κινδυνεύουμε

Διαβάστε με προσοχή την είδηση.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Αν οι Ευρωπαϊκές χώρες πιστεύουν πως ησύχασαν με το πρόβλημα της μαζικής μετανάστευσης και πλέον έχουν να «τακτοποιήσουν» το πρόβλημα μόνο όσων έχουν περάσει στα εδάφη τους, είναι πολύ γελασμένες, υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Χέρμπερτ Κικλ.

Ο Κίκλ, έστειλε επιστολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προειδοποιώντας για μια νέα μαζική μεταναστευτική κρίση, μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους και ζητώντας να ληφθούν άμεσα προληπτικά μέτρα.

Τι αναφέρει ο υπουργός στην επιστολή του: Πως μεγάλος αριθμός μεταναστών από την Τουρκία θα κατευθυνθεί ολοταχώς στην Ευρώπη μόλις βελτιωθεί ο καιρός.

Δηλώνει επίσης πως βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για μια μετανάστευση μεγάλης κλίμακας από την Τουρκία στην Ευρώπη.

Συνεχίζει λέγοντας πως στη Μέση Ανατολή το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν 5,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, Σύριακής κυρίως καταγωγής, γεγονός που επιβεβαιώνει την επικείμενη απειλή ενός νέου μαζικού μεταναστευτικού κύματος.

Ο Κίκλ προέτρεψε την επιτροπή να ενεργήσει άμεσα και να στείλει ένα σαφές μήνυμα στους μετανάστες για να σταματήσει η μαζική μετανάστευση.

Όπως ο ίδιος λέει «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μάθουμε τώρα ποιες πρωτοβουλίες και μέτρα σχεδιάζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να είναι σε θέση να συντονίσει τα αντίστοιχα σχέδια έκτακτης ανάγκης για αποτροπή μιας νέας μαζικής εισροής μεταναστών».

Ο υπουργός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι πρόσφυγες έχουν δικαίωμα σε μια ζωή με ασφάλεια και αξιοπρέπεια αλλά δεν έχουν δικαίωμα να επιλέγουν ελεύθερα τη χώρα προορισμού τους. Μόνο μια Ευρώπη που προστατεύει τα σύνορά της μπορεί να βοηθήσει εκείνους που πραγματικά χρειάζονται προστασία».

Ενώ κατόπιν, υπενθύμισε στην ΕΕ να μην ξεχάσει την πρόσφατη ιστορία της σχετικά με τη μαζική μετανάστευση: «Όλοι θυμόμαστε ακόμα τις εικόνες της μαζικής μετανάστευσης του 2015/2016. Θα ήταν ανεύθυνο το να περιμένουμε έως ότου δεκάδες χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται στα σύνορα», καταλήγει.

Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξει θέμα και στην Ελλάδα δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι τι έρχεται.

Με το που φτιάξει ο καιρός η Τουρκία θα αρχίσει να στέλνει…επενδυτές στη χώρα μας.

Θα ζήσουμε πάλι τις εικόνες του 2015; Αριστερή κυβέρνηση έχουμε ακόμη, αυτό δίνει την απάντηση.

Επομένως η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα:

Τους «επενδυτές» που ήδη βρίσκονται στη χώρα, και φυσικά σκοπό να φύγουν δεν έχουν.
Τους «επενδυτές» που θα στείλει η Τουρκία, σύμφωνα με την προειδοποίηση του Αυστριακού Υπουργού Εσωτερικών.
Τους «επενδυτές» που θα μας στείλει η Γερμανία, περίπου 50.000 τον αριθμό, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό μας άρθρο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ να το διαβάσετε).
Διαβάσατε παραπάνω τον αριθμό των αναμενόμενων «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή: 5,6 εκατομμύρια. Που θα πάνε όλοι αυτοί; Στην Ουγγαρία που τους διώχνει; Στην Ιταλία του Σαλβίνι; Καλά το μαντέψατε, θα έρθουν στην Ελλάδα να πάρουν επίδομα και δωρεάν σπίτι από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τέτοια καταστροφή, είναι να ισχυροποιηθούν τα Εθνικοδεξιά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να σταματήσουν την Τουρκία από το να στέλνει «μεταναστές» στην Ελλάδα με νέες διατάξεις, ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τις Ευρωεκλογές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, την προειδοποίηση από τη Λιβύη, για τον ερχομό αρχικά 800.000 μεταναστών στην Ευρώπη. Προσέξτε, τη δήλωση του Λιβανέζου πρωθυπουργού πως μέσα σε αυτούς έχει τρομοκράτες και εγκληματίες (02:14), ενώ τέλος προσθέτει πως όλο αυτό «θα είναι καταστροφικό».

(φώτο: Pexels)

el.gr

Share this post