ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Κάνουν την ζωή των ανεμβολίαστων «ΚΟΛΑΣΗ» – RAPID TEST ακόμα και στα κομμωτήρια!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Κάνουν την ζωή των ανεμβολίαστων «ΚΟΛΑΣΗ» – RAPID TEST ακόμα και στα κομμωτήρια!
2 Rapid Test την βδομάδα για τους απανταχού ανεμβολίαστους εργαζομένους! ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ!!!

Κόλαση γίνεται η ζωή των ανεμβολίαστων με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και θα ισχύσουν από το Σάββατο.

Ο υπουργός Υγείας ξεκίνησε με την ανακοίνωση αποστολής συνεχών ενημερώσεων στα κινητά ανεμβολίαστων υπέρ του εμβολιασμού σε ένα απόλυτο σκηνικό Μεγάλου Αδελφού.

Αυξάνεται ο αριθμός των rapid test των ανεμβολίαστων εργαζόμενων, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτως της φύσης της εργασίας τους. ΕΤΣΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Πέραν τούτου, με υποχρεωτικό rapid test θα εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι σε όλα τα καταστήματα λιανικής, τα εμπορικά καταστήματα, τα malls, τις τράπεζες, τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στους εξωτερικούς χώρους εστίασης, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ σουπερμάρκετ, φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων και άσκηση θρησκευτικού δικαιώματος. Σε αυτούς τους χώρους δεν θα χρειάζεται αρνητικό τεστ.

Ειδικότερα θα χρειάζεται η επίδειξη αρνητικού rapid test για την πρόσβασή τους σε:

 

  • τράπεζες,
  • δημόσιες υπηρεσίες
  • εμπορικά καταστήματα,
  • κομμωτήρια,
  • δραστηριότητες που δεν θεωρούνται αναγκαίες
  • σε μικτούς χώρους διασκέδασης.

 

Αναβαθμίζονται οι ποινές για τα μαγαζιά που δεν τηρούν τα μέτρα. Τα πρόστιμα θα ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ και θα επιβάλλονται 15 ημέρες αναστολής λειτουργίας. ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ.

Θα υπάρξει ποινή στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα.

Τα μέτρα θα ισχύουν από το Σάββατο!

 

 

https://www.el.gr

Share this post