ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ”;

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ”;

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Πριν από τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016, έγραφα πως αυτές οι αμερικανικές εκλογές θα ήταν κομβικό σημείο για τον πλανήτη μας!  Αφού διεκδικητές θα ήταν από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από την πλευρά των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστούσε επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ να ολοκλήρωνε το έργο της Παγκοσμιοποίησης! 

Πίστευα ότι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαινόταν ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων, που μέσες – άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν την ίδια εξωτερική πολιτική. 

Η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διέφερε από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, είχαμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας.  Η Χίλαρι Κλίντον ήταν η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, που πίστευαν ότι ο κρατισμός θα συνεχίζει να εφαρμόζει τον μερικό σοσιαλισμό των κυβερνήσεων του Μπαράκ Ομπάμα! Με σιδηρά πυγμή, όπως επί της εποχής Μπους, όπου μετερχόταν σκληρής ρητορικής, με την δημιουργία πολέμων ανά τον κόσμο! Επιστέγασμα και της πολιτικής, του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον, του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον! 

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πίστευε στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας και είχε δείξει πως επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ρωσία και προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα σταματούσε την αμερικανική συμμετοχή σε πολέμους! Αντίθετα, η Χίλαρι Κλίντον ήθελε σύμμαχο την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία (δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η Κίνα επενδύει στη Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ) και ήταν υπέρ των πολέμων! 

Είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εχθρός της ΝΤΠ, που εκπροσωπεί ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος! 

Όλοι εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ… 

Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016 δικαίωση την πρόβλεψή μας, ότι το αουτσάιντερ Ντόναλντ Τραμπ θα κέρδιζε τις εκλογές, αλλά δικαίωσε και τα όσα εκτιμούσα για τους δυο μονομάχους της διεκδίκησης της Προεδρίας των ΗΠΑ!  

Σε αυτό το χρονικό διάστημα διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ (2016-2020) η κυβέρνηση Τραμπ εφάρμοσε τα περισσότερα από όσα είχε υποσχεθεί στον αμερικανικό λαό! 

Όμως, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και υπό τον φόβο να χάσει ο νέος εκλεκτός τους Τζο Μπάιντεν και τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, ενεργοποίησε έναν “εμφύλιο” πόλεμο στις ΗΠΑ με αφορμή την δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, του Τζορτζ Φλόιντ! 

Εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο που έφερε στο φως για άλλη μια φορά τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ. Ωστόσο το εξόχως περίεργο ήταν, πως την προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων Αμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! 

Έτσι είχα σε άρθρο μου διατυπώσει ότι – όπως και πολλοί Αμερικάνοι αναλυτές – αυτή η γενικευμένη έκρηξη υπέκρυπτε την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ για να μην πάει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020! Γιατί ελλόχευε πάντα  ο κίνδυνος για το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ να εκλεγεί πάλι το αουτσάιντερ! Δηλαδή, ο Ντόναλντ Τραμπ! 

Στην συνέχεια το βαθύ κράτος των ΗΠΑ ενεργοποίησε και ένα απρόσμενο όπλο”, που του παρείχε η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού! Που λέγεταιεπιστολική ψήφος! 

Σύμμαχοι βέβαια και αυτήν την φορά, του εκπροσώπου του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, τα περισσότερα ΜΜΕ στον κόσμο, όπως και τα δικά μας Συστημικά ΜΜΕ, δηλαδή, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες που ανήκουν σε αυτούς τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες που θεό τους έχουν το επιχειρηματικό κέρδος! 

Συνοδοιπόροι στην υποστήριξη του εκπροσώπου του βαθέως κράτους, Χίλαρι Κλίντον χθες, Τζο Μπάιντεν σήμερα, όλο (σχεδόν) το Επιτελείο του διεφθαρμένου Χόλυγουντ!   

Πάλι δηλαδή, όλοι εναντίον ενός! Όλοι εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ! 

Τα “Λευκά καπέλα” υπέρ της επανεκλογής Ντόναλντ Τραμπ; 

Επί μήνες πριν την 3η Νοεμβρίου 2020, αφού πρώτα λοιδορούσαν και χλεύαζαν τον Πρόεδρο Τραμπ, όλα τα Συστημικά ΜΜΕ έφερναν αδιαφιλονίκητο φαβορί για την εκλογή Προέδρου στις ΗΠΑ τον Τζο Μπάιντεν!  

Όμως η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο υποψηφίων καθημερινά μειωνόταν, και φθάνουμε σήμερα να γίνεται μια μάχη στήθος με στήθος!  

Βέβαια, δυο βδομάδες περίπου πριν την 3η Νοεμβρίου, φίλοι και καλοί αναλυτές από Ελλάδα και ΗΠΑ μου περνούσαν το μήνυμα μιας σίγουρης εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ! 

Μου έλεγαν, πως η σιγουριά τους πηγάζει από την εκτέλεση του προεκλογικού προγράμματος του 2016 και το οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ ακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια και γι΄ αυτό ο αμερικανικός λαός δεν θα τον προδώσει! Μου έλεγαν κι άλλα επιχειρήματα, που δεν θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω! 

Ωστόσο, εκείνο που μου ισχυρίζονταν ως πλεονέκτημα της νέας εκλογής Τραμπ και το οποίο με έπιασε αδιάβαστο, είναι ότι τα Λευκά καπέλα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!  

Έτσι ανάτρεξα στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθώ για το τι σημαίνει Λευκά καπέλα 

Πολλά διάβασα και τα οποία δεν μπορώ να υιοθετήσω, αλλά θα σας αναφέρω το παρακάτω κείμενο το οποίο έχει αναρτηθεί στις 7 Μαρτίου 2016 στην διαδικτυακή σελίδα https://ellaniapili.blogspot.com/, πριν και από τις προηγούμενες αμερικανικές εκλογές, και το οποίο έχει συγκλονιστικές αναφορές! Το άρθρο αυτό έχει τίτλο«Ποιοι είναι τα Λευκά καπέλα: 

Πώς εξαφάνισαν τα “Λευκά καπέλα”… 

«Τα Λευκά Καπέλα είναι μια αλληγορική αναφορά στους καλούς και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα. 

Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην κλίκα. 

Προέρχεται από τις επιστολές που γράφτηκαν από κάποιο άτομο, γνωστό τότε ως το περιστέρι, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό νόμο γνωστό ως NESARA, και που αναφέρεται στις πηγές του ως Λευκά Καπέλα. Ο NESARA ήταν ένας πραγματικός νόμος που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός χαμένου νομικού δικαστικού αγώνα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις τράπεζες το 1993, και ο NESARA δημιουργήθηκε για να επιλύσει αυτό το νομικό ζήτημα. Μια ειδική ομάδα προσωπικού του Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την εφαρμογή του και οι προσπάθειές τους τελικά θα κορυφώνονταν με την ανακοίνωση του το Σεπτέμβριο του 2001. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος κίνησε τα νήματα για την δολοφονία (;;;) όλων των μελών αυτής της ομάδας και έτσι η εφαρμογή του νόμου σταμάτησε. 

Η ομάδα υλοποίησης στήθηκε για να δολοφονηθεί (;;;) με το να βρίσκεται σε ένα ορισμένο μέρος και σε μια ορισμένη ημερομηνία και ώρα, προκειμένου να επικυρώσει τον νόμο. Αφού συγκεντρώθηκε, έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο στις 9/11/2001 είχε δε ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί όλη η ομάδα και κατόπιν με την χρήση του νόμου Patriot, που πέρασε την επόμενη κιόλας μέρα των γεγονότων της 9/11 να αποκρυβούν όλες οι εργασίες της. 

Τα μέλη της ομάδας του Ναυτικού βρίσκονταν στα γραφεία τους στο Πεντάγωνο, όταν αυτό χτυπήθηκε από ένα βλήμα Κρουζ που χρησιμοποιείται εναντίον πλοίων και είναι σχεδιασμένο να χτυπάει ακριβώς πάνω από την ίσαλο γραμμή και να διεισδύει στο μηχανοστάσιο πριν να εκραγεί. Ένας ηλεκτρονικός φάρος τοποθετήθηκε στα γραφεία των μελών της ομάδας για να το καθοδηγεί. Κανένα επιβατικό αεροπλάνο δεν ενεπλάκη. 

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στέγαζε το σύνολο του μηχανογραφικού κέντρου των διαδικασιών για την εφαρμογή του NESARA, επειδή οι υψηλού επιπέδου διοργανωτές, (Greenspan, Κλίντον) το έστησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής τοποθετήθηκαν σε γραφεία που βρίσκονταν στα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου Επτά). Όταν βρέθηκαν όλοι εκεί το πρωί της 9/11 δέχθηκαν επίθεση που δολοφόνησαν όλους όσους συνδέονταν με τις διαδικασίες του νόμου. Στη συνέχεια, όλα τα κτίρια που εμπλέκονταν κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά. Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες προερχόμενες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον εγκληματίες και άψυχους εργάτες που βρέθηκαν μέσα από τους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, και προέρχονταν κυρίως από το Ισραήλ. 

Έτσι, σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, δολοφονήθηκε (;;;) το σύνολο της αρχικής ομάδας των Λευκών Καπέλων και το ιστορικό τους σβήστηκε από τα αρχεία 

“Πόλεμος” μεταξύ “Λευκών και Μαύρων καπέλων”…  

Το άρθρο στην διαδικτυακή σελίδα https://ellaniapili.blogspot.com/ συνεχίζει ως παρακάτω, που για μια ακόμη φορά αναφέρω ότι δεν υλοποιούμε: 

«Τώρα αποκαλούμε τους ομολόγους τους “Λευκά Καπέλα” επίσης. Είναι οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα άτομα απ’ όσα περιλαμβάνονταν κατά την 9/11, και μάχονται για την καταστροφή της συμμορίας των αδίστακτων εγκληματιών… Τα Λευκά Καπέλα είναι τώρα η Πλανητική Αντίσταση. Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και του τι συνεχίζει να συμβαίνει στην παρούσα, έχει ενοποιήσει ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που έχει τόσο βασανίσει τον πλανήτη μας. Αυτά τα Λευκά Καπέλα συνασπίστηκαν όχι μόνο στο όνομα της δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού για να χρησιμοποιήσουν τις αυξανόμενες σε ένταση συχνότητες για ένα αιώνιο Γεγονός που θα απαλλάξει αυτόν τον πλανήτη από το κακό για πάντα. Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τον χώρο υψηλών ενεργειών, καθιστά τώρα αυτές τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας δυνατές όσο ποτέ άλλοτε. 

Τα Μαύρα Καπέλα είναι τελειωμένα. Ο χρόνος τους, και ο σκοπός τους έχουν φτάσει στο τέλος τους. Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας πρόκειται τώρα να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας προς όλη τη Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της του φωτός και της αγάπης που θα θεραπεύσουν τον Γαλαξία και θα φέρουν το σύνολο των όντων του σε Ένωση Αγάπης και Ειρήνης. Η διαίρεση και οι διαμάχες δεν θα είναι πια μέρος του είναι μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες διώχνουν την άγνοια και το φόβο από την ύπαρξή μας. 

Σύντομα, θα είμαστε όλοι Λευκά Καπέλα, ακτινοβολώντας το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλον τον Γαλαξία. Είναι το πεπρωμένο μας. Πάντα ήταν το πεπρωμένο μας. Είμαστε ο λαός της Γης. (Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-03-06)»! 

Το άρθρο Ποιοι είναι τα Λευκά καπέλα; Καταλήγει ως εξής: 

«Δύο πράγματα να περιμένετε να συμβούν στο άμεσο μέλλον: 

Η συντριβή των Τούρκων και των Σαουδαράβων από τους Ρώσους και μάλιστα με τρόπο που θα αφήσει άφωνη την οικουμένη. Οι Ρώσοι θα τους λειώσουν με τέτοιο τρόπο, που θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος σαν την μοναδική αήττητη υπερδύναμη στον πλανήτη. 

Η ανατροπή της Χαζαρικής κλίκας που κυβερνά παράνομα τις ΗΠΑ μέσω της ιδιωτικής εταιρείας της Washington D.C. από τους δημοκρατικούς στρατηγούς του Πενταγώνου με την βοήθεια των “Λευκών Καπέλων”, την επαναφορά των ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα και την διακήρυξη της εφαρμογής του νόμου N.E.S.A.R.A. (N. Kastanias)»! 

Επί του πιεστηρίου… 

Εξέχουσα πηγή μας, μας αποκάλυψε ότι μεταξύ 1 – 10 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε μυστικά την Αθήνα, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ (κοινώς αναφερόμενη ως Βουλή, είναι η Κάτω Βουλή του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με την Άνω Βουλή να είναι η Γερουσία) Νάνσι Πελόζι, όπου το Δημοκρατικό κόμμα έχει την πλειοψηφία! 

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία, δεν νομίζετε πώς θα ήταν αναγκαίο να γνωρίζουμε, για το τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;; 

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Share this post