ΑΠΟΧΗ για να δοθεί τεράστια ώθηση στο ¨Πατριωτικό μέτωπο ¨, για να ξεφύγουμε από την παγίδα, να γυρίσουμε σελίδα . Δείτε πως !

ΑΠΟΧΗ για να δοθεί τεράστια ώθηση στο ¨Πατριωτικό μέτωπο ¨, για να ξεφύγουμε από την παγίδα, να γυρίσουμε σελίδα . Δείτε πως !

Όταν η πατρίδα σου έχει γίνει προτεκτοράτο , τι θα ψηφίσεις ;

Όλοι το είδαμε σε πρώτη προβολή πανελλαδικής εμβέλειας .Οι πατριωτικές συνιστώσες  δόλια , τις σκόρπισαν στους 5 ανέμους  και τώρα , σαν λυσσασμένοι να έχουν πέσει πάνω τους, καταβροχθίζοντας τα κομμάτια τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά !

Δεν το φοβούνται απλά , το τρέμουν !! Τρέμουν και ριγούν στην ιδέα οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , οι συμμετέχοντες στο κίνημα  των «Αγανακτισμένων» , όσοι είπαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 , όσοι στάθηκαν για ώρες στην ουρά εξαιτίας των capital controls , όσοι έκλαψαν δικούς τους που αυτοκτόνησαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης , όσοι  έχασαν τις δουλειές τους , τους δικούς τους που ξενιτεύτηκαν , όσοι προδόθηκαν από το Ελληνικό κράτος ,όσοι έχασαν την πίστη στην ίδια τη ζωή, όλους αυτούς , μην τυχόν και εκφραστούν μέσα από ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που θα τους παρασύρει όλους.

Μας κατηγόρησαν λοιπόν  ότι καθορίζουμε ¨ με περίεργους τρόπους ¨  το Πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα . Μαζί μ εμάς κατηγόρησαν και όλους εσάς που ενστερνίζονται , το ζωτικής σημασίας παρακάτω νοητικό σχήμα .

Ίσως , το σημαντικότερο που έχει ποτέ τεθεί  προς ενεργοποίηση , δεδομένων όλων των εξελίξεων σήμερα και ίσως , η τελευταία μας ευκαιρία , πριν πέσουμε στο απύθμενο σκοτάδι μιας τεράστιας γεωπολιτικής  δίνης που ήδη , μας τραβάει στα έγκατά της .

Ξεκάθαρα λοιπόν !

Όσο ψηλά κι εάν  φτάσει η  αποχή , Κυβέρνηση θα υπάρξει για να νομιμοποιήσει την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και να λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .

Από την άλλη, όλο το σκηνικό είναι τόσο καλά στημένο , που και στο 80% να φτάσει η συμμετοχή , πάλι θα σχηματιστεί εκείνη η Κυβέρνηση που θα νομιμοποιεί την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και θα λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .

Εκατοντάδες δις εκατομμύρια έχουμε χάσει ως κράτος τα τελευταία 30 χρόνια εκχωρώντας την αυτονομία μας , την ιδιο-διαχείριση και την εθνική μας κυριαρχία … για το καλό μας.  Τα απανωτά μνημόνια , ο μπαμπούλας που λέγεται Τουρκία και πολλά άλλα , δεν είναι τίποτα άλλο από μηχανισμοί ελέγχου και υποταγή μας  .

Ήρθε η ώρα να  σπάσουμε τα δεσμά !

Τι θα γίνει συνεπώς εάν μεθαύριο η αποχή φτάσει στο 54,6 % ; Δεν θα υπάρξει ακυβερνησία , να είστε σίγουροι .

Θα συνειδητοποιήσουν όμως ότι  5.500.000 πολίτες  , γύρισαν την πλάτη σ αυτό το πολιτικό σύστημα , οι πρωταγωνιστές του οπίου ούτε σ ένα τραπέζι δεν μπορούν να καθίσουν όλοι μαζί . Και τότε , θα αναρωτιούνται και θα προσπαθήσουν σαστισμένοι να δικαιολογήσουν και να δικαιολογηθούν . Έτσι , μετά από ανόητους επειδή κατεβήκατε στα συλλαλητήρια , θα σας πούνε και ανεύθυνους επειδή πήγατε τάχα στην παραλία και όχι στην κάλπη.

Θα έχουν χάσει όμως  πριν μπουν στο παιχνίδι , αφού , θα δουν ξαφνικά μπροστά τους ένα αντίπαλο δέος να έχει  θεριέψει

Αρκεί όλες οι πατριωτικές συνιστώσες να αποδεχτούν ότι μπορούν , στον επόμενο τόνο , να ενωθούν σε ένα και μόνο σημείο , για ένα σκοπό και σ ένα όραμα .

Να ξέρουν ότι το μπορούν  ,αφού ,  όλοι τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και το θέλουν αφού, αυτό που βγαίνει από την ψυχή τους εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό , εξυπηρετεί την επιβίωσή μας ως έθνος , διαφυλάττει την ιστορία μας , το μέλλον μας .

Τρομάξτε τους λοιπόν !!

Καλή επιλογή !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

Share this post