Απόλυτο ΣΟΚ στην Βρετανία: Κήρυξαν «ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ»! Τρίτος κόσμος γίνεται η Ευρώπη

Απόλυτο ΣΟΚ στην Βρετανία: Κήρυξαν «ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ»! Τρίτος κόσμος γίνεται η Ευρώπη
Καταιγιστικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την άνοδο της φτώχειας…

Το Eastbourne στην Βρετανία πρόκειται να γίνει η πρώτη περιοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα κηρύξει «έκτακτη ανάγκη κόστους ζωής», σε μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ για την Ευρώπη κατάσταση!

Αυτό γιατί ένας αριθμός ρεκόρ ανθρώπων στην πόλη της νότιας βρετανικής ακτής αναγκάζεται να στραφεί σε τράπεζες τροφίμων για να επιβιώσει.

Η τοπική αρχή που διοικείται από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες αναμένεται να περάσει το άνευ προηγουμένου ψήφισμα στην Βουλή σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την απότομη αύξηση της φτώχειας στο αγγλικό παραθαλάσσιο θέρετρο.

 

Ο σύμβουλος Josh Babarinde είπε ότι η κήρυξη έκτακτης ανάγκης θα βοηθήσει το δημοτικό συμβούλιο του Eastbourne να εργαστεί πιο αποτελεσματικά με φιλανθρωπικές οργανώσεις

«Χρειαζόμαστε άμεση δράση από την κυβέρνηση – πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό το κόστος της κρίσης έχει καταστεί έκτακτη ανάγκη λόγω της αδράνειάς τους», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

«Οι άνθρωποι έρχονται σε μένα κάθε μέρα λέγοντας, «Δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα», Υπάρχουν γονείς που παραλείπουν γεύματα όλη την ώρα για να μπορούν τα παιδιά τους να φάνε», κατέληξε.

 

photo pixabay

https://www.el.gr/

Share this post