Απόρρητος Φάκελος Τουρκία Το Αόρατο Όπλο Της Τουρκίας Έτοιμο Να Χτυπήσει Ελληνικό Νησί Προειδοποιήσει Ρωσίας Αυτό Είναι Το Όπλο Που Θα Σας Σώσει!

Απόρρητος Φάκελος Τουρκία Το Αόρατο Όπλο Της Τουρκίας Έτοιμο Να Χτυπήσει Ελληνικό Νησί Προειδοποιήσει Ρωσίας Αυτό Είναι Το Όπλο Που Θα Σας Σώσει!

Μελετώντας τις Στρατιωτικές κινήσεις της Τουρκίας στα Πολεμικά μέτωπα στην Συρία και στην Λιβύη, το Priftis News σας αποκαλύπτει το Απόρρητο σχέδιο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, για το πώς θα επιτεθούν σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, μετά από ένα εσχεμένο θερμό επεισόδιο, αιφνιδιάζοντας τον Ελληνικό Στρατό, χωρίς να κινήσει υποψίες (στην ΕΥΠ ), αφού δέν θα χρειάζεται να μεταφέρουν μεγάλες δυνάμεις στον στόχο που θα επιλέξουν να χτυπήσουν!

Η προειδοποιήσεις για την Ελλάδα έρχονται από την Ρωσία, αλλά η Ελλάδα κωφαίνει προκλητικά,και ασχολείται μόνο με τον Κορονοϊό! Τα σημάδια πυκνώνουν και μας έρχονται από την Λιβύη, αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε!

Αναλυτικά: Δύο Σοβιετικά συστήματα αεροπορικής άμυνας “Cube”(τις Δυνάμεις του Χαφτάρ)  καταστράφηκαν από  επίθεση Τουρκικού UAV ταυτόχρονα, στην περιοχή της αεροπορικής βάσης Al-Vatiy, κανένα από τα ραντάρ δεν μπόρεσε να εντοπίσει το Τουρκικό drone, με αποτέλεσμα να καταστραφούν από την εκτοξεύσεις δύο Τουρκικών πυραύλων αέρος επιφάνεια.

Σύμφωνα με Ρώσους ειδικούς, οι Τουρκία  χρησιμοποίησε αναβαθμισμένα drone με ηλεκτρονικά μέσα καταστολής ραντάρ, γι αυτό εκτάκτως ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης έλαβε από την Ρωσία τα συστήματα αεροπορικής άμυνας Pantsir-S1E, τα οποία κατέρριψαν τον συντριπτικό αριθμό των Τουρκικών αεροσκαφών  UAV-drone σε αυτήν τη Χώρα.

Πριν κατηγορηθούμε ότι προωθούμε τα Ρωσικά Pantsir-S1E, ώστε η Ελλάδα να τα αποκτήσει, χτυπάμε καμπανάκι προειδοποίησης, διότι δεν έχει γίνει τίποτα εκ μέρους της Ελλάδας ως προετοιμασία για την αντιμετώπισή των Τουρκικών UAV-drone, με αποτέλεσμα να είμαι πεπεισμένος γράφοντας αυτό το άρθρο, ότι μια Τουρκική επίθεση θα έρθει ύπουλα και αθόρυβα σε ένα νησί μας, όπου θα μετρήσιμου αρκετές απώλειες, και μηδενικές οι Τούρκοι!

Η ”Ασπίδα” και πολυδιαφημισμένη Απροσπέλαστη αντιαεροπορική ”ομπρέλα” μας είναι:  2 πυροβολαρχίες S-300 PMU-1 με 12 εκτοξευτές, 96 βλήματα και μέγιστη ακτίνα εμπλοκής 150 km. καλύπτουν έως και τα Δωδεκάνησα, ενώ τα ραντάρ τους λαμβάνουν εικόνα έως και τα παράλια της Μικράς Ασίας, και φυσικά μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά χρειάζονται επειγόντως αναβάθμιση σε  S-300PMU-2.

Τα Αμερικανικά Patriot που διαθέτουμε με μέγιστο βεληνεκές του συστήματος να είναι 160 χλμ. εναντίον αεροσκαφών, και 20 χλμ. εναντίον βαλλιστικών πυραύλων, πρόσφατα γελοιοποιήθηκαν στην Σαουδική Αραβία από Ιρανικά χαμηλού κόστους και τεχνολογίας UAV-drone, που επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις πετρελαιοπηγών που προστατεύονται από τα Patriot, καταστρέφοντας τις εγκαταστάσεις!

Ο ΕΣ διαθέτει 38 αυτοκινούμενα συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων OSA-AK/AKM, μέγιστου βεληνεκούς 10-12 χιλιομέτρων, καλά, αλλά παλιά, χρήζουν και αυτά αναβάθμιση. Από τα αξιόλογα του ΕΣ είναι τα Ρωσικά TOR-M1, διαθέτουμε 25 αυτοκινούμενα συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων TOR-M1, μέγιστου βεληνεκούς 12 χιλιομέτρων, και  το σύστημα CROTALE NG/GR Γαλλικής κατασκευής, που  εντάχθηκε στην ΠΑ το 2003, με εμβέλεια 20 χλμ, και εκτοξευτή με δύο φορείς των (4) τεσσάρων βλημάτων έκαστος.

Δυστυχώς κανένα από αυτά τα αντιαεροπορικά συστήματα δέν είναι δοκιμασμένα σε ένα ασύμμετρο Πόλεμο με εκτεταμένη χρήση UAV-drone, όπως είναι στην Συρία και στην Λιβύη, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική ανάγκη από των ΕΣ η απόκτηση των δοκιμασμένων- επιτυχημένων Pantsir-S1E στα πεδία των Μαχών, με ένα μεγάλο αγκάθι για την Ελλάδα να είναι, Άν μας αφήσουν οι ΗΠΑ να τα αποκτήσουμε, χλωμό!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα  συστήματα αεροπορικής άμυνας “Cube” απο το Τουρκικό drone.

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης         email:spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post