«Από τα 50.000 στα 100 πόδια»: Ο πιλότος που είδε το UFO Tic Tac σπάει τη σιωπή του

«Από τα 50.000 στα 100 πόδια»: Ο πιλότος που είδε το UFO Tic Tac σπάει τη σιωπή του

Μετά από 15 χρόνια, ο πιλότος που είδε -και κατέγραψε σε βίντεο- το περίφημο UFO Tic Tac, όπως ονομάστηκε, έσπασε τη σιωπή του!

Ο Chad Underwood εντόπισε το εν λόγω αντικείμενο τον Νοέμβριο του 2004, με την κάμερα του μαχητικού του αεροπλάνου να καταγράφει τις αλλόκοτες κινήσεις του στον ουρανό. Το βίντεο, όμως, μόλις το 2017 είδε το «φως» της δημοσιότητας και φέτος, στις αρχές του έτους, επιβεβαιώθηκε και επίσημα η ύπαρξή του από το Πεντάγωνο.

Οι Αμερικανοί αξιωματικοί δεν έχουν ιδέα τι είδους αντικείμενο έχει καταγραφεί. Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, όμως, να πρόκειται για κάποιο καιρικό φαινόμενο, αντικείμενο κατασκευασμένο από άνθρωπο ή πουλιά.

Και σήμερα, μετά από 15 χρόνια, ο πιλότος έρχεται να ταράξει τα νερά, μιλώντας για την εμπειρία του: «Δεν συμπεριφερόταν εντός των νόμων της φυσικής. Κατέβαινε από τα 50.000 στα 100 πόδια μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν γίνεται αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εκείνο που ξεχώρισε περισσότερο για μένα ήταν το πόσο αλλοπρόσαλλα κινούταν.

Και αυτό που εννοώ με το αλλοπρόσαλλο είναι ότι οι αλλαγές του υψομέτρου του, η ταχύτητα και η όψη του ήταν απλά αντίθετες με οτιδήποτε άλλο είχα συναντήσει όταν πετούσα κόντρα σε άλλους εναέριους στόχους».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν υπάκουε στους νόμους της φυσικής σαν ένα κανονικό αντικείμενο που θα συναντούσες στον ουρανό, ένα αεροσκάφος ή έναν πύραυλο cruise ή κάποιο άλλο ιδιαίτερο αντικείμενο για το οποίο η κυβέρνηση δεν σου έχει μιλήσει, αυτό θα ήταν πιο λογικό για μένα.

Το κομμάτι που τράβηξε την προσοχή μας ήταν ότι καταργούσε τους νόμους της φυσικής με τον τρόπο που πετούσε».

gazzetta.gr

Share this post