Από Το Κάψιμο Του Ναού Στο Παρίσι Μέχρι Την Ανέγερση Του Ναού Στην Ιερουσαλήμ…33 Μονοπάτια Δρόμος

Από Το Κάψιμο Του Ναού Στο Παρίσι Μέχρι Την Ανέγερση Του Ναού Στην Ιερουσαλήμ…33 Μονοπάτια Δρόμος

Μερικές ημέρες πριν απο την χθεσινή 65η Eurovision ειχαμε πει κάποια πράγματα σε 2 άρθρα.

“Σε Άκουσα Να Καλείς Το Όνομα Μου Και Είναι Σαν Μια Μικρή Προσευχή”

Θέλω να θυμηθούμε το εξής

Υπογραμμίζω αυτό που θέλω για να τονίσω αυτό που θα δούμε ή να θυμηθούμε το πριν και το μετα, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει ένα ή παραπάνω άρρωστα μυαλά που έχουν αναλάβει να εφαρμόσουν μαύρες ατζέντες.

Και η μαύρη ατζέντα πάει με τα μαύρα ρούχα.

Που ξέραμε ότι θα φορέσει τα μαύρα η εκλεκτή καλέσμένη μας;

Δεν βγήκε πρώτο το Ισραήλ πέρυσι γιατί είχε καλό τραγούδι αλλά γιατί έπρεπε.

Έπρεπε για πολλούς λόγους, για την τελετή που θα φιλοξενούσε και είδαμε όλοι, για να μολύνουν οι εκπρόσωποι της νέας εποχής τα Αγια μέρη που στέκουν εκεί δίπλα, για να περάσουν τα μηνύματα τους που θα δούμε πιο κάτω.

Τα φώτα έπεσαν σε τρεις χώρες, στο Ισραήλ, που ήταν εξαρχής ο σκοπός, στα Σκόπια, που ξαφνικά στην πρώτη φάση ψηφοφορίας έρχεται πρώτο και ο κόσμος συντονίζεται στο …..Βόρεια Μακεδονία, προσπαθώντας παράλληλα να προσδιορίσει γεωγραφικά που είναι η Νότια, η Ανατολική και η Δυτική….δηλαδή ψάχνει το κράτος της Μακεδονίας που ετοιμάζονται να σχηματίσουν, ξεκινώντας την διαδικασία αποσταθεροποίησης μέχρι …Οκτώβριο(λέμε ένα ενδεικτικό διάστημα)…και η Ολλανδία που δεν έχω να πω κάτι…για την ώρα.

Στα παραπάνω 2 άρθρα, είπαμε και για το μυστικιστικό όνομα της Μαντόνα που υιοθέτησε, το οποίο είναι το Εστέρ και το οποίο είναι παραλλαγή του Λίλιθ.

Όπως είπαμε τοτε ότι, το τραγούδι Like A Prayer ήταν μια από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες και ήταν αφιερωμένο στην οντότητα αυτή.

Σαν προσευχή

Η ζωή είναι ένα μυστήριο, ο καθένας πρέπει να μένει μόνος του
σε άκουσα να λες το όνομά μου
Και αισθάνθηκα οικεία

Όταν λες το όνομά μου είναι σαν μια μικρή προσευχή
Είμαι γονατιστή θέλω να σε πάω εκεί
Μες στα μεσάνυχτα νιώθω τη δύναμή σου
Σαν προσευχή ξέρεις πως θα σε πάω εκεί

Ακούω τη φωνή σου, είναι σαν να τραγουδούν άγγελοι
δεν έχω άλλη επιλογή, ακούω τη φωνή σου
νιώθω σαν να πετώ
κλείνω τα μάτια μου, θεέ μου νομίζω πέφτω
μακριά από τον ουρανό, κλείνω τα μάτια μου
Παράδεισε βοήθα με

Σαν παιδί μου ψιθύρισες τρυφερά
βρίσκεσαι υπό έλεγχο σαν παιδί
τώρα χορεύω
Σαν όνειρο, δεν υπάρχει αρχή και τέλος
είσαι μαζί μου, είναι σαν όνειρο
άσε την χορωδία να τραγουδήσει

Σαν προσευχή, η φωνή σου με πάει εκεί
Σαν μούσα, είσαι μυστηριώδης
Σαν όνειρο, δεν είσαι αυτό που φαίνεσαι
Σαν προσευχή, καμία επιλογή η φωνή σου με πάει εκεί

Σαν προσευχή θα σε πάω εκεί
Είναι σαν όνειρο για μένα.
Κατά σύμπτωση επιλέχθηκε να είναι το ένα από τα δύο τραγούδια της χθεσινής… τελετής στο Τελ Αβίβ.

…….το άλλο ήταν από το νέο της δίσκο… Μαντάμ Χ.

Η χθεσινή της εμφάνιση κάπως απογητευσε, βλέπεις μεγάλωσε πια και  την έσυραν εκει και την ακριβοπλήρωσαν γιατί έχει υπεράριθμο φανατικό κοινό….. κινεί μάζες, συντονίζει ταυτόχρονα πολύ κόσμο, απλά και μόνο με το άκουσμα του ονόματος της που ειναι σαν… προσευχη και φυσικά το βασικότερο, είναι ψηλά στην κλίμακα της μαγείας.

Πριν δούμε τα χθεσινά, να κάνουμε μία αποκάλυψη που κατά την γνώμη μου είναι πολύ σοβαρή και αφορά και την Ελλάδα.

Η νέα εποχή έχει την Πανθρησκεία της… είναι γνωστό για όσους βλέπουν να πλησιάζει η εποχή της ανθρώπινης καταστροφής, σωματικής αλλά ιδιαιτέρως ψυχικής.

Εδώ έχουμε ένα σοβαρό ζήτημα που κάποια στιγμή θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Η Πανθρησκεία είναι ο πρόδρομος του Αντίχριστου, του Ανεπιθύμητου, που τουλάχιστον κρίνοντας από τα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή, καταβάλλονται προσπάθειες να εφαρμοστεί το σύστημα του που θα μας ελέγχει.

Το σύστημα αυτό είναι οικονομικό, ηθικό, πνευματικό πιάνει όλες τις ανθρώπινες πτυχές και δραστηριότητες.

Στο ζήτημα της Πανθρησκείας, θα γίνει η προσπάθεια δια μέσου του θρησκευτικού διχασμού και της μισαλλοδοξίας να θεωρηθούν όλες οι θρησκείες επιζήμιες που προκαλούν διαμάχες και φανατισμό.

Αλλά από την άλλη δεν θα μπορείς να είσαι και άθεος.

Προσοχή εδώ…

Οπότε και δια μέσου της “επιστήμης” της Καμπάλα, ναι για κάποιους είναι επιστήμη όπως κάποτε η αλχημεία, θα πουν …..μπορείς να προσεγγίσεις τον Θεό μέσα από όλες τις θρησκείες προσευχόμενος, τηρώντας ηθικούς κανόνες και συμμετέχοντας σε θρησκευτικά τελετουργικά όμως είναι κάτι που δεν αρκεί.

Χρειάζονται και άλλα μυστικά θα μας πουν για να γνωρίσεις καλύτερα τον Θεό και να γίνεις σαν αυτόν από…. τώρα.

Οπότε και με την συνεργασία της σύγχρονης επιστήμης, θα καταργήσουν ένα πρωί τις θρησκείες, αφού φροντίσουν να χυθεί πολύ αίμα στο όνομα τους, οι ίδιοι οι άνθρωποι θα το ζητήσουν θα πουν ότι είναι ελαττωματικές, ελλιπείς, προβληματικές, παραβιάζουν νόμους και ειδικά τα ανθρώπινα διακαιώματα κλπ.  και θα παρουσιάσουν ένα νέο μοντέλο πίστης, με επιστημονική έγκριση παρακαλώ, ένα νέο τρόπο προσέγγισης και επαφής με τον.. Θεό που ο Θεός θα είναι το ανώτερο μας Εγώ…..και στο ανώτερο μας Εγώ μας θα καθρεπτίζεται ο… Ανεπιθύμητος.

Αυτά τρέχουν όμως μάλλον με βάση και τις προφητείες δεν θα προλάβουν.

Άρα βλέπεις περίπου την συσχέτιση και την συνεργασία ενός διεθνή διαγωνισμού, της χθεσινής τελετής στο Τελ ΑΒιβ, της Καμπάλα, της Νέας εποχής, της Ιερουσαλήμ…..και της καταστροφή του.. Νοτρ Νταμ ντε Παρί!

Ναι…ναι η καταστροφή της Madonna των Παρισίων, είχε κάτι από τον αλχημιστή μάγο Λεονάρντο Ντα βίντσι και τον Βιτρούβιο άνθρωπο….. που είναι κρεμασμένος στο…. Δέντρο της Ζωής στην Καμπάλα….!!!!

Εκείνη την ημέρα που κάηκε ο ναός, είχε και συμβολική σημασία, και αυτό ήταν η έναρξη της Δράσης, του θρησκευτικού μαρασμού, της απαξίωσης και της αλληλοσφαγης μεταξύ των πιστών και των απίστων…ματωμένα και σκοτεινά μονοπάτια που θα οδηγήσουν σε αυτό που είπαμε πιο πάνω, στον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία…σε αυτό δηλαδή που υπέγραψαν στο Κολυμπάρι Χανίων στην Κρήτη.

Κατάλαβες τι γρανάζι τρέχει στην χώρα μας…. γιατί φωνάζω για την Κρήτη…. αλλά και το πόλεμο που θα ανοίξουν κατά της ορθοδοξίας εδώ στην Ελλάδα και σε ορθόδοξα κράτη, διότι η ορθοδοξία η οποία είναι η αληθινή πίστη και η μοναδική διαφυγή από το ψεύτικο αυτό κόσμο, είναι το τελευταίο ανάχωμα της παγκοσμιοποίησης.

Πάμε τώρα στην τελετή του Διαγωνισμού που αντί να εξυμνεί το τραγούδι εξυμνεί την αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης και προσωπικότητας και διαπερνάει δια μέσου της οθόνης ήθη και συμπεριφορές που διαβρώνουν τον ψυχικό κόσμο των νέων μας και των νέων όλου του κόσμου και αυτό γίνεται αθόρυβα, σιωπηλά, δεν το καταλαβαίνουν ούτε τα παιδιά ούτε οι γονείς….διότι εκείνη την στιγμή τον σπόρο που πετάνε δια μέσου του Διαγωνισμού δεν τον βλέπει κανείς, όμως αργότερα αυτός ο σπόρος γίνεται δέντρο, πορτοκαλιά ας πούμε, και τότε φαίνεται το δέντρο αλλά πάλι δεν φαίνεται ποιος έριξε τον σπόρο στην ψυχή του παιδιού.

Δρουν αθόρυβα… ύπουλα,  μέσα και από τις μουσικές νότες και την μουσική βιομηχανία!

Όλοι είδαν ότι κάτι περίεργο έπαιζε με την εμφάνιση της Μαντόνα και κατάλαβαν πέραν από αυτούς με τα δερμάτινα που κούναγαν σημαίες ότι αυτό δεν είναι show είναι κάτι παραπάνω και κάτι ανώτερο,  που συμπεριλαμβάνει άπειρα μηνύματα και συμβολισμούς.

Θα αναφερθώ σε αυτά που εντόπισα.

Δύο τραγούδια είπε η Βασίλισσα , ένα πολύ παλιό και ένα πολύ νέο…ένα από την παλαιά τάξη, που καταρρέει, και ένα για την νέα που ήδη πατάμε επάνω της.

Δυο και οι σειρές από τους κίονες. 3+3=6

Ποιους κίονες;

Του ναού. Του τρίτου ναού του Σολομώντος. Όπου ο τρίτος ναός θα φιλοξενήσει την εποχή της Πανθρησκείας και της Ειρήνης και είναι σε μικρογραφία οι τεκτονικοί ναοί που έχουν απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο σαν την ..αράχνη που υφαίνει τον ιστό της παγιδεύοντας τον κόσμο.

Στην αρχή έξι κίονες…μετά οι κίονες γίνονται…..οκτώ και έχω την εικόνα ότι απεικονίζει το δέντρο της ζωής της Καμπάλα, όπου το δέντρο της ζωής είναι η εκπόρευση του Θεού (τους)στον κόσμο της ύλης , δηλαδή στον κόσμο μας, στον κόσμο που θέλει να εξουσιάσει η Lilith και δεν τα έχει πάει και άσχημα.

Η εκπρόσωπος του «Θεού» λοιπόν και ανώτατη στον βαθμό μύησης,  Μαντόνα, κατεβαίνει στην αρχή τα σκαλιά του Τρίτου ναού …συμβολικά, και φέρνει το «χαρμόσυνο» μήνυμα της εποχής του αφεντικού της και του ερχομού του στον κόσμο της ύλης….αλλά και το χτίσιμο-ανέγερση του ναού στο μέρος της Ιερουσαλήμ!

Το σημάδι για αυτή την εξέλιξη μας δίνετε όπως είπαμε από την καταστροφή ενός άλλου ναού που ήταν αφιερωμένος στην δαιμονική οντότητα Λίλιθ.

Όμως αν δεις, η χθεσινή τελετή ξεκινάει με φόντο την εικόνα ενός καθεδρικού ναού.

Αυτή ήταν η αρχή….το κάψιμο του καθεδρικού ναού στο Παρίσι, όπως είπαμε και τότε ήταν το σύνθημα για Δράση, πάντα υπήρχε δράση αλλά τώρα είναι πλέον επίσημη και εμφανής και όποιος δεν δέχεται τα νέα δεδομένα π.χ. κράτος ή πόλη ή χωρίο….θα δεις πολλές νύχτες σαν αυτές του Αγίου Βαρθολομαίου.

Αφού λοιπόν κατεβαίνει τα σκαλιά στη σκηνή, έπειτα στο τέλος τα ανεβαίνει, και είναι η άνοδος στην εξουσία και η διακυβέρνηση του Ανεπιθύμητου και του συστήματος του.

Η κυριαρχία του στις ημέρες μας…και στα όσα θα πρέπει να διαδραματίστουν για να φτάσουν να δούμε τον Βασιλιά να στέφεται στην Ιερουσαλήμ.

Η νέα εποχή είναι ένα νούμερο…μάλλον μια σειρά από ψηφία, αυτό είναι η νέα εποχή και αυτό το νούμερο είναι επάνω σε όλα μα όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, και είναι όπως ξέρουμε το 666 και το barcode. Αν κοιτάξεις αυτή τη στιγμή δίπλα σου, υπάρχει παντού ο γραμμωτός κώδικας, άρα το σύστημα διακυβέρνησης της εποχής του είναι έτοιμο.

Αυτό είναι το σύστημά του.

Για την Καμπάλα βέβαια  ο αριθμός αυτός συμβολίζει τον ατελή άνθρωπο, δεν είναι ύποπτος… δεν έχει σχέση με θηρία και κέρατα.

Δεν ξέρω αν ξέρουν κάποιοι ότι εργάζονται για αυτό…πολλοί που διευκολύνουν τα συμφέροντα της νέας εποχής, δεν το ξέρουν δυστυχώς.

Η μάχη που θα δώσουμε εδώ στην Ελλάδα, νομίζω και πέρα από τον Τούρκο θα είναι πνευματική, και μέσα από τα άρρωστα ιδεολογικά μονοπάτια της κοινωνίας θα πολεμήσουν τους Έλληνες και δε όσους βαστάνε την πιστή και αρνούνται την ψηφιακή εποχή.

Υπάρχουν επίσης και άθεοι που αρνούνται την ψηφιακή εποχή και αυτοί θα πολεμηθουν και αυτοί δέχονται και θα δεχτούν πόλεμο και μετά από αυτά που θα γίνουν, μην απορήσουμε αν αυτοί οι τελευταίοι τώρα….. στην ανάγνωση του Ευαγγελίου αργότερα να είναι πρώτοι.

Οπότε καλό είναι να προσέχουμε την κρίση μας, να εξετάζουμε όλα τα κριτήρια και να βλέπουμε λίγο πιο πέρα.

Συνοψίζοντας, θα πούμε δυο πολύ σοβαρά πράγματα.

Το διάστημα το έχουμε δώσει για το Ισραήλ, σε προηγούμενο άρθρο, αν ακολουθήσουν κατά γράμμα το πρόγραμμα τους, είναι μέσα στον Ιούνιο η περιοχή να έχει πάρει φωτιά…μετράμε μέρες για τον αξέχαστο Ιούνιο, και αυτά που πρέπει να γίνουν εκεί πιθανός θα πάρουν τον δρόμο τους…. και αν δεν κάνω λάθος, η Μαντάμ Χ το έδειξε και αυτό στη χθεσινή της εμφάνιση…με την φωτιά να καίει…και καίει γιατί με αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς έριξαν το σπίρτο της…. Συμφωνίας του Αιώνα….αυτό θέλω να το δούμε σε επόμενο άρθρο,το χρωστάω, το ετοιμάζουν.

Αυτή η Συμφωνία νομίζω είναι η καταδίκη της ανθρωπότητας….αυτή η Συμφωνία θα οδηγήσει στον….πόλεμο του Αιώνα!

Στην τελετή χθες μας έδειξαν και το τοξικό κλίμα που θα επικρατήσει στον πλανήτη, τοξικά συναισθήματα, τοξικές συνήθειες και ήθη, τοξικές επιλογές και σκέψεις, συμπεριφορές, τοξική φαντασία…γενικά τοξική ατμόσφαιρα, η αγαπημένη τους ατμόσφαιρα και η κατάλληλη ατμόσφαιρα χάους και πολέμου για την αποδοχή του παγκοσμίου ηγέτη και της νέας τάξης που τρέχει.

Και το δεύτερο, πιο σημαντικό, που θα πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι το εξής.

Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε αυτό που έρχεται στη χώρα μας με την αφύπνιση.

Προσοχή!!!Αλέρτ!!

Η αφύπνιση, άρθρα αφυπνιστικά και στήλες όπως αυτή είναι για να κατανοήσουμε το κακό και όχι να το πολεμήσουμε.

Φυσικά χρειάζεται η κατανόηση του…. τι και πως πάει στραβά….αλλά δεν αντιμετωπίζεται με την αφύπνιση, ούτε η προετοιμασία είναι επαρκής απλα και μόνο γνωρίζοντας ότι θα πέσουμε με 300 σε τοίχο…..αυτο που έρχεται δεν αντιμετωπίζεται διαφορετικά παρά με την προσευχή, την εξομολόγηση και την Θ. Κοινωνία. αυτα που μας αναφέρει η εκκλησια.

Δες έξω, πέσαμε επάνω σε προφητείες… άρα οι Πατέρες είχαν δίκιο…και σε αυτά που θα έρθουν και γιατί θα έρθουν και τι θα κάνουμε πριν έρθουν και όταν έρθουν.

Ακόμη και η Μαντόνα, δίχως να το θέλει, το λέει πιο πάνω στον λογαριασμό της, ότι η καταιγίδα δεν είναι εκεί έξω αλλά…….. μέσα μας!!!

Ναι έτσι είναι Μαντάμ Χ και αυτή την καταιγίδα συναισθημάτων προσπαθούν να ξυπνήσουν (WAKE UP*x3)…..αυτό το πνεύμα της επανάστασης να το σπείρουν σε κάθε κράτος, και να το κατευθύνουν έναντι σε κάθε τι που είναι εμπόδιο στη νέα τάξη…ο κόσμος θα νομίζει ότι κάνει επανάσταση….αλλά οι ίδιοι αρχιτέκτονες που κατασκεύασαν τα ελαττώματα της εποχής που ζήσαμε και που γινόμαστε μάρτυρες της παρακμής της, οι ίδιοι έχουν ετοιμάσει να πατήσουν σε αυτά τα ελαττώματα και αξιοποιώντας τα να κατασκευάσουν σαν μεγάλοι αρχιτέκτονες που είναι, το…. Νέο κόσμο.

Είναι μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εσωτερικά και να είμαστε κοντά στα μυστήρια(δηλαδή στην ασφάλεια) της εκκλησίας.

Κουτσά στραβά θα το κερδίσουμε, ώστε να μην κυριαρχήσουν στα συναισθήματα μας στις σκέψεις και στις επιλογές μας, κάτι που ήδη το κάνουν και έχουμε τόσες αυτοκτονίες, δολοφονίες, βιασμούς κλπ.

Αυτα για σήμερα, την Τρίτη πάλι..πιστέυω.

Share this post