Αραβικές πηγές: ”Τρομοκράτες από την Συρία μέσω Τουρκίας έφτασαν στην Ουκρανία”! – Μπαίνουν στο πόλεμο & οι Αζέροι

Αραβικές πηγές: ”Τρομοκράτες από την Συρία μέσω Τουρκίας έφτασαν στην Ουκρανία”! – Μπαίνουν στο πόλεμο & οι Αζέροι

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Πόλεμος δι’ αντιπροσώπων λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία. Από την μία οι Τσετσένοι του Πούτιν και από την άλλη χιλιάδες μισθοφόροι στο πλευρό της Ουκρανίας.

Μάλιστα, το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, προχώρησε σε μία τρομακτική αποκάλυψη! ”Πηγές δήλωσαν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ότι εκατοντάδες τρομοκράτες που βρίσκονται στη βόρεια Συρία έφτασαν στην Ουκρανία, περνώντας από την Τουρκία, για να πολεμήσουν στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων.

Περίπου 450 τρομοκράτες αραβικών και ξένων εθνικοτήτων έφτασαν στην Ουκρανία από το Ιντλίμπ και την ύπαιθρο του Χαλεπίου για να συμμετάσχουν στις μάχες στην Ουκρανία, λιγότερο από τρεις ημέρες αφότου εγκατέλειψαν τα εδάφη της Συρίας, περνώντας από το τουρκικό έδαφος”, ανέφεραν οι πηγές.

To δημοσίευμα:

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι η πλειονότητα των τρομοκρατών που φεύγουν για την Ουκρανία είναι από την τρομοκρατική οργάνωση «Jabhat Al-Nusra»

Ταυτόχρονα, εθελοντές από το Αζερμπαϊτζάν έχουν ενταχθεί στο ουκρανικό τάγμα Azov και αποκαλούν τον Ramzan Kadyrov προδότη. Περισσότερα άτομα από την περιοχή του Καυκάσου εντάσσονται στις τάξεις της Ουκρανίας ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις.

Κίεβο, ώρα μηδέν!

Επίθεση στο Κίεβο τις επόμενες ώρες βλέπουν αναλυτές, με τις δυνάμεις του Βλαντιμίρ Πούτιν να πολιορκούν την ουκρανική πρωτεύουσα.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι ΗΠΑ ανέφεραν ότι μια νέα ρωσική φάλαγγα προωθείται προς το Κίεβο από τα βορειοανατολικά της ουκρανικής πρωτεύουσας ενώ η πρώτη, που κατέβηκε από τα βόρεια, παραμένει ακινητοποιημένη εδώ και πολλές ημέρες έξω από την πόλη.

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Η κατάσταση στο Κίεβο μπορεί να επιδεινωθεί πολύ γρήγορα

Με βάση τις αναφορές ότι η Ρωσία αποκόπτει τον ανεφοδιασμό του Κιέβου με είδη πρώτης ανάγκης, η κατάσταση στην ουκρανική πρωτεύουσα, μια πόλη 2,8 εκατομμυρίων κατοίκων, μπορεί να επιδεινωθεί πολύ γρήγορα. Αυτό εκτίμησε νωρίτερα ο υποστράτηγος Σκοτ Μπέριερ, ο διευθυντής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται ακατάπαυστα.

Μιλώντας στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων ο Μπέριερ διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει για πόσες ημέρες αρκούν τα εφόδια που διαθέτει ο πληθυσμός. «Αλλά, με τη διακοπή του εφοδιασμού, η κατάσταση θα γίνει απελπιστική σε δέκα ημέρες με δύο εβδομάδες, θα έλεγα», πρόσθεσε.

Ο Μπέριερ είπε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν αποδείξεις ότι η Ρωσία διέπραξε εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, πέρα απ’ ό,τι έχει δημοσιευτεί σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. «Ο βομβαρδισμός σχολείων και εγκαταστάσεων που δεν συνδέονται με τον ουκρανικό στρατό ασφαλώς θα υποδήλωνε ότι (η Ρωσία) περνά αυτή τη γραμμή, αν δεν το έχει κάνει ήδη».

 

directus.gr

Share this post