Αρχηγός μουσουλμάνων Λονδίνου: «Σκοπός μας να φέρουμε την Σαρία στην Ευρώπη. Μέχρι τότε είμαστε ειρηνικοί»

Αρχηγός μουσουλμάνων Λονδίνου: «Σκοπός μας να φέρουμε την Σαρία στην Ευρώπη. Μέχρι τότε είμαστε ειρηνικοί»

Από τα παλιά ακόμη χρόνια, όπου το ισλάμ έφτανε -έστω και με αργούς ρυθμούς- το 16% του πληθυσμού μιας περιοχής ή χώρας, επικρατούσε. Και αυτό έχει αποδειχθεί μαθηματικά και όχι υποθέτοντας. Τα ιστορικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους.
Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 20% μουσουλμάνους, και όλο και πληθαίνουν με την λαθρομετανάστευση.

Και υπάρχουν Έλληνες, που ακόμα θεωρούν υπερβολές τις όποιες ανησυχίες της ανοργάνωτης πλειονότητας που αντιδρά και θέλει να σταματήσει αυτή η λαθρομετανάστευση, που πλέον μετατράπηκε σε εποικισμό κανονικό. Δεν είναι καλοσύνη αυτή η στάση της ανεκτικότητας, αλλά έγκλημα κατά της ελευθερίας και της ανθρωπότητας.
Μην νομίζεις ότι πολεμάς τον ναζισμό και τον φασισμό με το να επικροτείς ή έστω να ανέχεσαι αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό! Αυτοί που υποβοηθάς είναι οι φασίστες και με την βούλα και μάλιστα χειρότεροι από αυτούς που έζησες ως Ευρωπαίος.

Και αφήστε αυτή την καραμέλα ότι «δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι». Το να σε κατακτήσουν, είναι στην φύση τους. Αυτά μαθαίνουν με το που γεννιούνται. Δεν λέμε ότι όλοι είναι κακοί ως άνθρωποι. Αυτοί καλό πιστεύουν ότι κάνουν προσπαθώντας να σε ισλαμοποιήσουν και μάλιστα σου το λένε κιόλας ξεκάθαρα. «Δεν θέλουμε Δημοκρατία αλλά σαρία» βροντοφωνάζουν χωρίς υπεκφυγές. Το δέχεστε αβίαστα εσείς αυτό;!

Αντισταθείτε για τα παιδιά σας επιτέλους! Πάρτε τηλέφωνο και κανέναν βουλευτή γι’ αυτό το ζήτημα και όχι μόνο για γραφειοκρατικά θέματα, ώστε να νιώσουν την ανάσα σας…
Έχουν αποθρασυνθεί οι πολιτικοί δεν το βλέπετε;! Η Μέρκελ θέλει λέει να τους κάνει στρατιώτες, ο Τσίπρας θέλει να τους δώσει δικαίωμα ψήφου, ο επίτροπος Αβραμόπουλος μας μαλώνει να μην είμαστε ρατσιστές (η κλασσική καραμέλα τους), εκλέγονται ήδη βουλευτές και δήμαρχοι… Όποιος πολιτικός αντιστέκεται, τον βαφτίζουν αντιευρωπαϊστή, λαϊκιστή, γραφικό, και φασίστα. Τι άλλο περιμένετε για να πειστείτε;!

Η απαίτηση, εδώ που φτάσαμε, δεν είναι πλέον να σταματήσει ο εποικισμός, αλλά να απελαθούν κιόλας. Αν αυτοί που μείνουν, γεννούν ένα κάρο παιδιά, μιας και οι απαιτήσεις τους δεν είναι όπως οι δικές μας, τότε απλά θα καθυστερήσει μια δυο γενιές η ισλαμοποίηση μας…

Που να πάρει ο διάολος… Δεν είναι όλα συνωμοσιολογία πια… Συμβαίνουν!

Εχθές, 5-3-2019 ο Τσίπρας ανακοίνωσε επίσημα πλέον και όχι στα μουλωχτά όπως γινόταν έως τώρα, την ελληνοποίηση χιλιάδων «μεταναστών» με χαρακτηριστική άνεση και ύφος τέτοιο, λες και έσωσε την Ελλάδα… Δείτε εδώ.
——–

Την τακτική που εφαρμόζουν οι μουσουλμάνοι απέναντι στα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης παρουσίασε σε δήλωσή του οι ιμάμης και αρχηγός της μουσουλμανικής κοινότητας του Λονδίνου, Haithamm al-Haddad.

Στην συγκεκριμένη δήλωση ο συγκεκριμένος ιμάμης παραδέχεται πως υπάρχει σκοπός ισλαμοποίησης και κατάκτησης της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους και μέχρι να αισθανθούν έτοιμοι και ισχυροί να επιβάλλουν την Σαρία θα είναι τα «καλά παιδιά».

mati-gr-news

Share this post