ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ.

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

          Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

          Ο πόλεμος του Διεθνούς Σιωνισμού, επικεντρώνεται αυτήν την στιγμή σε δύο κράτη.
Σε δύο ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ.
Στην ΕΛΛΑΔΑ και την ΣΕΡΒΙΑ, όπου στην δεύτερη προσπαθούν να επιβληθούν  με την βία  της κρατικής τρομοκρατίας.

          Από την αρχή του Ιουνίου, έγραψα στο «Αρμαγεδδών 2020»  πως η απάτη του κορωνοϊού δεν πρόκειται να τελειώσει και το σχέδιο ήταν να ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  ένα νέο “lockdown” εντός του καλοκαιριού για δύο λόγους. 

Πρώτον για να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την ήδη τραυματισμένη ελληνική οικονομία και κατά δεύτερον να χτυπήσει πάλι την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, κλείνοντας και πάλι τους ιερούς Ναούς, εν μέσω τώρα του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, που είναι το ΠΑΣΧΑ του καλοκαιριού.

          Αυτά τα άρθρα μπλοκαρίστηκαν όλα από το “facebook” και απαγορεύθηκε κάθε δημοσίευση και κοινοποίηση του μπλοκ «Αρμαγεδδών 2020», που αν το γράψετε με τους λατινικούς χαρακτήρες, θα σας μπλοκάρει ακόμα και αυτήν την δημοσίευση.

          Όπως έχουν καταλάβει οι Έλληνες, ο κορωνοϊός δεν είναι μία απλή ίωση, αλλά ένα γιγάντιο ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ
και αυτοί που το έφεραν δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν θανατώσουν ολοκληρωτικά την Ελληνική Οικονομία και το Ορθόδοξο φρόνημα των Ελλήνων.

          Και αφού εν μέσω καλοκαιριού δεν υπάρχουν πραγματικά κρούσματα,  ψάχνουν τους ανθρώπους για να δουν αν έχουν αντισώματα του ιού, που σημαίνει ότι τον πέρασαν κάποια στιγμή στο παρελθόν και μπορεί να μην τον κατάλαβαν, αλλά αυτό τώρα τους κατατάσσει στα  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΤΟΜΑ.

          Άρχισαν λοιπόν και πάλι τις κοροϊδίες, οδηγώντας την χώρα σε νέο “lockdown” για να τελειώσουν την Ελληνική κοινωνία και να διατάξουν και πάλι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των ιερών Ναών από την πρώτη Αυγούστου, για να μην τελούνται οι ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ προς την ΠΑΝΑΓΙΑ και να παραμείνουν κλειστοί οι ιεροί Ναοί και το Δεκαπενταύγουστο.  

          Και όπως θα είδατε από το πρώτο “lockdown”, οι  Έλληνες είμαστε εντελώς ανυπεράσπιστοι απέναντι σε αυτήν την επίθεση. Όλα τα σωματεία, οι ομοσπονδίες, οι ιατρικοί σύλλογοι, τα ορθόδοξα σωματεία  και η ιεραρχία της Εκκλησίας μας, είναι όλοι τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ σε αυτό το αντίχριστο Σιωνιστικό σχέδιο, που επιδιώκει την ΘΑΝΑΤΩΣΗ της Ελληνορθόδοξης Κοινωνίας.

          Τα κανάλια βλέπετε πως άρχισαν τα ίδια καραγκιοζιλίκια  και ήδη βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση πριν το πρώτο “lockdown”. 

  

Οπότε οι Ορθόδοξοι  Έλληνες δεν έχουμε να περιμένουμε από κανέναν τίποτα, αφού είναι όλοι τους προδότες της ΠΙΣΤΕΩΣ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
Και οι Ιεράρχες,  μας έδειξαν πως δεν ΥΠ
AΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και στο Ιερό Πηδάλιο, αλλά υπακούν στον ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ τον Μητσοτάκη και στον κάθε αντίχριστο  που θέλει να κλείσει τις Εκκλησίες μας.

Προσωπικά ένα έχω να σας πω, κατά συμβουλή του αγίου Παϊσίου.
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.  

Έτσι θα επιβεβαιωθεί και η φράση του αγίου Παϊσίου: «Θα επέμβει ΦΑΝΕΡΑ ο Θεός».

Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και η απόφαση της Τουρκίας να υπακούσει στους Σιωνιστές και να στραφεί κατά του ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ
και να κάνει τζαμί, τον Ναό της «ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ»
αλλάζει όλα τα δεδομένα στην περιοχή και ΜΕΤΡΉΣΤΕ  40 ημέρες από σήμερα,
για να δείτε τι κατάφερε τελικά η Τουρκία, με το να «πολεμήσει» τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ….  

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Share this post