Ας ρίξουμε μια ματιά στο νέο νεοταξικό φρούτο που λέγεται “KIDS DREAM FESTIVAL”….

Ας ρίξουμε μια ματιά στο νέο νεοταξικό φρούτο που λέγεται “KIDS DREAM FESTIVAL”….
Στην πατρίδα μας έχουν βρεί τα τελευταία 20 χρόνια πρόσφορο έδαφος εκτός από τα Gay Pride και διάφορες άλλες νεοταξικές αηδίες και σιχαμερές “εκδηλώσεις”, πολλά δραστηριότητες και δράσεις με στόχο οικογένειες και παιδιά….
Ετσι είδαμε να εορτάζεται το Halloween, να διοργανώνονται Colour Day RunSanta RunΗμέρες θετικής ενέργειας κ.α. στα οποία προωθούνται νεοταξικές ιδέες περί πολυπολιτισμικότητας, διεστραμμένης διαφορετικότητας κλπ….
Τώρα εμφανίστηκε και το KIDS DREAM FESTIVAL…..
Να πω ότι με το καλήμερα, δεν μου αρέσουν εκδηλώσεις με ξένα ονόματα….. που και καλά απευθύνονται σε ελληνόπουλα….
Ξεκίνησα λοιπόν έναν μικρό έλεγχο να δω τι ακριβώς είναι αυτό που απευθύνεται στα μικρά παιδιά μας….
Κι άρχισα όπως πάντα το διάβασμα…Εντόπισα πρώτα ένα άρθρο στο Real.gr ΕΔΩ
Πρέπει να πω εδώ ότι όταν αρχίσετε σε μια παιδική εκδήλωση, να βλέπετε πολύχρωμα σχέδια κλπ… Να είστε ήδη υποψιασμένοι ότι κάτι δεν πάει καλά…. (μην ξεχνάτε την πολύχρωμη σημαία των Gay)….
Στις πρώτες σειρές του άρθρου εντόπισα την φράση:Για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στο Άλσος Στρατού στο Γουδή (στάση μετρό Κατεχάκη), δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, φαντασίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να πειραματιστούν, να μάθουν και να εξελιχθούν
Ωραία όλα τα ρήματα… όμως στο τελευταίο κάτι δεν πάει καλά…
Γιατί να εξελιχθούμε, σε τι να εξελιχθούμε και ποιος είναι αυτός που θα μας εξελίξει;
Απλά ερωτήματα σκεφτόμενου ανθρώπου….
Προχωράμε στην ανάγνωση του άρθρου…. και διαβάζουμε:,
Στον καταπράσινο χώρο του Άλσους Στρατού θα φιλοξενηθούν, στις 17, 18 και 19 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυθεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, βιωματικό παιχνίδι και δεκάδες άλλες δράσεις.
Βιωματικό παιχνίδι;
Τι να είναι αυτό; Υποπτο ακούγεται…..
Και κατόπιν πέφτουμε πάνω σε μια πολύ ύποπτη φωτογραφία….
Ναι μια χαρά καταλάβατε τι ακριβώς κάνουν τα παιδιά μας…. (θα το δούμε παρακάτω και γραμμένο…)
Παρακάτω διαβάζουμε ότι θα συμμετέχουν και γνωστοί καλλιτέχνες.
Ανοίγω μια παρένθεση…
Πρώτη και καλύτερη η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία και διαφήμισε το ότι θα κάνει το €μβόλιο με περηφάνεια…. (και δικαίωμά της βέβαια… ελευθερία έχουμε εγώ έτσι απλά το λέω επειδή θέλω να το πω.. κι επειδή κι εκείνη αισθάνθηκε την ανάγκη να το πει…)
Φυσικά η κ Ρουγγέρη έχει πει κι άλλες χοντράδες…. Εναντιώθηκε στον αγαπημένο ηθοποιό Αρη Σερβετάλη που αρνήθηκε το εμβόλιο και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι “ο Χριστός θα συμβούλευε να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος“… (δηλαδή ο Κύριος θα πήγαινε με το μέρος όλων των άθεων νεοταξιτών Γκέιτς, Σόρος, Φάουτσι κλπ…. και ίσως μάλιστα να μοίραζε και πλαστικά κουταλάκια μιας χρήσης για την Θεία Κοινωνία εεε κ. Κάρμεν;)
Αλλά τι λέω….
Εδώ κάνατε και παράσταση για την δημιουργία του κόσμου με τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου… ΕΔΩ
Γενικά η Κάρμεν Ρουγγέρη φαίνεται να αγαπά τα παιδιά κι αυτό είναι θετικό κι επίσης θετικό είναι να τους μαθαίνει και την αρχαία μας ιστορία και μυθολογία…
Για χριστιανισμό και Χριστό όμως δεν βλέπω κάτι ανάλογο…
Γενικώς σαν προσωπική άποψη οφείλω να πω ότι όταν βλέπω Κάρμεν Ρουγγέρη αρχίζω να έχω μερικά θέματα με την Νέα Τάξη γενικώς….
Κλείνει η παρένθεση της κ. Κάρμεν…
Συνεχίζουμε την ανάγνωση του άρθρου για το KIDS DREAM FESTIVAL….
Στις γωνιές δημιουργικής απασχόλησης θα ζωγραφίσουμε, θα κάνουμε κατασκευές, θα ανακαλύψουμε κρυμμένους θησαυρούς,θα μαγειρέψουμε, στο εργαστήρι καλλυντικών και βοτάνων θα φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά και θα μάθουμε τα βότανα, στο χώρο άσκησης και χορού θα ασχoληθούμε με τη yoga και το taichi, θα κάνουμε βιωματικό παιχνίδι…
Να και η εξήγηση της φωτογραφίας αλλά και το ξεμπρόστιασμα μιας ολόκληρης εκδήλωσης…
Γιατί τα παιδιά μας να μάθουν για την Yoga και το taichi κι όχι μόνο αλλά να το ασκήσουν κι όλας….
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που ασχολούνται με θρησκευτικά θέματα γνωρίζουν περί Yoga και ποιος την προωθεί στην πατρίδα μας….
Για όσους δεν γνωρίζουν αλλά δηλώνουν και αισθάνονται Ορθόδοξοι Χριστιανοί καιρός να μάθουν….
Ενδεικτικά:
Φυσικά δεν χρειάζεται να πω τι μπορεί να περιλαμβάνει το βιωματικό παιχνίδι από τέτοιους ανθρώπους….
Η ανάγνωση του άρθρου συνεχίζεται και φτάνουμε σε ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο:
Διασκέδαση και… ξέφρενο χορό υπόσχεται το stage του Kids Dream Festival! DJs και χορογράφοι θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. Και κάθε βράδυ… discoparty!
Δεν πιστεύω να περιμένατε τίποτα δημοτικούς κι ελληνικούς χορούς και τραγούδια….
Εδώ πάμε να προωθήσουμε την ιδέα των παιδιών ως παγκοσμίων πολιτών κι όχι ως ελληνόπουλων με πίστη σε Χριστό κι Ελλάδα…
Αλλωστε οι διοργανωτές Robin4Arts δεν το κρύβουν ότι είναι αυτού του…. κλίματος όπως καταλάβατε… και φυσικά διαθέτουν γραφεία και στην Γερμανία (για να μην πω ότι εκεί έχουν έδρα…)
Και  όπως πάντα στο τέλος ας ρίξουμε και μια ματιά στους χορηγούς ή στις συμμετέχουσες εταιρείες.
Τις βρίσκουμε στην ιστοσελίδα τους
ΦΟΡΕΙΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  
 
Καταξιωμένοι φορείς θα παρευρεθούν προτείνοντας ευφάνταστες δράσεις. Μαζί μας η El Systema Greece, η Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Αρκτούρος, η Camera Zizanio, το Παιδικό Φεστιβάλ Ολυμπίας, το πρόγραμμα ανακύκλωσης Green City, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, κ.α.
 
Τι να είναι το El Systema Greece;
Τι λέει στην ιστοσελίδα τους;
Το El Sistema Greece είναι ένα εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης το οποίο από το 2016 προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά και νέους στην Ελλάδα. Όλα τα παιδιά –ανεξαρτήτως εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας– χάρη στη μουσική αποκτούν εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον και αναπτύσσουν δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας.
Με χορηγούς όπως: το Help Refugees μια ΜΚΟ με ύποπτους χορηγούς….. που βοηθάει μετανάστες… (και ξέρουμε ποιος “μεγάλος ευεργέτης” χορηγεί αυτές τις ΜΚΟ).
Το Δίκτυο για τα δικαιώματα του Παιδιού μέσα στο οποίο βλέπουμε σαν χορηγούς το ύποπτο Alstom Foundation, το περίεργο iBby, το πολύ ύποπτο TRIBE, το πρωτοπόρο σε όλες τις νεοταξικές δράσεις Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος…. κ.α.
Αγαπητοί μου φίλοι νομίζω ότι μετά από όσα έχουν ήδη συμβεί στην πατρίδα μας οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ υποψιασμένοι και να ψάχνουμε πολύ καλά ότι έχει να κάνει ειδικά με δράσεις και εκδηλώσεις που στόχο έχουν τα παιδιά μας…
Οσο κι αν αυτοί όλοι οι τύποι θέλουν να πλασάρονται ότι θέλουν το καλό των παιδιών μας, πρέπει να τα προστατέψουμε από όλο αυτό το νεοταξικό σκυλολόι…
Και για να μην παρεξηγηθούμε όλα αυτά τα γράφουμε ΜΟΝΟ για όσους δηλώνουν Ελληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι…. οι υπόλοιποι είμαι σίγουρος ότι τα βρίσκουν αδιάφορα και ακραία…
Σε αυτούς έυχομαι να ανακαλύψουν το Τσί τους…. και τα παιδιά τους να βρουν τον σωστό δρόμο προς την Nirvana….
ΘΑΝΟΣ
ΥΓ. Παρακαλώ πολύ να πατάτε και τα ενεργά λίνκ ώστε να λαμβάνετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες αλλά και να βγάζετε και δικά σας συμπεράσματα….

https://koukfamily.blogspot.com/2022/05/kids-dream-festival.html

Share this post