ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

έψουμε>> τα δάση.

Μ.Κ.Ο εμπλέκονται στο βρώμικο αυτό κύκλωμα, όπου έχουν εξασφαλίσει την ολική καταστροφή των δασικών περιοχών πληρώνοντας εμπρηστές οι οποίοι μπροστά στον νόμο το παίζουν αφελείς πολίτες που άναψαν δήθεν την ψησταριά στην ύπαιθρο για να ψήσουν, είτε από τις σπίθες μιας ηλεκτροκόλλησης και πολλές ακόμη βλακείες που όμως περνούν εκεί που πρέπει να περάσουν. Έτσι, αν τους τσακώσουν με την δικαιολογία αυτή θα την γλυτώσουν με την πιο χαμηλή ποινή. Οι φωτιές μπαίνουν σε πολλαπλές διάσπαρτες εστίες ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα σχέδια τους θα επιτύχουν.

Ποιά όμως είναι τα σχέδια τους; Η εφαρμογή της Ατζέντας 2030 και ο περιορισμός των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Τα δάση που κάηκαν από τους εμπρηστές θα αναδασωθούν, δεν παίζει μεγάλη σημασία, αφού ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Τα δάση θα χαρακτηριστούν προστατευμένα και θα απαγορεύεται η πρόσβαση στο κακό ανθρώπινο είδος που τα καταστρέφει. Θα χαρακτηριστούν ως ζώνες χωρίς ανθρώπους ( No human zones ) και με αυτό σιγά σιγά θα περιοριστούν οι ελευθερίες των ανθρώπων.

Ετσι κάπως περιορίστηκαν και οι ελευθερίες μας με τον ιό που μας πασάρισαν και μας κλείδωσαν στα σπίτια για να σωθούμε από τον θανατηφόρο ιό.

Ποιά πρόβλεψη έκαναν οι επίφοβοι για πυρκαγιά δήμοι της χώρας μας για να προλάβουν τις φωτιές που ήταν βέβαιο ότι θα έβαζαν γνωρίζοντας τις καιρικές συνθήκες; Καμία. Και γιατί; Επειδή δεν έλαβαν διαταγή από τα αφεντικά τους. Ενας δήμος δεν πήρε την πρωτοβουλία να εξοπλιστεί με απλά συστήματα πρόληψης για τις πυρκαγιές.

Υπάρχουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη , γνωστά και ως μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα/οχήματα (UAS/UAV) drones ή απομακρυσμένα πιλοτικά αεροσκάφη , χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση και την καταστολή των πυρκαγιών.

atheatignosi

Share this post