Αυθεντικό βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό Η.Π.Α διαβαθμισμένη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία UFO

Αυθεντικό βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό Η.Π.Α διαβαθμισμένη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία UFO

Το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. φωτογράφισε και μαγνητοσκόπησε UFO σε σχήμα «πυραμίδας» και «σφαιρικά» προηγμένα οχήματα διαμέσου. Εδώ είναι το βίντεο.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Την 1η Μαΐου 2020 δημιουργήθηκε μια διαβαθμισμένη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία UFO / UAP, μέσω του Γραφείου Ναυτικών Πληροφοριών (ONI). Όσοι γνώριζαν την ενημέρωση μου έδειξαν ότι ο στόχος ήταν η απο-στιγματισμό του προβλήματος του UAP και η προώθηση περισσότερης συλλογής πληροφοριών σχετικά με τις εισβολές και τις συναντήσεις του UAP με ενεργές στρατιωτικές αναπτύξεις. Αυτή η ενημέρωση για το UAP ήταν το συμπέρασμα μιας προηγούμενης ενημέρωσης ONI, που δημιουργήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019. Και οι δύο διανεμήθηκαν σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών δικτύων πληροφοριών.

Ήμουν σε θέση να λάβω πληροφορίες σχετικά με αυτές και άλλες ενημερώσεις που σχετίζονται με το UAP – καθώς και – μη ταξινομημένες διαφάνειες και μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες στρατιωτικές λήψεις UAP που έχω δει ποτέ.

Το πλαίσιο που περιβάλλει αυτό το περιεχόμενο είναι σημαντικό να κατανοηθεί – καθώς η αποδεικτική του αξία αποδεικνύεται καλύτερα μέσω του φακού προέλευσης. Θέλω να καταλάβετε γιατί αυτή η νέα απόδειξη αξίζει την πλήρη προσοχή σας – αν δεν είναι εγγενώς προφανής σε εσάς.

Επομένως, επισκεφθείτε το ExtrauousBeliefs.com για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες που μπορώ να κοινοποιήσω αυτήν τη στιγμή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΕΡΕΥΝΑ: Editor@ExtraificentBeliefs.com

Πηγή: jeremycorbell instagram

Share this post