Αυτά τα Χριστούγεννα «ονειρεύονται»: Έμειναν όλοι ΑΤΑΡΑΧΟΙ με αυτό που είδαν σε ελληνικό σχολείο – Η Νέα Τάξη στα καλύτερά της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα Χριστούγεννα «ονειρεύονται»: Έμειναν όλοι ΑΤΑΡΑΧΟΙ με αυτό που είδαν σε ελληνικό σχολείο – Η Νέα Τάξη στα καλύτερά της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Γιορτές δίχως το αληθινό μήνυμα μήνυμά τους….

Ρεπορτάζ: Άρης Δημόπουλος

Έχει γίνει σύστημα τα τελευταία χρόνια η προώθηση του μηνύματος της γέννησης του Ιησού αποκλειστικά και μόνο για χατίρι της Νέας Τάξης.

Αυτά ως επί το πλείστον τα συναντάμε στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό που συνέβη σε ελληνικό σχολείο θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

Ο λόγος για την….«πρωτοποριακή» αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου που έλαβε χώρα σε γιορτή του Παιδοκομικού Σταθμού ΣΚΕ Αυγόρου στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα , όπως μας πληροφορεί το city.sigmalive, στο εν λόγω νηπιαγωγείο χρησιμοποίησαν μία κούκλα που παραπέμπει σε μωρό αφρικανικής καταγωγής, προκειμένου να παίξει τον ρόλο του νεογέννητου Ιησού!

Όπως αναφέρεται, το μήνυμα αυτής της…«πρωτοπορίας» ήταν να ευαισθητηοποιήσει γονείς και παιδιά όσο αφορά τα θέματα του προσφυγικού και των ρατσιστικών κρουσμάτων στην Κύπρο αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν αργεί κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει, όταν το σύνθημα του συγκεκριμένου σχολείου είναι το «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην θέα όσων συνέβαιναν επί σκηνής, ΚΑΝΕΙΣ παρευρισκόμενος δεν αντέδρασε.

Αντιθέτως όλοι παρακολουθούσαν με…απόλυτη φυσικότητα.

(sigmalive)

Η προώθηση της ιδέας του «μαύρου Ιησού» , σε συμπαράσταση στους πρόσφυγες, δεν είναι κάτι το καινούργιο.

Η καθολική Εκκλησία ουκ ολίγες φορές έχει προβάλει την ιδέα ενός «μαύρου Ιησού» και μίας «μαύρης Μαρίας», έχοντας αλλοιώσει με κάθε τρόπο το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

(ΦΩΤΟ:Pexels)

https://www.el.gr/

Share this post