Αυτήν την αριστούχο γιατί δεν την “έπαιξαν” τα κανάλια;

Αυτήν την αριστούχο γιατί δεν την “έπαιξαν” τα κανάλια;

Η Μαρία Παυλίδη, 45 ετών , σύζυγος ιερέα και μητέρα τριών παιδιών δύο κοριτσιών 11 και 9 ετών και ενός αγοριού 5 ετών. η οποία φοιτούσε στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Άρτας συγκέντρωσε τήν υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις απ’ όλα τά σχολεία του νομού , ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. Η ίδια συγκέντρωσε 19.720 μόρια, βαθμολογία κορυφής για τα ΕΠΑ.Λ σέ πανελλαδικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και στόχος της είναι η Ιατρική Ιωαννίνων. Οι βαθμολογίες της: Μαθηματικά 20, Ανατομία 20, Υγιεινή 20 και Έκθεση 18,6.

Η κα Μαρία, η πρεσβυτέρα Μαρία, είναι ήδη απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία σχολή είχε μπεί και τότε μέ επιτυχία ως πρώτη εισακτέα! Επιπρόσθετα, έχει κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων . Ο σύζυγός της είναι ιερέας στην Άρτα, είναι ο πατήρ Αντώνιος, ιερέας στον Άγιο Φανούριο στό Γλυκόριζο, τον οποίο η ίδια χαρακτηρίζει “βράχο” της, μιάς που ο ίδιος την προέτρεψε και την ενθάρρυνε να ακολουθήσει το εφηβικό της όνειρο: Νά περάσει στήν Ιατρική.

Αναρωτιέμαι αυτήν τήν εκπληκτική Ελληνίδα γυναίκα – μάνα , σύζυγο ενός πανάξιου ιερέα θά την καλέσει ο πρωθυπουργός στο μέγαρο Μαξίμου ; Αναρωτιέμαι τά ελεγχόμενα -πληρωμένα “κανάλια” θα τήν παρουσιάσουν σαν πρότυπο στόν Ελληνικό λαό ;
Αν ήταν “λοατκι” , άν ήταν “παντρεμένη” μέ την … Κατερίνα , άν ήταν λαθρομετανάστης , άν είχε κάνει 3 εκτρώσεις αντί για τρία παιδιά , άν ήταν ….. “μαύρη Ελληνίδα” τότε είμαι σίγουρος ότι καί θα ήταν πρώτο θέμα στα ΜΜΕ για πολλές μέρες καί ο πρωθυπουργός θα τήν καλούσε και η πρόεδρος της δημοκρατίας θα την τιμούσε τώρα το πιθανότερο να τήν “θάψουν”.

facebook.com/profile.

Σχόλιο:
Δυστυχώς πλέον για να φοιτήσει κάποιος στην ιατρική σχολή θα πρέπει να είναι τρυπημένος. Τι θα κάνει άραγε η πρεσβυτέρα;

Share this post