Αυτοί θα φέρουν στον πλανήτη παγκόσμιο ηγέτη – Ιδού το… όνομα τους – Θυμηθείτε τα λόγια του Α.Τσίπρα

Αυτοί θα φέρουν στον πλανήτη παγκόσμιο ηγέτη – Ιδού το… όνομα τους – Θυμηθείτε τα λόγια του Α.Τσίπρα

Διαφωτιστικό το δημοσίευμα γνωστής διεθνιστικής ιστοσελίδας…
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε Αμερική και Ευρώπη ανακοινώθηκε το λεγόμενο Green New Deal – Νέα Πράσινη Συμφωνία (GND) αποτελεί ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο οι διεθνιστές θέλουν να προωθήσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, ως υποτιθέμενη λύση για να αντιμετωπιστεί, όπως αναφέρεται, η «κλιματική αλλαγή» και η «οικονομική ανισότητα».

Με άλλα λόγια, με αφορμή το περιβάλλον που δήθεν καταστρέφεται ολοκληρωτικά -μέσω ρητορικής καταστροφολογίας τύπου 2012 και αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επιβολή «πράσινων φόρων» παντού-, αλλά και την «οικονομική κρίση» που τεχνηέντως συντηρείται, ενώ υπάρχουν λύσεις να ξεπεραστεί, προωθείται μία Νέα Πράσινη Συμφωνία, η οποία θα είναι προπομπός μίας παγκόσμιας «οικολογικής κυβέρνησης».

Όπως διαβάζουμε στην διεθνιστική ιστοσελίδα «opendemocracy», στην οποία συγγράφουν, συχνά-πυκνά, και αριστερόστροφοι πολιτικοί από την Ελλάδα, αυτή η Νέα Πράσινη Συμφωνία χρειάζεται ένα «Βαθύ Πράσινο (λαϊκό-παγκόσμιο) Κίνημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρέπει να παρερμηνευτεί ως «κίνημα» της μεσαίας τάξης, την οποία «χτυπούν αδυσώπητα»με φόρους ειδικά στην Ελλάδα, αλλά όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

Και δεν πρέπει να είναι μόνο κίνημα λευκών αλλά διαφυλετικό.

Συμπερασματικά, για να μην σας κουράζουμε:

Πλέον υπάρχει ο όρος «Νέα Πράσινη Συμφωνία», η οποία για να προωθηθεί σε διαπλανητικό επίπεδο επιδιώκει να στηριχθεί σε ένα μεγάλο λαϊκό διαφυλετικό «πράσινο» κίνημα όλων των κοινωνικών στρωμάτων, που, προφανώς, θα ζητά μία παγκόσμια συνεργασία, η οποία δήθεν θα «τερματίσει» την υποτιθέμενη υπερθέρμανση και την «οικονομική ανισότητα».

Θα τα πάρει από όσους δουλεύουν και έχουν, θα τα συγκεντρώσει σε ένα κέντρο διαχείρισης και μοιράζει ψίχουλα σε όλους. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν σε σοβιετικού τύπου χώρες.

Μετά από αυτό θα κατανοηθεί ακόμα καλύτερα η φράση του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα σχετικά με την «Πράσινη Αριστερά».

Θυμίζουμε τi γράψαμε στο el.gr:

Στο πλαίσιο της πρώτης μεγάλης πανελλαδικής συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας (ΣΥΡΙΖΑ, Βαθύ ΠΑΣΟΚ, περιβάλλον Γιώργου Παπανδρέου, ΔΗΜΑΡ κτλ.), που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, την οποία χαιρέτισε, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι από εσάς που βρίσκεστε στο ακροατήριο κρατήσατε την κόκκινη σημαία και άλλοι την πράσινη σημαία. Σας καλώ να κρατήσουμε όλοι μαζί την πράσινη σημαία, της πράσινης Αριστεράς και της οικολογίας».

«Πράσινη Αριστερά»:

Πράσινη και οικολογία = Ατζέντα 2030, την οποία ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε στο κοινό της Ελλάδας (δείτε στο τέλος βίντεο)

Αριστερά = Η αριστερόστροφη πολιτική της υπερφορολόγησης, του κρατισμού, της αποδυνάμωσης του ελεύθερου επαγγέλματος που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ του Ομπάμα, εφαρμόζεται στην Ελλάδα και, προφανώς το πλάνο είναι να εφαρμοστεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, χρειάζεται και ένα μεγάλο «λαϊκό κίνημα». Θα είναι εκείνοι που θα ζητούν να έρθει «παγκόσμιος ηγέτης» για να «σώσει» τον πλανήτη.

Και το όνομα αυτών: «Βαθύ Πράσινο Κίνημα».

Και επειδή, όταν επικρατεί φανατισμός για κάτι η λογική χάνεται, όσοι, ενδεχόμενα, αντιδράσουν σε όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση ίσως φυλακίζονται.

Στην χειρότερη…

el.gr

Share this post