Αυτο-γελοιοποίηση του ”καρδινάλιου” Ν. Υόρκης, Ελπιδοφόρου: Πήρε βραβείο Ναυτιλίας(!!) επειδή τα έκανε ήδη θάλασσα

Αυτο-γελοιοποίηση του ”καρδινάλιου” Ν. Υόρκης, Ελπιδοφόρου: Πήρε βραβείο Ναυτιλίας(!!) επειδή τα έκανε ήδη θάλασσα

Προτού καν ενθρονιστεί ο νέος «καρδινάλιος» Ν. Υόρκης Ελπιδοφόρος έχει αρχίσει να προσφέρει άφθονο γέλιο με τις αταίριαστες (αλλά σκόπιμες) τελετές στις οποίες συμμετέχει για να προβληθεί.

Στις 20 Μαίου 2019, στον Πειραιά, ξεπέρασε και τον Ομπάμα στον οποίο απένειμαν βραβείο ”Νόμπελ Ειρήνης” στην πρώτη βδομάδα της προεδρίας του, οπότε γέλασε το σύμπαν με την σκοπιμότητα. Και έχασαν κάθε αξία τα ”βραβεία Νόμπελ” Ειρήνης.

Στον Ελπιδοφόρο, οι γνωστοί διαπλεκόμενοι κύκλοι του διεθνούς συστήματος, που υπηρετούν ένα μόνο θεό, το χρήμα, απένειμαν το βραβείο «Λασκαρίδη» για ”την αριστεία στο ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά” (!!!).

Μπορείτε, ωρέ αθεόφοβοι, να εξηγήσετε και σε εμάς τους φτωχούς, τι δουλειά έχει το βραβείο ναυτιλίας στον Eλπιδοφόρο; Μήπως επειδή πριν καν ξεκινήσει τα έχει κάνει θάλασσα, με τον επίσημο ασπασμό του παπισμού και του οικουμενισμού; Μήπως επειδή έχει δηλώσει πλήρη υποταγή στον πλέον αποτυχημένο Πατριάρχη της Ιστορίας, τον Βαρθολομαίο, που έχει ήδη επιφέρει το Σχίσμα της Ορθοδοξίας;

‘Εχει το θράσος ο «Ελπιδοκτόνος» (γιατί αυτό θα του μείνει στο τέλος ως αληθινό όνομα) να μιλά για οικουμενικότητα του Ελληνισμού, θεμέλιο της οποίας είναι -σύμφωνα με αυτόν- η… Ορθοδοξία;;; Μα είσαι σοβαρός άνθρωπέ μου; Τι είδους «Οικουμενικότητα» προωθείς εσύ και ο πάτρωνάς σου ο Βαρθολομαίος, αφού καταφέρατε ήδη το Σχίσμα της Ορθοδοξίας; Είσαστε και οι δυο στα καλά σας; Το Σχίσμα προωθεί την «οικουμενικότητα»;

Εδώ, έτσι που το πάτε, σε λίγο το Πατριαρχείο θα χάσει τον τίτλο «Οικουμενικό». Είχα ήδη σημειώσει ότι ο νέος μας καρδινάλιος, (εάν τελικά τα καταφέρει να ενθρονιστεί…) αποτελεί μια μετριότητα στην παγκόσμια Ορθοδοξία. Δεν περίμενα όμως ότι θα ήταν μια τόσο κραυγαλέα υπομηδενική ανυπαρξία. Αλλά με έπεισε ο ίδιος με τις ασυναρτησίες του.

Θαυμάστε πνευματικό βάθος… συγγνώμη, πυθμένα ήθελα να πω. Να τι δήλωσε με την παραλαβή του ”βραβείου θαλασσώματος”: «Τρίτη υπερδύναμη (ενν. μετά τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ναυτιλία) είναι η Ορθοδοξία μας, η οποία επέδειξε ακόμη και στις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή μας, ότι διαθέτει μια δυναμική, την οποία κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει και όποιος το κάνει, κάνει λάθη γεωστρατηγικά και ταπεινώνεται».

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν αξίζουν σχολιασμού οι ασυναρτησίες του. Αλλά είναι κωμικοτραγικό και προσβολή της νοημοσύνης όλων μας να βγαίνει ο Ελπιδοκτόνος, ο οποίος συμμετείχε με συγγραφή βιβλίου στο μεγαλύτερο γεωστρατηγικό σφάλμα της εποχής μας, το Ουκρανικό, και να μιλά για γεωστρατηγικά λάθη.

Ο Ελπιδοκτόνος θεωρεί την Ομογένεια τόσο ηλίθια που θα μας κάνει και μαθήματα γεωστρατηγικής!! Με αυτά που έχει ήδη πει και κάνει, παπισμό, οικουμενισμό, δουλικότητα και εισπρακτοριλίκι του Βαρθολομαίου, καταγγελίες αμερικανικών ΜΜΕ για υπόγειες σχέσεις με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, και τελευταία οι «γεωστρατηγικές σαλάτες», η κατακραυγή «ΑΝΑΞΙΟΣ» – την οποία του χρωστάμε όλοι μας, έχει πλέον χάσει το νόημα της.

Νίκος Σταματάκης – Νέα Υόρκη, 21 Μαϊου 2019 – n.stamatakis@aol.com

Share this post