ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ! ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟ 1 ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΤΟ MSM ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ! ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟ 1 ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΤΟ MSM ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ…

Από τη Λίζα Χέιβεν.

Το 2016 οι υποστηρικτές και οι συντηρητικοί του Τραμπ ονομάστηκαν «αξιοθρήνητοι» και «μη εξαργυρώσιμοι». Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τραμπ είχαμε χαρακτηριστεί «ρατσιστές» και «λευκοί υπέρμαχοι». Τώρα υπό τον Μπάιντεν-Χάρις ήταν «βίαιοι εξτρεμιστές» και «εγχώριοι τρομοκράτες». Εν τω μεταξύ, το MSM μας δίνει την ετικέτα «Ναζί» και «Φασιστές».  

Επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής, ο φασισμός καθορίζεται από μια συγχώνευση ενδιαφέροντος και δραστηριοτήτων μεταξύ κυβέρνησης, εταιρειών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκπαίδευσης, τραπεζικής, τεχνολογίας και πολιτικού κόμματος. Μόνο ένα πολιτικό κόμμα στην Αμερική έχει αυτόν τον δεσμό.

Στη Γερμανία το πολιτικό κόμμα ήταν οι Εθνικοί Σοσιαλιστές (NAZI). Στην Αμερική το αντίστοιχο πολιτικό κόμμα δεν είναι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Θα σας αφήσω να μαντέψετε ποιο κόμμα είναι το αμερικανικό φασιστικό κόμμα. Όλα αυτά και πολλά άλλα σε αυτήν την έκθεση που πρέπει να είναι η νούμερο ένα νέα είδηση….

 

lisahaven.news

 

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ LISA HAVEN NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post