Αυτός Είναι Πόλεμος, Ο Πόλεμος Του Νου Και Είναι Πολύ Αθόρυβος Και Πολύ Ύπουλος Για Να Κατανοηθεί

Αυτός Είναι Πόλεμος, Ο Πόλεμος Του Νου Και Είναι Πολύ Αθόρυβος Και Πολύ Ύπουλος Για Να Κατανοηθεί

Η ελευθερία τελικά είναι σαν το όπλο, μπορεί να σε προστατέψει από τους κλέφτες αλλά και μπορεί να σε κάνει τον ίδιο κλέφτη.

Ανάλογα τον λόγο που θες να κρατάς ένα όπλο…το κρατάς για προστασία ή για ληστεία;

Εχουμε πει έδω και μερικό διάστημα ότι βρισκόμαστε στον προθάλαμο σοβαρών εξελίξεων για την Ελλαδα και την ίδια στιγμή που η χώρα βυθίζεται εκεί που δεν θέλουμε ούτε καν να φανταστούμε… την ώρα που ένα ένα τα θεμέλια της αφαιρούνται χειρουργικά… κάποιοι επιμένουν αν μην έχουν καταλαβει τι γυρίζει τα γραναζια που θερίζουν τι χώρα μας.

Δύο λοιπόν διαφορετικές ειδήσεις… η μια μας έρχεται από Πάτρα η άλλη από Αθήνα.

Η μία αναφέρει ως Χριστιανοταλιμπαν αυτούς που αντιδρούν στο συγκρότημα  “Rotting Christ” ή ο Χριστός που σάπισε και ως παπαδαριό το πλήρωμα της εκκλησίας το οποίο σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, κάνει κουμάντο σε αυτά που γίνονται στη χώρα μας.

Δες εδώ το  άρθρο:

Και η άλλη λέει πως είναι σκοταδισμός να διακόπτεται μια θεατρική παράσταση γιατί απλά…βρίζουν το όνομα του Χριστού.

Δεν θα έμπαινα στον κόπο, τον πολύτιμο χρόνο μου να τον σπαταλήσω για καμία από τις δύο ειδήσεις, εάν περιέγραφαν αντικειμενικά και από απόσταση τα γεγονότα.

Εδώ όμως μιλάμε για προπαγάνδα στα υψηλά επίπεδα του Γκέμπελς.

Όχι μόνο δεν μεταδίδουν με αντικειμενικότητα την είδηση, αλλά προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν το κοινό τους και δε, στην περίπτωση του Αρluben το αναγνωστικό κοινό είναι άτομα νεαρής ηλικίας, όπου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους δια μέσου της σάτιρας….και το οποίο αποτελεί τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας που είπαμε πιο πάνω και τα όποια τα γκρεμίζουν νύχτα μέρα με κείμενα σαν αυτά.

Με δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες κυρίως νεαρής ηλικίας παρουσιάζουν τη διαστροφή («ο Χριστός έχει σαπίσει») ως φυσιολογική και αυτούς που αντιδρούν στην διαστροφή……. εξτρεμιστές, ταλιπμάν!

Όμως σήμερα μέσα από αυτά τα δύο μας αποκαλύπτουν αυτό που είχαμε πει κάποτε.

Οι ορθόδοξοι χριστιανοί είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της νέας εποχής, και η νέα εποχή έχει για μεγάφωνα τις απόψεις συντακτών σαν των παραπάνω.

Οπότε θα δεχτούμε ανελέητο πόλεμο μέχρι αυτή να καταρρεύσει.

Έχουν φυτέψει θρησκευτική διαμάχη στην Ελλάδα, το είχαμε πει λίγο μετά το καλοκαίρι του 2018 για όσους το θυμούνται. Το είχαμε πει γιατί το είχαν πει.

Μέσα από αυτή τη διαμάχη θα πρέπει να ερεθίσουν το θρησκευτικό αίσθημα, να το προκαλέσουν.

Όταν το προκαλέσουν και με συνεργάτη τη σάπια εποχή, θα ξεπηδούν αντιδράσεις σαν τις παραπάνω όπου θα τις πιάσουν τα μέσα προπαγάνδας και θα τις επεξεργαστούν και θα τις παρουσιάσουν με πομπώδεις τίτλους στο κατευθυνόμενο κοινό.

Αυτός είναι πόλεμος, ο πόλεμος του νου, και είναι πολύ αθόρυβος και ύπουλος για να κατανοηθεί αλλά η ζημιά που κάνει στη συνείδηση μικρών και μεγάλων είναι ανεπανόρθωτη!!

Όπως βλέπεις δεν ασχολούμαι με τους ηθοποιούς ή με το συγκρότημα, προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί τους, βρίσκουν ερείπια και στήνουν τις σκηνές τους.

Δυστυχώς το θέμα είναι ότι η κοινωνία τα έχει αποδεχτεί και γεμίζει του χώρους που πάνε, οπότε είναι θέμα της κοινωνίας να αποβάλει τη σαπίλα και αν δε το κάνει( η ίδια πλέον είναι κάπως αργά ακόμη και να ήθελε ), θα το κάνουν τα γρανάζια που έχουν εξουσία να τρέξουν.

Υπάρχει μεγάλο θέμα με αυτούς που μπορούν και επηρεάζουν μια μεγάλη μερίδα των νέων και τον τρόπο που σερβίρουν τα γεγονότα, ένας τρόπος που κάνει πλύση εγκεφάλου στο τι είναι καλό και τι όχι.

Είναι τέτοια η πλύση του εγκέφαλου και ο πόλεμος του νου που το “Rotting age” σε κάνουν να το βλέπεις “Rotting christ”.

Αν λοιπόν κάτι είναι σάπιο και βρωμάει αυτό είναι τα άρθρα και των δύο σας.

Και επίσης δεν είναι μυστικό αλλά πικρή πραγματικότητα, ότι η άπειρη ελευθερία δίχως όρια δίνει την απαραίτητη ασυλία σε άρρωστα μυαλά να περνάνε τα θέλω,τα ήθη και τα ιδανικά της… Άλλης Πλευράς… της σκοτεινής.

Οπότε αθρογράφε όταν μιλάς για σκοταδισμό πρόσεχε γιατί μπορεί να υπηρετείς το σκοτάδι δίχως να το γνωρίζεις και αυτό είναι μεγάλη ευθύνη!

Πώς τώρα περνάνε τα θέλω τους;

Όπως είπαμε και πρόσφατα, αυτό γίνετε μέσα από την μικρή οθόνη, από τον κινηματογράφο, από την μπουσική, από το θέατρο….από την τέχνη γενικά.

Έτσι προκαλείται η οξείδωση μιας κοινωνίας, μέσα από αυτό που βλέπει το μάτι και παγιδεύουν οι αισθήσεις και τα οποία τα καταγράφει η άγραφη κασέτα του ασυνείδητου της νεολαίας και το οποίο καλλιεργείται και ωριμάζει στην πορεία.

Για παράδειγμα η ασυλία στα Πανεπιστήμια κάνει το ίδιο, δημιουργεί κομματικούς στρατούς και φροντίζει από νωρίς να κόψει σε μπλε κόκκινα πράσινα κλπ. κομματάκια την κοινωνία. Για να μην πούμε για την αισθητική των κτιρίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσής που θυμίζουν Μεξικανικές φυλακές.

Τι θέλω να πω…στο όνομα της ελευθερίας αλλά και της Δημοκρατίας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Γιατί δεν μπήκαν όρια, δεν συμφωνήσαμε στα βασικά και απαραβίαστα όπως το να σεβόμαστε τα πρόσωπα της επίσημης θρησκείας της χώρας μας.

Τι πιο λογικό από αυτό…

Αν όλοι αυτοί, όσοι από αυτούς δεν σέβονται την πίστη μας, Τον Χριστό τους Αγίους κλπ.

φαντάσου τι είναι ικανός να κάνει σε σένα που πιστεύεις.
Αν κάποιος δεν σέβεται τον σταυρό ο οποίος κατά σύμπτωση υπάρχει ακόμη και στην σημαία μας , πόσο μάλλον δεν θα σεβαστούν αργότερα εσένα που πιστεύεις ή τον σταυρό που υπάρχει στην σημαία ή την ίδια την σημαία ή το κράτος…έτσι σχηματίζεται το παρακράτος στην πράξη αλλά και στο νου.
Έτσι λοιπόν οι χαμένοι του πολέμου δεν θα διστάσουν να κάψουν εκκλησίες, να βεβηλώσουν ναούς και πράγματα που δεν θα πούμε.

Αν πατάνε στα ιερά και στα όσια της χώρας μας , δεν θα διστάσουν  να πατήσουν και σε όποιον δηλώνει ορθόδοξος.

Και όποιος αντιδράσει σε αυτό, το σύστημα θα έχει τα τσιράκια του, ώστε να λάβουν τις απαραίτητες διαστάσεις οι αντιδράσεις τους με χαρακτηρισμούς όπως οι παραπάνω.

Όπως βλέπουμε στα κατάπτυστα αυτά δύο κείμενα, γίνεται προσπάθεια ύπουλη να φέρουν την κοινωνία απέναντι ακριβώς από τους χριστιανούς ορθόδοξους και Έλληνες.

Και το ύπουλο και υποχθόνιο της υπόθεσης φαίνεται όταν δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία σε παρόμοιες “ακτιβιστικές” επεμβάσεις σε εκκλησίες, όπως π.χ οι δράσεις των Femmen, που μην πούμε τι κάνουν στις εκκλησίες.

Εκεί και σε άλλες πειπ
τωσεις παρουσιάζουν με πάσα αντικειμενικότητα την είδηση, ουδέτερα δίχως συναισθηματισμούς.

Εδω δεν γίνεται λογος για σκοταδισμο, για μεσάιωνα……οχι!
Οι συναισθηματισμοί και η αγανάκτηση, σας πιάνουν όταν αμφισβητείται η…. διαστροφή!!!

Αυτό προδίδει την συνεργασία σας με την νέα εποχή, έτσι να το θυμόμαστε για την ιστορια και για τις ημερες που έρχονται.

Υ.Γ
Η επίθεση στο πλήρωμα της ορθόδοξης εκκλησιάς κρατάει ρολόι.

Ότι αγκιστρώνεται στο αγκίστρι του χρόνου…ξέρεις ότι υπάρχει δόλωμα αλλά και ψαράς, σημαίνει ότι υπάρχει σχέδιο και δόλος, οπότε τα δύο σημερινά και ταυτόχρονα θέματα δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην τύχη.

Share this post