Αυτό Ήταν Το Μήνυμα Από Το Ζάππειο

Αυτό Ήταν Το Μήνυμα Από Το Ζάππειο

Βασικά δεν περίμενα μετά από δύο ημέρες να επιβεβαιωθεί αυτα που είπαμε την Τετάρτη

Αλέξη, Εδωσες Ένα Μέρος Από Τα Τριάκοντα Αργύρια Της Προδοσίας Σε Παροχές Και Τώρα Ετοιμάζεσαι Να Δώσεις Και… Αιγαίο

Είπαμε ότι έχουν σχεδιάσει προδοσία και ότι ήταν κάτι που υποψιαζόμασταν εμείς οι “γραφικοί”.

Όμως δεν περίμενα να βγει στην πραγματικότητα μας τόσο σύντομα αυτα που κρυφά μετέφερες στο επτα.

Αυτά και μερικά άλλα είπαμε ξημερώματα Τετάρτης…
Τετάρτη απόγευμα, μερικές ώρες μετά, όταν η χώρα παραλαμβάνει 70 “Ινδιάνους” από τις ΗΠΑ, (βλέπεις συμπτώσεις;) έχουμε το εξής

Και ενδιαφέρον έχει να δούμε το πότε αποφάσισε η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης από  6 σε 12, δηλαδή να ενεργοποιήσει το ….casus belli(ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ) του γείτονα.

Ας δούμε πάλι τι είπαμε την..Τετάρτη
Μάλιστα….Αλέξη…Ιούνιο. και σαν να μην έφτανε αυτο, σήμερα μπαινει και το κερασάκι στην τούρτα.

Μάλλον δεν ήθελα αυτό το κείμενο, αυτό που λέει για την μήνα ειδικά,  να έχει σχέση με την πραγματικότητα μας.

Αλλά από την άλλη, τα ίχνη στον χρόνο φίλε…αυτά δεν άφηναν πολλά περιθώρια όσο και αν πίστευα ότι μπορεί να εκτεθώ και να σου λένε διάφορα μετά..αν και  μερικές φορές είναι απαραίτητο και αυτό… και στην προκειμένη καλοδεχούμενο, δηλαδή αλήθεια το εύχεσαι…δεν λέμε πότε όχι σε ενα ήρεμο καλοκαίρι….

Αυτό που δόθηκε δεν ήταν κάτι καινούριο, ο χρόνος που δόθηκε όμως ήταν.Δώσαμε ανοιχτά και ξεκάθαρα συγκεκριμένο διάστημα……..Αλέξη.

Και το «ωραίο» είναι ότι εσύ το έδωσες….. μυστικά.

Για αυτό σου είπα ότι… ετοιμάζονται για θερινή προδοσία…όχι σκέτη προδοσία.

Αλλά η προδοσία, κάθε εποχής, κάθε χρονολογίας,  είναι προδοσία.. υπάρχει συμφωνία κάποιων κάτω από το τραπέζι.

Μια συμφωνία που θέλει ένα ξαφνικό και σοβαρό επεισόδιο στο Αιγαίο που χάριν της “σκηνοθεσιας” θα πρέπει να μας αφήσει με ανοιχτο το στόμα.

Σε μια ημέρα καυτή του Ιουνίου και έχω την εικόνα, δίχως να είμαι εκεί, ότι σας παραδόθηκε το χρονοδιάγραμμα σε μία σκοτεινή και πανηγυρική συνάντηση του Απριλίου.

Δεν θα πούμε την ημέρα, αρκούν αυτά που λέμε.

Εμείς, το λέω και για έμενα, θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι πρώτα, όσο γίνετε και όσο μπορει ο κάθε ένας,  και μετά να φροντίσουμε τα των βασικών αναγκών.Ότι δηλαδή είπαμε στο άρθρο της Τετάρτης.

Και επαναλαμβάνω, αυτό καλύτερα να γίνει πριν μπει ο Ιούνιος.

Κάνε τις κινήσεις πριν αλλάξει ο μήνας.

Μπροστά μας ακριβώς είναι ίσως το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για εμάς  αλλά και για την χώρα.

Είναι η ημέρα μηδέν που είπαμε κάποτε, που όλα την ημέρα εκείνη θα μετράνε διαφορετικά και που θα ζητάνε κάποιοι να γυρίσει ο χρόνος πίσω.. μα αυτός θα μείνει… ουδέτερος και άκαμπτος, απλός…. ιστοριογράφος.

Κάνεις δεν θέλει, ούτε εγώ, να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, αν πρέπει όμως να μπούμε, τουλάχιστον ας μπούμε κάπως υποψιασμένοι και σε αυτό θα βοηθήσει η εσωτερική μας προετοιμασία.

Διότι πέφτουμε με τα μούτρα, τα χέρια και τα πόδια σε αυτά που μας είπαν οι σύγχρονοι Άγιοι μας, που με πολύ κόπο και θυσία καθημερινή, ασκήτευαν σκληρά, για να έχουμε εμείς τώρα τον λόγο τους και πατώντας πάνω σε αυτόν τον λόγο να έχουμε ένα ψυχικό αποκούμπι για τις στιγμές αυτές, μια ασφαλή πυξίδα των εξελίξεων και να αντέξουμε τις δυσκολίες.

Και παράλληλα βλέπεις  που έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία και…….. μάλλον δεν πάει άλλο……έχουμε πιάσει πάτο, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αλλοίωση στη συνείδηση του Έλληνα, σε όλους τους τομείς και σε όλους τους κλάδους και ειδικά στη νέα γένια που είναι τα θεμέλια του αυριανού πολιτισμού μας και που την έχουν στοχεύσει μέσα από διεθνής διαγωνισμούς και κάποιους … με μάσκα στο πρόσωπο να τραγουδάνε για μίσος και να υμνούν την παρακμή.

Ούτε αυτή η αθόρυβη θυσία συνανθρώπων μας σε τροχαία, δολοφονίες και αυτοκτονίες γίνεται να συνεχιστεί.

Γέμισαν τα νεκροταφεία μας νέους ανθρώπους, για όνομα του Θεού!

Προσωπικά  κινούμαι πλέον με απόλυτη βεβαιότητα για το διάστημα που είπαμε.

Ένα διάστημα όμως που έχει τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει και αλλά πολεμικά γεγονότα.

Γιατί μετά τον Ιούνιο έχουμε ημέρα σημαδούρα… του Ιουλίου.

Το ΝΑΤΟ ξέρει κάτι για αυτό;;…κύριε Στόλτενμπεργκ γνωρίζετε κάτι..ετοιμάζετε κάτι σε μέρη που έχουν μπει…….. τσιρότα;

Θα τα πούμε και με εσάς σύντομα.

Μίλαγα με έναν άνθρωπο το μεσημέρι που μαζί με τον Stranger στα κατοχικά είχαν μιλήσει κάποτε με την σειρά τους πολύ πριν δούμε οι περισσότεροι να ξεδιπλώνονται τα σημάδια.

Και μου είπε το εξής σωστό…

“Φίλε ο κόσμος έκανε την επιλογή του.”

Ο κόσμος, είναι η πλειοψηφία της χώρας που έχασε τον προσανατολισμό της και που νικήθηκε από την μαύρη νέα εποχή και τις παροχές της… όλοι χάσαμε μάχες αλλά εδώ μιλάμε ότι χάθηκε ο πόλεμος. (Για αυτό το πρόβλημα είναι πνευματικό συνειδησιακό και όχι πολίτικο)

Τότε είχαν βγάλει κάποια βίντεο, που περιέγραφαν τι θα πρέπει να κάνουμε τις πρώτες ώρες του …εκβιασμού.

Θεωρώ ότι είναι καλό να τα θυμηθούμε, διότι στο παραπάνω χρονικό περιθώριο δεν θα είναι μόνο το πολεμικό επεισόδιο.Το επεισόδιο, έχω την εικόνα, ότι έχει συμφωνηθεί και για όσα θα φέρει…..και συνυπολόγισε την εύθραυστη οικονομία μας, ακούς ήδη του θεσμούς που ψιθυρίζουν  για εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας με αφορμή τις παροχές… με αφορμή τις εκλογές…με αφορμή το Ζάππειο (υπολόγισαν καλά τον χρόνο των εκλογών τα σκοτεινά κέντρα που αγαπάνε όπως φαίνεται το Ζάππειο) και φυσικά τους μαυροφορέμενους, μαζί με τις ορδές απελπισμένων ή εντεταλμένων που κάνουν πρόβες σε διάφορα στενά των μεγαλουπόλεων.

Με το πλεονέκτημα που δίνει ο χρόνος, παρατήρησα ότι υπάρχει ένας γενικός συντονισμός στο τι θα πάει στραβά….όταν θα πάει.

Δηλαδή αυτή τη στιγμή εργάζονται σε πολλά μέτωπα, εδώ και καιρό, βήμα βήμα, ώστε όταν πέσει το σύνθημα, (και το σύνθημα από την κυβέρνηση δόθηκε όπως μαρτυρήσαμε ) να πέσει το ντόμινο.

Και ξέρουμε αρκετοί ποιο είναι το ντόμινο στο γενικό του….. ειδικά θα το δούμε την ώρα που θα ξεδιπλώνεται, με λεπτομέρειες και εδώ απλά επιβεβαιώνουμε το πόσο κοντά είμαστε.Μόνο αυτό.

Δεν λέμε πράγματα που δεν ξέρουμε που δεν δείχνουν ή που δεν διαπιστώνει η κοινή λογική…όση έχει απομείνει.

Share this post