Αυτό που έρχεται δεν έρχεται πια, είναι ήδη εδώ.

Αυτό που έρχεται δεν έρχεται πια, είναι ήδη εδώ.

Υπάρχει μια διάχυτη και καθολική αίσθηση ότι κάτι μεγάλο έρχεται, πολύ μεγάλο. Θεωρώ ότι αυτό είναι εύκολο να το πιστέψουμε εξαιτίας των υφιστάμενων συνθηκών και του βαθμού απελπισίας από την Αριστερά. Κινδυνεύουν να δικαστούν. Κινδυνεύουν να είναι πλήρως εκτεθειμένοι σε ένα άκρως ανίδεο κοινό. Το αριστερό είναι απελπισμένο. Όλα είναι στο τραπέζι.fp

Όπως έλεγε ο Steve Quayle:

Αυτό που έρχεται δεν έρχεται πια, είναι ήδη εδώ.

ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
Η έκθεση Mueller έριξε ένα σημαντικό κλειδί- μαϊμού στη διαδικασία απομάκρυνσης του Tραμπ πριν από το 2020. Το ελεύθερο εμπόριο που επιθυμούν οι μεγάλες εταιρείες έχει καταπνιγεί με την ανανέωση της NAFTA, την ακύρωση του TPP και τις κυριότερες κυρώσεις που επέβαλε ο Πρόεδρος αυτής στην Κίνα .

Η ατελείωτη αναζήτηση φθηνού εργατικού δυναμικού από τις εταιρίες παγκοσμιοποίησης,μετατρέπει τον Tραμπ σε μια παρτίδα που πρέπει να απομακρυνθεί από την εξουσία. Χωρίς να τον αφαιρέσουν με βάση τα χρεωστικά έξοδα, θα μπορούσε να δολοφονηθεί. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να παρακινήσει μια ισότιμη και αντίθετη αντίδραση από το αμερικανικό κοινό που οι παγκοσμιοποιητές δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν.

Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιηθούν και άλλα μέσα για να μειωθεί η αντιπολίτευση σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Αυτό το άρθρο είναι μια τελεία που συνδέει την άσκηση στην οποία ψάχνω για τα κοινά σημεία, του τι λένε οι πηγές των πληροφοριών μου. Υπάρχουν κοινά θέματα;
Τα σχόλια είναι προβλέψιμα για τα αναμενόμενα μελλοντικά γεγονότα; Μπορεί η συσχέτιση αυτών των παρατηρήσεων να συσχετιστεί με κάτι που είναι γνωστό; Στον τομέα της έρευνας, τα ακόλουθα είναι γνωστά ως ποιοτική ανάλυση (περιγραφική και ανάλυση δεδομένων).

΄ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ.
Οι τζιχαντιστές θα προκαλέσουν ένα σύνολο επιθέσεων σε μια ανυποψίαστη Αμερική. Ο Πρόεδρος Tραμπ στελεχώνεται με νεοσύλλεκτους πιστούς στους παγκοσμιοποιητές (π.χ. Μπόλτον). Στέλνουμε τα στρατεύματά μας στη Μέση Ανατολή, την Κολούμπια, μια μαζική μετακίνηση πλοίων στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Και πέρα ​​από αυτό, η Βόρεια Κορέα προκαλεί και πάλι προβλήματα. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των στρατευμάτων μας σύντομα θα βγει από τη χώρα και θα μείνουν λίγα στρατεύματα για να υπερασπιστούν το στυλ εισβολής ή την τεράστια τρομοκρατία ή και τα δύο. Θα μείνουν λίγα στρατεύματα για να ανταποκριθούν σε ένα σενάριο ή σε ένα τεράστιο σύνολο τρομοκρατικών επιθέσεων. Και θα υπάρχουν λίγα στρατεύματα για να ανταποκριθούν στην εγχώρια τρομοκρατία βιβλικών διαστάσεων.

Πολλές από τις πηγές πληροφοριών με τις οποίες μιλάω είναι εντελώς αμήχανες.Ωστόσο, οι εικασίες από τρεις πηγές υποδηλώνουν ότι αυτό που έρχεται θα προκληθεί από ένα μεγάλο γεγονός.
Έχω κάνει την ερώτηση, ποιο γεγονός; Παίρνω τρεις απαντήσεις:
1. Η Ινδιανάπολις 500
2. Η επίδειξη πυροτεχνημάτων στο εμπορικό κέντρο της Washington DC. 
3. Ένα γενικό σενάριο πλέγματος κατά το καλοκαίρι και ήδη από το Σαββατοκύριακο Memorial Day.

Υπάρχει η γενική αίσθηση ότι έρχεται κάτι μεγάλο και σύντομα θα έρθει.
Μια πηγή του DHS μου είπε ότι «γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα εγχώρια στρατόπεδα εκπαίδευσης, ξέρουμε πού βρίσκονται οι εγκαταστάσεις διακίνησης παιδιών, γνωρίζουμε τα σημεία διανομής τους για τα ναρκωτικά και ξέρουμε πού βρίσκονται οι σήραγγες μαζί με μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών. πηγαίνετε να τα αποκτήσετε τώρα, αλλά μας εμποδίζουν να κάνουμε οτιδήποτε προληπτικό «. Υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι οι πράκτορές τους και το κοινό ως σύνολο, πωλούνται έξω.

Μια μακρά πηγή του DEA μου είπε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο εχθρός. Γνωρίζουμε ότι οι εγχώριες δραστηριότητες οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκουν τα καρτέλ έχουν αλληλεπικάλυψη με γνωστές τρομοκρατικές ομάδες και δεν μας επιτρέπεται να συνεχίσουμε.
Μου είπαν: «Έχετε γράψει για τόπους όπως η κομητεία Humboldt και δεν μας επιτρέπεται να παραβιάσουμε αυτήν την τεράστια δομή οργανωμένου εγκλήματος». Είναι πολλαπλασιαστικό και έχουμε ισχυρή πληροφόρηση ότι πολλά από τα κέρδη χρησιμοποιούνται για την απόκτηση τεράστιων ποσοτήτων όπλων μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και είμαι βέβαιος ότι το πρόσφατο άρθρο σας σχετικά με το θέμα αυτό υποκινήθηκε εν μέρει από αυτό το είδος αποκάλυψης από μένα σε εσένα.

Οι αποστολές ναρκωτικών πηγαίνουν αμείωτες σε όλη τη χώρα και δεν μας επιτρέπεται να παρέμβουμε χωρίς ρητή άδεια και ότι η άδεια παρακρατείται όλο και περισσότερο. Έχουμε μια φωλιά ανατρεπτικών στη χώρα και η δύναμή τους και ο επακόλουθος κίνδυνος είναι τεράστια. Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι αυτές οι δυνάμεις δεν λαμβάνουν βοήθεια από τα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης. «

Έπειτα, υπάρχει ένα άτομο που δεν θεωρώ πηγή, που έκανα ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο «καθ ‘οδόν». «Το τμήμα μου (η αστυνομία του Φοίνιξ) καταγράφει μεγάλο αριθμό κατασχέσεων όπλων από ομάδες οργανωμένου εγκλήματος, όπως τα καρτέλ. Ωστόσο, από τον περασμένο μήνα, δεν πλησιάζουμε τίποτα».

Έχω πιέσει για περισσότερες πληροφορίες, αλλά οι απαντήσεις είναι χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία.
Το 2016 τεκμηριώσαμε πώς ο Paul Preston, ο ηγέτης του κινήματος της Νέας Καλιφόρνια, είχε συγκεκριμένες πληροφορίες από μια ενσωματωμένη πηγή που βρισκόταν στις επιχειρησιακές συναντήσεις του CALEXIT και έμαθε ότι πολλοί λευκοί άνθρωποι θα δολοφονούνταν εάν το CALEXIT δεν ήταν επιτυχής. Αυτή η μαζική δολοφονία θα ωθούσε την Αμερική για την απομάκρυνση της Καλιφόρνιας, αν το CALEXIT δεν ήταν επιτυχής. Το CALEXIT σχεδιάστηκε για να συντρίψει την οικονομία της Αμερικής και να καταστρέψει την προσφορά τροφίμων ως έξοδο από τη χώρα, ως προτεκτοράτο του ΟΗΕ. Η μαζική δολοφονία λευκών ανθρώπων θα ήταν ένα μέσο για αυτό το σκοπό. Η σφαγή του Βέγκας ήταν μια δοκιμή beta για την καταφανή βία που έρχεται σε αυτή τη χώρα, όσον αφορά τον εξαναγκασμό εξόδου της Καλιφόρνιας από την Ένωση. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επομένως, ετοιμαστείτε για ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι. Πάλι.

Η κατάρρευση του φράγματος του Oroville θα επιτύγχανε το ίδιο αποτέλεσμα, όπως ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν, μεγάλο μέρος του λιανικού εμπορίου στη χώρα αυτή θα διακυβευόταν καθώς και η προσφορά τροφίμων θα επηρεάζονταν σε μεγάλο βαθμό. .

συμπέρασμα
Ένα μελλοντικό άρθρο θα προσθέσει ουσία στην παρατήρηση του προσωπικού της Intel. Αυτό θα οδηγήσει στη δημιουργία πολλαπλών παράλληλων διαδρομών που οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.

https://thecommonsenseshow.com/activism-agenda-21-conspiracy/what-coming-no-longer-coming-it-already-here

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post