Αφού οι Χούτι της Υεμένης με drones διέλυσαν την αεράμυνα της Σαουδικής Αραβίας , μπορούμε να πλήξουμε κάθε Τουρκικό στόχο.

Αφού οι Χούτι της Υεμένης με drones διέλυσαν την αεράμυνα της Σαουδικής Αραβίας , μπορούμε να πλήξουμε κάθε Τουρκικό στόχο.

Διαβάστε το , πριν το κατεβάσουν .

Το  εντυπωσιακό κτύπημα που δέχθηκε η Σαουδική Αραβία στις 16 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις πετρελαίου της από σμήνος (10) Drones που επέφεραν δέκα επτά(17) πολύ σοβαρά πλήγματα μειώνοντας την παραγωγή πετρελαίου στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας,  στο Abdaid και στο πεδίο εξόρυξης Khurais της Σαουδικής Αραβίας , στο 50% και επηρεάζοντας τις τιμές σ όλο τον Κόσμο , άλλαξε τα παγκόσμια Αμυντικά δεδομένα.

Οποιαδήποτε πλέον τέτοια οργάνωση , οποιαδήποτε «πολεμοχαρείς » επιχειρηματικά συμφέροντα , μπορούν να προκαλέσουν πλέον εμπόλεμες καταστάσεις και διακρατικές κρίσεις. Συστήματα αεράμυνας δισεκατομμυρίων και γνωστά πανάκριβα αμυντικά όπλα των μεγαλύτερων στρατών , ουσιαστικά αποδείχτηκαν «ξεπερασμένα»

Μια από τις ισχυρότερες Αεράμυνες του Κόσμου με ετήσιες εξοπλιστικές δαπάνες κοντά  στα 52 δις. δολ που εξασφάλιζαν το πλέον πυκνό πλέγμα αντιαεροπορικών –αντιβαλλιστικών συστημάτων , δεν μπόρεσε να εντοπίσει και να καταρρίψει, ούτε ένα Drones του σμήνους αυτού  που έπληξαν με ακρίβεια στόχους ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας και αξίας .

Εάν επιπλέον ληφθεί υπόψη ότι , το συγκριμένο σμήνος Drones ταξίδεψε αόρατο και ανεμπόδιστο για 500 έως 600 χλμ -από περιοχή της Υεμένης που ελέγχονται από τους αντάρτες Χούτι – μέχρι τις εγκαταστάσεις στο Abdaid και στο πεδίο εξόρυξης Khurais της Σαουδικής Αραβίας , αντιλαμβάνεται το μέγεθος των νέων αμυντικών δεδομένων που τέθηκαν.

Ερωτάται λοιπόν.  Πόσα δις θα επιβαρυνθεί πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος για αναβάθμιση των F-16 , αγορά Γαλλικών Φρεγατών κ.α , για να οχυρωθούμε έναντι των Τούρκων και να μπουν έτσι δις ευρώ από το υστέρημά μας στα Αμερικανικά και Γαλλικά Ταμεία ;

Πόσο θα κοστίσει …και στην Κύπρο , να εντάξει επίσημα στο οπλοστάσιό της 2-3 τέτοια σμήνη Drones ; ή μήπως οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης , έχουν μεγαλύτερες υποδομές και προϋπολογισμό από το Ελληνικό και το Κυπριακό Κράτος;

Δεν πιστεύουμε να χρειάζεστε περισσότερη ανάλυση , για να καταλάβετε γιατί τα αναφέρουμε όλα  αυτά και ,  «που το πάμε »

Οι πλανητικές επιχειρήσεις «τους βάζω σε εμπόλεμη κατάσταση για να τους πουλήσω στρατιωτικό εξοπλισμό δις » ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν- μετά από αυτό -μεγάλη κρίση.

Αγαπάτε την Ελλάδα ; .. απόδειξη !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Share this post