ΑΨΗΦΟΥΝ τον Πούτιν! «ΝΑΙ» από Γερμανία σε αποστολή ΟΠΛΙΣΜΟΥ στο Κίεβο – Στο χείλος ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ η Ευρώπη

ΑΨΗΦΟΥΝ τον Πούτιν! «ΝΑΙ» από Γερμανία σε αποστολή ΟΠΛΙΣΜΟΥ στο Κίεβο – Στο χείλος ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ η Ευρώπη
Στα αζήτητα η προειδοποίηση Πούτιν περί μη εμπλοκής στη ρωσική επιχείρηση!

Και τώρα….τρέχουμε!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, με την Ευρώπη να μην σταματά μόνο στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Πριν από λίγα μόλις λεπτά το Βερολίνο πέρασε μία «κόκκινη γραμμή» της Ρωσίας που ο ίδιος ο Β. Πούτιν είχε βάλει!

Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή 400 αντιαρματικών ρουκετοβόλων όπλων (RPG) γερμανικής κατασκευής στην Ουκρανία μέσω Ολλανδίας ενέκρινε νωρίτερα απόψε η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), το οποίο επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο.

Η απόφαση αυτή συνιστά ανατροπή της μέχρι τώρα πολιτικής του Βερολίνου περί απαγόρευσης αποστολής θανατηφόρων όπλων σε περιοχές κρίσης.

Είναι αξιοσημείωτο πως στην εν λόγω περίπτωση εμπλέκονται ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ενώ θυμίζουμε πως ήδη Πολωνία και Σλοβακία έχουν στείλει πυρομαχικά στο καθετώς του Κιέβου.

Η προειδοποίηση Πούτιν

Σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του διαγγέλματός του στις 24 Φεβρουαρίου, ο «Τσαρ Βλαντ» απευθύνθηκε -προφανώς- στη Δύση, απειλώντας τους με «τις μεγαλύτερες συνέπειες στην ιστορία» και αφήνοντας να εννοηθεί, πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα:

«Όποιος εξωτερικός παράγοντας σκέφτεται να παρέμβει, να ξέρει ότι εάν το κάνει θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες απ’ όσες έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία. Ελπίζω να με ακούσετε». 

 

(φωτο:unsplash,screenshot)

Share this post