Βίντεο-Πώς Η Κυβέρνηση Εξολοθρεύει Τους Συνταξιούχους Ενώ Πανηγυρίζει Ότι Τους Έσωσε Από Τον Κορονοϊό Οι Καταγγελίες Και Ο Ρόλος Των ΜΜΕ!

Βίντεο-Πώς Η Κυβέρνηση Εξολοθρεύει Τους Συνταξιούχους Ενώ Πανηγυρίζει Ότι Τους Έσωσε Από Τον Κορονοϊό Οι Καταγγελίες Και Ο Ρόλος Των ΜΜΕ!
Ο υπουργός Εργασίας  Γιάννης Βρούτσης «Ζητά συγνώμη σε όλο αυτόν τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί με το συνταξιοδοτικό» Αλλά εκτός αυτού, θα έπρεπε να πει και τα συλλυπητήριά του, σε όσους συνταξιούχους έφυγαν από αυτόν τον μάταιο κόσμο, περιμένοντας από το Ελληνικό Κράτος να τους αποδώσει την Σύνταξή τους!
Και το δούλεμα για τον εκσυγχρονισμό του Τέρατος που ονομάζεται Ελληνικό Δημόσιο συνεχίζεται κανονικά, τέλος στη χρονοβόρα διαδικασία έκδοσης των συντάξεων βάζει η απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, με την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής σύνταξης, με την κωδική ονομασία  “ΑΤΛΑΣ”.
Η  υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης από τους ασφαλισμένους υποβάλετε ηλεκτρονικά  στην ηλεκτρονική υπηρεσία Ψηφιακής Απονομής Σύνταξης “ΑΤΛΑΣ”, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), καταργώντας κάθε χειρόγραφη αίτηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι συντάξεις θα απονέμονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα, που ταλάνιζε τους συνταξιούχους!
Καλά θα κάνουν εκεί στην Κυβέρνηση της ΝΔ να αφήσουν ήσυχο το ιστορικό όνομα  “ΑΤΛΑΣ”, και να το ονομάσουν  υπηρεσία Ψηφιακής Απονομής Σύνταξης-  Κόλλυβα-γιατί Χιλιάδες Συνταξιούχοι Στην Ελλάδα Δέν Πεθαίνουν Από Κορονοϊό, Αλλά Από Πείνα, Περιμένοντας Την Κυβέρνηση 3 Με 4 Χρόνια Να Τους Δώσει Την Σύνταξη!
Και πολύ φοβάμαι μέχρι η δημόσιοι υπάλληλοι να μάθουν το σύστημα  “ΑΤΛΑΣ”, θάνε ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει Χιλιάδες Συνταξιούχους!
Δείτε το Βίντεο εδώ

‘Αρθρο  Σπύρος  Πρίφτης         email:spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post