Βατικανό: Μην μιλάτε στον ΧΡΙΣΤΟ. Έχουμε το «ιερό e-κομποσκοίνι» (Βίντεο)

Βατικανό: Μην μιλάτε στον ΧΡΙΣΤΟ. Έχουμε το «ιερό e-κομποσκοίνι» (Βίντεο)

Click to Pray eRosary: Το νέο ευλογημένο κομποσκοίνι που το Βατικανό, αναμένει ότι θα γίνει ανάρπαστο.

Τρέξτε πιστοί όλου του κόσμου να αναβαθμίσετε τεχνολογικά, την επαφή σας με τον Θεό. Το Βατικανό κάνει ένα πολύ μεγάλο τεχνολογικό άνοιγμα στην Παγκόσμια «αγορά». Οι υπεύθυνοι προώθησης προϊόντων έπιασαν δουλειά. Γνωρίζουν ότι οι πιστοί έχουν εξελιχθεί και ότι θέλουν να κάνουν «έξυπνη προσευχή».

Με ποιο τρόπο θέλεις να κάνεις προσευχή;;;;

Τώρα μπορείς και εσύ να κάνεις την επιλογή με ένα κλίκ στο κινητό σου. Τον σταυρό σου τον έκανες ώστε να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή που προωθεί το Βατικανό;

Όποιος δεν εκσυγχρονίζει τα Μέσα Επικοινωνίας με τον Θεό είναι «άπιστος». Η αγιοσύνη στα καλύτερά της. Βατικανό θα λέμε και θα «κλαίμε» όταν έρθει η ώρα να προωθηθεί το Χάραγμα του Παγκόσμιου Δικτάτορα ή Αντιχρίστου όπως τον αποκαλεί η Χριστιανική Θρησκεία.

Οι υπεύθυνοι του Βατικανού προχωράνε στην αντικατάσταση της προσευχής, με την σύγχρονη τεχνολογία. Μεγάλη πληγή η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ στην πράξη, της απευθείας επικοινωνίας του ανθρώπου με τον Χριστό (προσευχή), χωρίς την διαμεσολάβηση του όποιου Ιερέα και του όποιου Ηλεκτρονικού Συστήματος.

Δείτε:

Τι μας λέει το Βατικανό; Σταματήσετε να προσεύχεστε στον Χριστό, έχουμε… e-κομποσκοίνι». Κάτι παρόμοιο είχε πει και ο Πάπας Φραγκίσκος όταν δήλωσε περήφανα ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Ποιος ακούει την προσευχή που κάνεις μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος;

Η απρόσωπη Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτός είναι ο νέος σου Θεός στον οποίο λες τι αμαρτίες έχεις κάνει, στον οποίο λες τα μυστικά σου, τα οποία ξέρεις μόνο ΕΣΥ και κάτι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που συντηρούν το ΣΥΣΤΗΜΑ της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.

Μιλάμε για την απόλυτη πνευματική κατάπτωση του ανθρωπίνου γένους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τέτοια κατάντια δεν θα μπορούσε να την ονειρευτεί ούτε ο ίδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

photo:eurokinissi

Share this post