ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ DRONES ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ;

ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ DRONES ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ;

Την μεγάλη έξοδο των τουρκικών πολεμικών πλοίων με κατεύθυνση ανατολικά της Κρήτης, στην ΑΟΖ που αυθαίρετα έχει καθορίσει η Τουρκία πως είναι δίκια της και παράλληλα την έναρξη πτήσης εξοπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο, αναγγέλλει σημερινό δημοσίευμα τη τουρκικής εφημερίδας Hürriyet.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις ότι η Τουρκία θα βιαστεί να τραβήξει το σχοινί στα άκρα και θα επιταχύνει τις κινήσεις της, καθώς διαγράφεται ο κίνδυνος της κατάρρευσης της κυβέρνησης της Τρίπολης με την οποία υπέγραψε το γνωστό μνημόνιο περί ΑΟΖ, θέλοντας να δημιουργήσει τετελεσμένες καταστάσεις.

Εκείνο το οποίο τονίζει το τουρκικό δημοσίευμα, που σίγουρα αντανακλά κυβερνητικές πηγές, είναι ότι σημαντικό ρόλο από εδώ και περά στις επικίνδυνες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο θα παίξουν τα τουρκικά Drones από την μεγάλη βάση που δημιουργείται στην κατεχόμενη Κύπρο και στο αεροδρόμιο του Λευκόνοικου, ή Geçitkale.

Όπως φαίνεται η Αθήνα, πιο γρήγορα από ότι υπολογίζουν κάποιοι αιθεροβάμονες, θα βρεθεί προ πολύ δύσκολων και κρίσιμων επιλογών που αφορούν την εθνική μας κυριαρχία.

Αν δείξουμε πως δειλιάζουμε, αυτό θα είναι το τέλος της πολιτικής και εθνικής προδοσίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Share this post