«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» με τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ του Βενιζελείου Κρήτης! «ΣΕΙΣΜΟΣ» και από το Βέλγιο, pic/vid

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» με τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ του Βενιζελείου Κρήτης! «ΣΕΙΣΜΟΣ» και από το Βέλγιο, pic/vid

ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία δεν γίνεται… Απαντήσεις θα δοθούν;;;

Όπως είχατε διαβάσει στο el.gr, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία λαμβάνουν ανησυχητικές τάσεις και αφορούν τον αριθμό νοσηλευομένων για COVID-19 στο Γενικό Nοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για τα ποσοστά που αφορούν ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι ή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ πλέον ΔΕΝ είναι απλά μία σαφής αύξηση των ποσοστών εμβολιασμένων πολιτών, οι οποίοι και νοσούν αλλά και κάποιοι από αυτούς, δυστυχώς, μεταφέρονται σε ΜΕΘ για νοσηλεία και ακόμη διασωληνώνονται, αλλά το ότι ξεπερνούν πλέον τους ανεμβολίαστους στο εν λόγω νοσοκομείο!

Δείτε την νέα εικόνα από τις 11/11:

Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μάλιστα, σε νοσοκομεία, ασύμφωνα με για τρούς, το ποσοστό εμβολιασμένων φτάνει το 100%!

Ειδικότερα, στα τρία νοσοκομεία της Αμβέρσας του GZA, στην φλαμανδική περιοχή του Βελγίου, ο επικεφαλής ιατρός Kristiaan Deckers ισχυρίζεται ότι το 100% των περιπτώσεων covid στο IC/ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αυτή την στιγμή, εδώ, βλέπουμε ότι η πλειοψηφία των ασθενών έχει διαφυγούσες λοιμώξεις (πλήρως εμβολιασμένοι που νοσούν).

Πολύ διαφορετικά σε σχέση με μερικές εβδομάδες πριν οπότε κι η πλειοψηφία στις ΜΕΘ ήταν ακόμη ανεμβολίαστοι. Αλλά αυτή την στιγμή αυτό δεν ισχύει πια.

Οι ασθενείς στις ΜΕΘ στα νοσοκομεία μας στην Αμβέρσα είναι όλοι εμβολιασμένοι!!!!!!!».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΑΓΕ;;;

 

 

el.gr

Share this post