Βλάκα μου αυτή είναι η αλήθεια

Βλάκα μου αυτή είναι η αλήθεια

Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια – No3

Όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ανοίξω το στόμα μου και να σας πω όλη την αλήθεια.

Φυσικά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει πιστευτό από εσάς, όμως εγώ ο Αρχισατανάς σας, θα συνεχίσω την προσπάθειά μου.

Μέχρι τώρα είχαμε δύο επιστολές, Nο1 –Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια.

και Nο2

Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια No2

που οπωσδήποτε πρέπει να τις ξαναδιαβάσετε, ώστε ο βλαμμένος νους σας, φυσικά από εμένα και τα τσιράκια μου να προσπαθήσει να διορθώσει ο καθένας από εσάς τα λάθη του.

Συνοπτικά εδώ θέλω να σας πω, οτι όλοι χωρίς να εξαιρείται κανένας είστε μικρά ή μεγάλα σατανάκια. Εξάλλου προς το τέλος της δεύτερης επιστολής σας έγραψα ότι αν δεν είστε έστω και λίγο σατανάκια, δεν θα ήσασταν σ’ αυτό το πλανήτη. Και για να υπενθυμίσω για να μην εχετε αμφιβολίες ή να παραξενεύεστε, αρχισατανάς, δηλαδή εγώ είναι όλοι οι εγωισμοί που έχουν οι άνθρωποι, και φυσικά σατανάκια, δηλαδή εσείς είστε κομμάτια μου (εγωισμοί που εγώ σας φύτεψα μέσα από την παγκόσμια εκπαίδευση που σας έχω μεγαλώσει σε όλο το πλανήτη).

Ακόμα να σας υπευνθυμήσω ότι όλα τα πρωτοπαλίκαρά μου – τσιράκια μου είναι ανεξέλεκτα από εμένα πλέον και γι’ αυτό φυσικά ο πλανήτης σας έχει γίνει ένα μπάχαλο. Εγώ ο αρχισατανάς σας όπως σας έχω γράψει και πριν, μέσα σε μία βαθιά κρίση που γίνεται μέσα μου και επειδή πλέον αποχωρώ από τον πλανήτη σας, σας κάνω τις τελευταίες μου ενημερώσεις.

1. Τί σας έχω κάνει εγώ και

2. για τις υπόλοιπες μέρες του πλανήτη σας μέχρι τον τελειωτικό ξεριζωμό κάθε σατανικού εγωισμού και από τα τσιράκια μου – υπαρχηγούς μου αλλά και φυσικά από όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή εσάς σατανάδες που δεν θα ξεριζώσετε από μέσα σας τα εγωιστικά στοιχεία.

Γεννηθήκατε σ΄αυτό τον πλανήτη και ποτέ σας δεν μάθετε ούτε ποιος σας έφερε, ούτε τί ήρθατε να κάνετε κυρίως.

Αντίθετα, εγώ ο αρχισατανάς σας, μαζί με τα σατανάκια – υπαρχηγούς μου σας έχω μάθει όλες τις άρες μάρες κουκουνάρες που ακολουθείτε. Σας έντυσα με σημαίες κρατών, θρησκειών, τρίτου, τέταρτου και πέμπτου φύλου (σεξουαλικά), σας έδωσα πολιτικά κόμματα, σας έντυσα αθλητικές ομάδες, σας έδωσα νόμους της πλάκας. Αφού ακόμα και τώρα τους διαβάζω και γελάω, όπως ισονομία και δικαιοσύνη.. Σας έμαθα για τους φόρους και τη φοροδιαφυγή, σας δημιουργούσα πάντα δύο εστίες φωτιάς, δηλαδή δύο εμπόλεμες χώρες, που και οι δύο αγοράζαν τα ίδια όπλα, από τους ίδιους παραγωγούς όπλων – σατανάδες, και φυσικά το παιχνίδι ήταν και στημένο και αποχαυνωτικό.

Σατανάκια μου μικρά και μεγάλα.. μου χουν βαρύνει πάρα πολύ οι ώμοι. Πραγματικά είμαι σε απόγνωση. Συνήθως μεταξύ σας λέτε ότι αυτός έχει τσίμπλες στα μάτια του. Όμως εγώ, ο εκπαιδευτής σας αρχισατανάς, σας λέω ότι σας έχω τσιμπλιάσει όλο σας το σώμα και κυρίως όλο σας το νου.

Ό,τι και να ασχοληθείτε είναι μόνο βλακείες. Ότι και να κάνετε είναι μόνο ηλιθιότητες.

Αφού ο,τι και να ναι αυτό, τα έχετε διδαχθεί μέχρι τώρα από εμένα, πως θα μπορούσε να είναι σωστό?

Εγώ, ο αρχισατανάς σας ξεδιπλώνομαι μπροστά στα μάτια σας και το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι άπαντες επί του πλανήτη, ελέγχονται και πληρώνονται μόνο από εμένα. Είναι δυνατόν να τους είχα αφήσει να σας εκπαιδεύσουν πράγματα που εγώ δεν θα επέτρεπα?

Κάθε μία βλακεία που υπηρετείτε και πιστεύετε, εγώ τους ανάγκασα για να έχουν τη θέση, να σας τα μεταφέρουνε.

Εξάλλου, αν δεν ήταν υπάκουοι, ήξερα πολλές μεθόδους αφανισμού τους όταν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Για να καταλάβετε το που είχα φτάσει, οι ψυχές των τελευταίων 5.000 χρόνων της γνωστής ιστορίας σας, που έφτασαν και κατέκτησαν την απόλυτη αυτογνωσία, είναι λιγότερες από 10.

Τώρα σατανάκια μου, όπως σας το είπα και πριν, πάμε να σας βοηθήσω όσο μπορώ για να καταλάβαιτε, αν φυσικά με το πόσο βλάκες σας έχω κάνει, μπορείτε να καταλάβαιτε κάτι.

Θα μιλήσουμε για τις θρησκευτικές, τις πολιτικές και τις οικονομικές εξουσίες. Πρώτα θα ξεκινήσω από τις θρησκευτικές.

Ρε πανίβλακες, φυσικά εγώ φταίω που είστε πανίβλακες, τα χάλια σας είναι απερίγραπτα. Έχετε πεισθεί ότι το ισλάμ είναι θρησκεία. Οπότε, έχετε αποδεχτεί ότι στο όνομα του Θεού, μπορούν να κόβουν κεφάλια, να βγάζουν άντερα, γιατί έτσι το θέλει ο Θεός. Δηλαδή βρε σατανάδες βλάκες μου, χρειάζεται πολύ μεγάλη σοφία από εσάς ότι αυτό το τερατούργημα το σοφίστηκα και σας το παρέδωσα εγώ και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι το έχετε αποδεχτεί σαν θρησκεία? Όλα αυτά που γράφει μέσα, ποιος άλλος θα μπορούσε να τα γράψει ρε βλαμμένοι, εκτός από εμένα?

Δηλαδή, 1300 χρόνια δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτό το πράγμα είναι γραμμένο μόνο από εμένα? Και για να καταλάβαιτε πως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι των θρησκειών είναι δικοί μου, σας ενημέρωσε κανένας επικεφαλής από τους άλλους υπαλλήλους μου των άλλων θρησκειών, για το τί γράφει μέσα το κοράνι? Και φυσικά μιλάμε για τις επίσημες θρησκευτικές εξουσίες. Ξέρετε γιατί δεν σας ενημέρωσε κανένας?

Γιατί αν έκαναν το παραμικρό και σας βγάζανε τις τσίμπλες απ τα μάτια σας και ξυπνάγατε, θα τους είχα καταπιεί.

Όχι μόνο δεν σας έχουν ενημερώσει για τίποτα, αλλά απεναντίας μαζεύονται σε στημμένες εκδηλώσεις όλοι μαζί, έχοντας το ύφος των περισπούδαστων ηλιθίων, ότι τάχα νοιάζονται για σας.

Φοράνε και τις αποκριάτικες ενδυμασίες μαζί με τα καπέλα που μοιάζουν με πύραυλους και χύνουν κροκοδιλίσια δάκρυα για την κατάντια σας. Εσείς υποφέρετε για να βρείτε τροφή και στέγη και αυτοί σας κοροιδεύουν να μη βάλετε μέσα σας τον πονηρό, δηλαδή εμένα.

Δηλαδή αυτοί στους οποίους είμαι μέσα, λένε σε σας να μην με βάλετε μέσα σας.

Σατανάκια μου εγώ ο εκπαιδευτής σας ο αρχισατανάς φεύγω απ το πλανήτη σας. Αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε εκεί που θα πάω πόσο γέλιο θα μου προκαλείτε με αυτά που σας έχω κάνει.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια επιτυχία στην βλακεία σας και την ηλιθιότητά σας. Από τη μία θέλω ο Θεός να με συγχωρέσει και από την άλλη δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω για σας ή να σκάσω στα γέλια για σας..

Ακόμα πάμε και στα πιο ψηλά γράμματα. Ρε βλάκες ξερετε γιατί στο άλλο μαγαζί μου, από την πλευρά των χριστιανών, έκανε κάποιους άγιους μόνο μετά θάνατον? Πολύ απλά, ήθελα να τσεκάρω με τα τσιράκια μου, τί θα σας έδινα ώστε η αποχαύνωσή σας να ναι απόλυτα σίγουρη.

Ένας που είναι άγιος και υποτίθεται θρησκευτικά σας δίνει κατευθύνσεις, είναι δυνατόν να είναι όντως άγιος που σίγουρα η λέξη άγιος σημαίνει και σοφός, να μην σας δώσει έστω μία κατεύθυνση πως να με αντιμετωπίσετε πολιτικοοικονομικά? Αυτός ο βλαμμένος νους σας δεν το σκέφτηκε?

Δηλαδή ρε βλάκες μου, σας λέει ο άγιος που το έκαναν άγιο τα τσιράκια μου μετά θάνατον, ότι θα πάρετε τη πόλη ή θα γίνει η τάδε καταστροφή, ή θα γίνει η οποιαδήποτε μπούρδα και να σας ξεστόμιζε, και ποτέ δεν πήρατε κατευθύνσεις για εσάς τους ίδιους πως να γλιτώσετε από όλο αυτό το μπάχαλο που σας έχω στείσει στα πόδια σας.

Βλαμμένα σατανάκια μου, ξέρετε τί σημαίνει άγιος και σοφός?

Φυσικά που να ξέρετε, γιατί ποιος να σας το μάθει.

Άγιος και σοφός σας εξηγεί εδώ ο αρχισατανάς σας, είναι αυτός που σας δίνει κατευθύνσεις για τα πάντα. Δηλαδή εγώ τί σας έχω κάνει, εσείς τί είστε, ποιος ο σκοπός της ενσάρκωσής σας, εμένα πως θα με αντιμετωπίσετε, δηλαδή πως θα ξεφύγετε από τα δίχτυα μου και άλλα πολλά. Έχετε χαζέψει τόσο πολύ που πραγματικά νιώθω μεγάλη λύπη για εσάς και μερικές φορές σκέφτομαι ότι αν εκπαίδευα ζώα όπως εσάς θα ήταν πιο αντιδραστικά από εσάς που τα έχετε χάψει όλα από εμένα και τα τσιράκια μου.

Ακόμα, και σεις σατανάκια μου χριστιανοί, του κάθε παραμάγαζου, ακόμα και αυτοί που έχετε έπαρση, που με περηφάνια λέτε ότι είστε πρώτα ορθόδοξοι και μετά χριστιανοί, ξέρετε τί λέτε? Τόσο πολύ έχω καταστρέψει τα κεφάλια σας?

Περιμένετε τη δευτέρα παρουσία να σας κάνει ο χριστός τι? Για τη βλακεία που κουβαλάτε στο κεφάλι σας και για τους εγωισμούς – επάρσεις που έχετε μέσα σας, χωρίς να έχετε κατανοήσει τίποτα για την ύπαρξή σας, ούτε να χετε δουλέψει γι αυτή, τί περιμένετε ρε βλάκες από τη δευτέρα παρουσία του χριστού? Τη ταμπέλα ή τις ταμπέλες από που τις κληρονομήσατε? Ρε βλαμμένα υπο-ζώα, δε καταλαβαίνετε ότ εγώ σας τις έδωσα? Ποιος άλλος θα μπορούσε να τις δώσει εκτός από μένα?

Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε ότι ακομα και τώρα που αποκαλύπτομαι μπροστά σας, μάλλον θα συνεχίζετε να ζείτε στη γυάλα σας.

Πολιτικά, που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αφού δεχτήκατε τα ψεύτικα και ανύπαρκτα χρήματά μου για να τραφείτε και να στεγαστήτε, αυτόματα τελειώσατε.

Πολιτικά, θα μπορούσε, πιστεύετε, ρε βλαμμένοι και ηλίθιοι και παν-χαζοι, να υπάρχει ο οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολιτικό κόμμα ή ιδέα ή όπως θέλετε να το πείτε, που να μην το έχω δημιουργήσει εγώ ο αρχισατανάς σας?

Υπήρχε περίπτωση κάποιος να φύγει από το μαντρί μου που είναι όλος ο πλανήτης και να μην τον είχα εξαυλώσει?

Εγώ ο αρχισατανάς σας, δε μπορώ να πιστέψω ότι τόσα μύρια χρόνια δεν είχατε καταλάβει τίποτα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οτιδήποτε στον πλανήτη σας κυκλοφορούσε θα μπορούσε να μου έχει ξεφύγει.

Εγώ δημιούργησα τα πάντα σ’ αυτό το πλανήτη όσο αφορά την εκπαίδευσή σας, πολιτική, θρησκευτική, οικονομική και πολιτιστική.

Σας είπα βρε πανίβλακες ότι συνάντησα μόνο δύο δυσκολίες και τίποτα άλλο.

1. πως θα διαστρευλώσω τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και

2. Πως θα υποτάξω το ελληνικό πνεύμα

Και υποζώα μου σας υπενθυμίζω. Στην διδασκαλία του Ιησού έφτιαξα παραμάγαζα και ο καθένας πανίβλακας από εσάς, θεωρεί το κάθε παραμάγαζο που εντάσσεται ότι είναι το καλύτερο.

Φανταστείτε τί απίστευτη δουλειά έχω κάνει που δεν πιστεύετε απλά στο παραμάγαζο του Χριστού, αλλά βρε, υποζώα, ηλίθιοι και βλάκες και πάνω απ’ όλα βλαμμένοι, είστε και φανατικοί..

Δηλαδή, δεν αρκείστε απλά να προσπαθήστε να γίνετε χριστιανοί που σας είπα ότι είναι ύψιστη εξέλιξη, προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας ότι το παραμάγαζο είναι σωστό και μετά μπορεί να έχει, εάν φυσικά μπορεί με τόσο βλαμμένα μυαλά και λίγο χριστικό στοιχείο. Γιατί Ιησούς Χριστός είναι αυτός που έχει πάρει το χρίσμα.

Πώς θα πάρετε το χρίσμα, όταν αυτό προυποθέτει ένα πολύ βασικό παράγοντα, και αυτός είναι να έχετε οξύ νου..

Πού να καταλάβαιτε εσείς τώρα τί είναι οξύς νους..

Εσείς το πολύ πολύ – και αν το καταφέρετε κι αυτό, είναι να κουνάτε καμιά σημαία.. Και το λέω αυτό γιατί μάλλον κι αυτή θα σας πέσει απ’ τα χέρια.. Τόσο τζιμάνια είστε..

Βρε βλάκες μου, στεναχωριέμαι πολύ που σας έχω κάνει τόσο βλάκες.

Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει τί σας έχω κάνει? Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει πως ό,τι και να σηκώσετε, αγγίξετε, ασχοληθείτε, είμαι εγώ από πίσω?

Σας είπα, όλα τα θρησκευτικά/ πολιτικά/ οικονομικά και πολιτιστικά ζητήματα, είναι δικές μου παγίδες.

Και εκτός από αυτό, έχω μπει και σε όλους εσάς μέσα σας, κάποιους σας έχω κάνει υπαρχηγούς μου, και κάποιους άλλους – χωρίς να εξαιρείται κανένας – απλώς σατανάκια μου. Σατανάκια μου είναι οι εγωισμοί σας, οι σημαίες σας, οι θρησκείες σας, τα σεξουαλικά σας βίτσια, κάθε ανωμαλία σας, οτιδήποτε φανατικό και να ακολουθείτε, αλλά ακόμα και κάποιοι που πιστεύουν ότι δεν είναι πιασμένοι σ’ αυτά τα δίχτυα μου, σίγουρα τους έχω ακυρώσει το νου.

Να ξέρετε ότι και με ακυρωμένο το νου σας, το αποτέλεσμα για μένα είναι ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή, όλοι εντάσσεστε, από τους αρχίπανίβλακες μέχρι τους βλάκες.

Αυτό προσπαθώ απεγνωσμένα τώρα που φεύγω από τον πλανήτη σας κι έχουνε μείνει πίσω όλοι οι σατανάδες υπαρχηγοί μου, κι απ΄οτι τους κόβω, θα πάνε την κατάσταση μέχρι τέλους.

Στο τέλος θα σας εξηγήσω γιατί φεύγω, πρώτα όμως πρέπει να σας πω ορισμένα πράγματα που σας έχω κάνει πολιτιστικά.

θα σας δώσω δύο-τρία παραδείγματα που είναι πολύ σοβαρά για να καταλάβετε πολιτιστικά που βρίσκεστε.

Στο μεσαίωνα υπήρχε το αλάθητο του πάπα. Δηλαδή, αυτός από τους πρώτους στη τάξη μαύρους εκπρόσωπούς μου, όταν σας έλεγε ότι πετάει ο γάιδαρος, όποιος από εσάς τολμούσε να πει ότι δε πετάει, του έπαιρναν το κεφάλι.

Ξέρετε πολύ καλά τις ιστορίες με τον Γαλιλαίο, την ιερά εξέταση, τα συγχωροχάρτια και άλλα πολλά απίστευτα.

Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε, με τα καπέλα τα ψηλά, πρέπει να σας διασκέδασα πολύ. Μεταξύ μας, σατανάκια μου ,δε μοιάζουν με πύραυλο? Αν τους βάλετε λίγο φυτίλι και μπαρούτι στο κεφάλι, θα βλέπω να φτάνουν στον αστερισμό του δράκοντα.

Πάμε τώρα στις σημερινές μέρες.. Σήμερα θα μπορούσε να πει ότι έχει ισχύ το αλάθητο του πάπα με τις μπούρδες που έλεγε τότε? Φυσικά και δε μπορεί. Τί έκανα λοιπόν? Εφάρμοσα αυτή τη βλακεία που λέτε μεταξύ σας όλοι, το «ό,τι πει η επιστήμη». Ποια επιστήμη ρε βλάκες? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι κάθε ένα χρόνο ή δύο ή δέκα, η κάθε επιστήμη ακυρώνει την παλιά? Ούτε αυτό δε πήρατε χαμπάρι?

Σας έβαλα και τους επιστήμονες και τους ψυχί-ιατρούς και ακόμα κι αυτό το έχετε αποδεχτεί. Με έχει φέρει σε απόγνωση η βλακεία σας.

Πάμε τώρα λίγο πιο βαθιά για να καταλάβετε πως σκεφτόμουνα μέχρι τώρα που αποφάσισα να φύγω απ το πλανήτη.

Στις σημερινές ημέρες, έχει βγει ένας τρόπος επικοινωνίας άμεσος ανάμεσά σας και σε όλο τον πλανήτη. Η πραγματική του λέξη δεν είναι ιντερνέτ, αλλά δια-δίχτυο.

Σας λέω δια-δίχτυο, γιατί είναι το δίχτυ του νου.. Δηλαδή, ενώ ήρθε να σας δώσει πληροφορίες πολύ σοβαρές, πάνω από το 99%, έχει γίνει όπλο μου. Έχω αποχαυνώσει όλη τη νέα γενιά από παιδικη ηλικία, και καθηλωμένοι στα κομπιούτερ, ασχολούνται όλη μέρα και όλη νυχτα με τα καραγκιοζάκια που πολεμάνε μεταξύ τους, με κάθε μορφής σεξουαλικό βίτσιο, ανωμαλία, διαστροφή και ότι άλλο μπορείτε και δε μπορείτε να φανταστείτε. Βλέπετε που σας λέω όλη την αλήθεια?

Ο αρχισατανάς σας σάς αποκαλύπτει όλα του τα όπλα. Κι έτσι λοιπόν σήμερα, από τη μία έχω όλους τους πολιτικούς και θρησκευτικούς κάφρους σας- ηγέτες υπό τον πλήρη έλεγχό μου, όλους τους επιστήμονες – ότι πει η επιστήμη – υπό τον πλήρη έλεγχό μου, και φυσικά όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (με κορυφαίο το δια-δίχτυο), όλες τις τράπεζες, οργανισμούς υπό τον απόλυτο και πλήρη έλεγχό μου.

Σατανάκια μου, για να μην έχετε καμία αυταπάτη.. Όλοι αυτοί είναι αγορασμένοι από εμένα. Τους έχω πείσει οτι χωρίς χρήματα δε γίνεται τίποτα, σε κανέναν άλλον στο πλανήτη δεν επιτρέπεται να εκδίδει χρήματα, οπότε άπαντες με υπηρετούν. Όποιος θέλω τον κάνω άγιο, όποιον θέλω τον ξεφτιλίζω, όπιον θέλω τον σκοτώνω, όποιο κράτος θελω το αφανίζω.. Δε νομίζω να έχετε καμία αμφιβολία?

Share this post