ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ, Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΗΣΕΙΣ

ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ, Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΗΣΕΙΣ

Να είσαι ο επικεφαλής της Ορθοδοξίας, να εύχεσαι νίκη στους δολοφόνους του Ερντογάν, δηλαδή τον θάνατο χιλιάδων ψυχών για να φέρεις ειρήνη και να κάνεις σταυρούς στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ χυδαίε υποκριτή δεν γίνεται.

Δεν γίνεται ρε Βόθρε, όνομα και πράγμα, να εκπροσωπείς τον λόγο του ΧΡΙΣΤΟΥ και να εύχεσαι νίκη σε εγκληματίες ισλαμιστές…Εκτός βέβαια και αν εκπροσωπείς σαν Οικουμενιστής Παγκοσμιοποιητής τον παγκόσμιο Δράκο. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση είναι εφικτό παναγιότατε…με δολιότητα χρησιμοποιείς την ταμπέλα της Ορθοδοξίας για να ενώσεις την Ορθοδοξία με το «άγιο Κοράνι» στην συνομωσία μαζικής εκκαθάρισης πατριωτών, αμάχων και χιλιάδων χριστιανών πιστών. Πραγματικών Χριστιανών που υποφέρουν από την βαρβαρότητα των μουσουλμάνων και της Σιών που ασπάζεσαι παλιοκάθαρμα.

Το ποιμνιο σου είναι τόσο λοβοτομημένο Παναγιότατε κανίβαλε για να καταλάβει τι εγκληματίας τουρκόσπορος υποκριτής είσαι!!! Συνέχισε εσύ και κάνε «ευχές» για τον εγκληματία Ερντογάν και να είσαι σίγουρος ότι ο μαύρος σου έχει στήσει καρτέρι…

«Προσευχόμαστε οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιτύχουν τον σκοπό τους και η επιχείρηση »Κλάδος Ελαίας» να φέρει την ειρήνη στην περιοχή όπως λέει και το όνομά της» υπογραμμίζει κλείνοντας Οικουμενικός Πατριάρχης στην επιστολή του προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Share this post