Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αγνώστους!

Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αγνώστους!

Ξέφυγαν τα πράγματα σε συμπλοκή ομάδων Security στη Βοιωτία με αποτέλεσμα να καταλήξει σε τραγωδία.

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από σχολείο στις Θεσπιές Θήβας, όταν πατέρας και γιος, έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο Θήβας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι δύο νεκροί εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών φέρεται να σημειώθηκε ανάμεσα σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι, αλλά ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αλλά να σημειωθεί πως κανένας εργαζόμενος σε εταιρεία φύλαξης επιτρέπεται να οπλοφορεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλαξε εταιρεία φύλαξης έργο της περιοχής και όταν πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε έως τώρα το έργο.

Τα αίματα άναψαν και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που εργάζονταν στην εταιρεία που έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει μία σύλληψη.

Ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της τραγωδίας στη Θήβα, είναι πως ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών σεκιούριτι είναι δύο ξαδέρφια. Ο ένας από τους νεκρούς είναι και ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.

Share this post