«ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!!

«ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!!

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ

ΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ!!! ΕΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ!!!

ΝΕΦΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ« ΟΙ…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΚ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ, και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η Βηρυτός, αλλά και…ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! Μιλάω για το….ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΦΡΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΑΣ!!!
Στην παρακάτω αποκλειστική φώτο, διακρίνουμε το…ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ που έριξε το…ΙΣΡΑΗΛ κάτα της Βηρυτού, οι επιπτώσεις του οποίου γίνονται αισθητές…ΠΑΝΤΟΥ…!!!…

Ο ισραηλινός πύραυλος Delilah που μεταφέρει πυρηνικό πύραυλο 6 kiloton (6000 τόνων ισοδύναμων εκρηκτικών υλών TNT) (φωτογραφία μέσω VT Damascus) Η Tineye λέει ότι αυτή είναι μια μοναδική εικόνα και δεν εμφανίζεται πουθενά στο διαδίκτυο….

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από το Λίβανο, η πρώτη έκρηξη προκλήθηκε από τον αντιπυραυλικό πύραυλο Γαβριήλ του Ισραήλ. Η δεύτερη έκρηξη προκλήθηκε από τον ισραηλινό πύραυλο Delilah από Ισραηλινό F16.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μια “υπογραφή” ακτινοβολίας της έκρηξης, που έχει ληφθή από μια πηγή στην Ιταλία, και που έχει υποβληθεί στο σάιτ VeteransToday.com από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΟΗΕ). Υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για ένα γεγονός πυρηνικής σχάσης στην Ανατολική Μεσόγειο!!!
Το παρακάτω γράφημα δείχνει πως όλη η Ευρώπη έχει δεχθεί επίθεση από το νέφορς, πλήν στερεάς Ελλάδος–έτσι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αυτο όμως που μας ανησυχεί είναι τα νησιά μας!!!…
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει πως αυτό πρόκειται ξεκάθαρα για… επίθεση και ΟΧΙ «δυστύχημα». ΔΕΝ αναφέρει όμως ότι αυτό έγινε από πυρηνικά των δικών του ΦΙΛΩΝ από την «Γην της Επαγγελείας»!!! Αλλά παρ’ ολ’ αυτά, δέχεται τώρα «επίθεση» ο ίδιος από τους φίλους από το Ισραήλ, μιας και κάνει λόγο για ΕΠΙΘΕΣΗ και ΟΧΙ «ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ»!!!…

Σύμφωνα με το VT, ένας  στρατηγός του Λιβάνου Στρατού αναφέρει ότι το Ισραήλ έριξε ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στο λιμάνι της Βηρυτού. Αναφέρει ότι αυτό έγινε για να καταρρεύσει το τρέχον πολιτικό καθεστώς εκεί και να προκαλέσει εξέγερση εναντίον της Χεζμπολάχ.

Καθώς ξεκινούν τα ψέματα, τίποτα για αυτήν την έκρηξη, το σύννεφο μανιταριών ή η ισχύς της έκρηξης ΔΕΝ μοιάζουν πυροτεχνήματα, το οποίο ήταν το πρώτο ψέμα. Μετά ακούσαμε για λίπασμα νιτρικού αμμωνίου, κάτω από 3 χιλιάδες τόνους, τα οποία αποθηκεύονταν για χρόνια για χρήση σε γήπεδα γκολφ του Λιβάνου, όταν αποφασίσουν να τα φτιάξουν.
Η σημερινή  δήλωση του Νετανιάχου άφησε να εννοηθεί πως, ΟΝΤΩΣ, ηταν το ΙΣΡΑΗΛ που την έκανε την επίθεση!!! Η Βηρυτός δεν έχει αναρρώσει ακόμη από την επίθεση που είχε δεχτεί από το Ισραήλ το 2006!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει αυτή τη στιγμή ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΦΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΙ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!!! ΚΥΡΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!
ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΗΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;; ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ;;; ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΑΗΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;;;!!!…

-με πληροφορίες από το https://www.veteranstoday.com/2020/08/04/breaking-israel-nukes-beirut/


Περισσότερα για την πηγή μας ….

Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» είμαστε φίλοι με τον αρχισυντάσκτη του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώγια περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!
Δείτε τον κ Ντάφ εδώ στο μεγάλο κανάλι RT…

Το σάιτ του έχει αναδημοσιεύσει μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά μας άρθρα, όπως, π.χ., το παρακάτω…
Όταν του κ Γκόρνταν Ντάφ του μιλήσαμε για τη πρώτη φορά (δείτε την παρακάτω εικόνα), μας αποκαλύψε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχετικά με τη δράση του με τη CIA. Αλλά πριν από πολλά χρόνια είχε ήδη ξυπνήσει στην πραγματικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και γι’ αυτό στο σάιτ του δημοσιεύει άρθρα που εκθέτουν αυτήν καθώς και τα εγκλήματα του αμερικανικού βαθέος κράτους γενικότερα. Ηταν ο ίδιος που μου είχε πει ότι τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William G Basil –που επιχείρησε να ρίξει τον Καραμανλή αναφορικά με την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» (που έχουμε καλύψει πολλές φορές σε τούτο το βήμα, ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)- ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Share this post