Βρηκαμε κατι πολυ ανησυχητικο που πρεπει να δωσεις μεγαλη προσοχη !

Βρηκαμε κατι πολυ ανησυχητικο που πρεπει να δωσεις μεγαλη προσοχη !

Ο λογος που μας κανει να το κοιταμε με ανησυχια ειναι η Ημερομηνια που θεωρητικα γραφθηκε ! Λεμε θεωρητικα γιατι εμας μας ηρθε σαν λινκ pdf που ο καθενας μπορει να βαλει μεσα οτι θελει για να το κανει να φαινεται αυθεντικο!

Αν ειναι αληθινη η ημερομηνια τοτε για εμας οι δηλωσεις ειναι αληθινες μιας και στην αρχη πεφτουν απολυτα μεσα ..!

Αν δεν ειναι αληθινη η ημερομηνια ..τοτε εχουμε να κανουμε με μια προσπαθεια ισως..νεου τρομου και προπαγανδας !

Οπως και να εχεις εμεις το μεταφρασαμε και σας το δινουμε με σκοπο την δικη σας κριση και ερευνα για την αληθεια ..!

Αγαπητέ (Αφαιρεθηκε),

Θέλω να σας δώσω μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Είμαι μέλος της επιτροπής στο Φιλελεύθερο Κόμμα του

Καναδά. Βρίσκομαι σε διάφορες ομάδες επιτροπών, αλλά οι πληροφορίες που σας παρέχω προέρχονται από την επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού (η οποία καθοδηγείται από το

PMO – Γραφείο Διαχείρισης Έργων).

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είμαι χαρούμενος που το κάνω αυτό

αλλά πρέπει. Ως Καναδός πολίτης και το πιο σημαντικό ως

γονέας που θέλει ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για τα παιδιά μου

αλλά και για όλα τα παιδιά. Ο άλλος λόγος που το κάνω αυτό

είναι επειδή περίπου το 30% των μελών της επιτροπής

δεν είναι ικανοποιημένα με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει

Καναδάς, αλλά οι απόψεις μας έχουν αγνοηθεί και

σχεδιάζουν να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση των στόχων τους. Έχουν

επίσης καταστήσει σαφές ότι τίποτα δεν θα σταματήσει το προγραμματισμένο

αποτέλεσμα.

Ο οδικός χάρτης και ο στόχος καθορίστηκε από το PMO και έχει ως

εξής:

– Φάση στο δεύτερο lockdown, συνεχόμενοι περιορισμοί ξεκινώντας πρώτα από μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες

Αναμένεται από τον Νοέμβριο του 2020.

– Βιασύνη στην κατασκευή εγκαταστάσεων απομόνωσης σε κάθε επαρχία και επικράτεια. Αναμένεται από τον Δεκέμβριο 2020.

– Καθημερινά νέα κρούσματα COVID-19 που θα ξεπεράσουν τα διαθέσιμα τεστ

συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων των θανάτων που σχετίζονται με το COVID

με αύξηση των αντίστοιχων καμπυλών. Αναμένεται από τέλη Νοεμβρίου 2020.

– Πλήρες και συνολικό δεύτερο lockdown (πολύ πιο αυστηρό από το πρώτο και συνέχιση των περιοριστικών μέτρων)

Αναμένεται στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 – αρχές Ιανουαρίου

2021

– Μεταρρύθμιση και επέκταση του προγράμματος ανεργίας με σκοπό την μετάβαση στο πρόγραμμα για καθολικό βασικό εισόδημα. Αναμένεται έως το 1ο τρίμηνο του 2021.

– Προβλεπόμενη μετάλλαξη και / ή συν-μόλυνση COVID-19 και με

δευτερογενή ιό (αναφέρεται ως COVID-21) που οδηγεί σε τρίτο κύμα με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμένεται έως τον Φεβρουάριο του 2021.

– Καθημερινές νέες περιπτώσεις νοσηλείας COVID-21 και οι θάνατοι που σχετίζονται με COVID-19 και COVID-21 θα υπερβούν την ικανότητα κάλυψης ιατρικής περίθαλψης στις νοσοκομειακές μονάδες . Αναμένεται το πρώτο – δεύτερο τρίμηνο του 2021.

– Θα εφαρμοστούν αυξημένοι περιορισμοί στο 3ο lockdown. Θα επιβληθούν πλήρεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων και των πόλεων).

Αναμένεται το 2ο τρίμηνο 2021.

Μετάβαση των ανθρώπων στο καθολικό βασικό πρόγραμμα εισοδήματος. Αναμένεται στα μέσα του 2ου τριμήνου του 2021.

– Προβλεπόμενη κατανομή αλυσίδας εφοδιασμού, απογραφή

ελλείψεων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμένεται στο τέλος του 2ου τριμήνου του2021.

– Τοποθέτηση στρατού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, καθώς και στις μεγάλες οδικές οδούς προς δημιουργία ταξιδιωτικών σημείων ελέγχου. Περιορισμός ταξιδιών και κίνησης . Παρέχετε υλικοτεχνική υποστήριξη στην περιοχή. Αναμένεται έως το 3ο τρίμηνο του 2021.

Μαζί με τον παρεχόμενο χάρτη οδηγειών, ζητήθηκε από την επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού να σχεδιάσει έναν αποτελεσματικό τρόπο γνωριμίας των Καναδών με μια άνευ προηγουμένου οικονομική προσπάθεια. Μία προσπάθεια που θα άλλαζε το πρόσωπο του Καναδά αλλά και τις ζωές των Καναδών για πάντα. Αυτό που μας είπαν είναι ότι για να αντισταθμίσουμε ουσιαστικά μια οικονομική κατάρρευση σε διεθνή κλίμακα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επρόκειτο να προσφέρει στου Καναδούς μια συνολική ελάφρυνση του χρέους.

Πως λειτουργεί:

η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα προσφέρει την εξάλειψη όλων των προσωπικών χρεών (στεγαστικά δάνεια, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.) για τα οποία θα δοθεί χρηματοδότηση από το ΔΝΤ, το πρόγραμμα αυτό θα γίνει γνωστό ως World Debt Reset program (Πρόγραμμα επαναφοράς παγκόσμιου χρέους). Σε αντάλλαγμα για την συνολική διαγραφή των χρεών. Οι άνθρωποι θα χάσουν την ιδιοκτησία οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου για πάντα. Θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 και COVID-21 το οποίο θα παρέχει στα άτομα απεριόριστα ταξίδια και απεριόριστη διαβίωση ακόμη και κάτω από ένα πλήρες lockdown (μέσω χρήσης αναγνώρισης με φωτογραφία αναφέρεται ως HealthPass (πιστοποιητικό υγείας) του Καναδά).

Τα μέλη της επιτροπής ρώτησαν ποιος θα γίνει ιδιοκτήτης της κατασχεθείσας περιουσίας και των περιουσιακών στοιχείων σε αυτό σενάριο και τι θα συνέβαινε στους δανειστές ή τα οικονομικά θεσμικά όργανα, μας είπαν απλώς «το πρόγραμμα επαναφοράς του παγκόσμιου χρέους» θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες. Αρκετές επιτροπές

Αρκετά μέλη της επιτροπής ρώτησαν επίσης τι θα συμβεί στα άτομα που αρνούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επαναφοράς του παγκόσμιου χρέους ή στο πιστοποιητικό υγείας ή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και η απάντηση που λάβαμε ήταν πολύ ανησυχητική.

Ουσιαστικά μας είπαν ότι ήταν καθήκον μας να βρούμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Μας είπαν ότι ήταν προς όφελος των ατόμων να συμμετέχουν. Όταν τους πίεσαν αρκετά μέλη της επιτροπής για να πάρουμε μια απάντηση, μας είπαν ότι τα άτομα που θα αρνηθούν, πρώτα θα ζουν κάτω από μόνιμο lockdown και με επ’ αόριστον περιορισμούς.

Και σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς περισσότεροι Καναδοί στο πρόγραμμα, αυτοί που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν θα θεωρούνται κίνδυνος δημόσιας ασφάλειας και θα μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης. Εκεί θα τους δοθούν δύο επιλογές, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να ελευθερωθούν ή να μείνουν επ ‘αόριστον στη μονάδα απομόνωσης δηλωμένοι ως υψηλός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία θα κατασχεθούν.

Έτσι, όπως μπορείτε να φανταστείτε αφού ακούστηκαν όλα αυτά, η συζήτηση έγινε πολύ έντονη και κλιμακώθηκε πέρα οτιδήποτε έχω δει ποτέ στο παρελθόν. Στο τέλος υπονοήθηκε από τον PMO ότι ολόκληρη η ατζέντα θα προχωρήσει και θα προωθηθεί ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί ή όχι. Ότι δεν θα συμβεί μόνο στον Καναδά, αλλά στην πραγματικότητα όλα τα έθνη θα έχουν παρόμοιους «οδικούς χάρτες» και ατζέντες. Ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα των καταστάσεων που έχουμε μπροστά μας για την προώθηση της αλλαγής σε μεγαλύτερη κλίμακα για τη βελτίωση όλων. Τα μέλη που ήταν αντίθετα και εκείνα που έθεσαν τα σημαντικά ζητήματα που θα προέκυπταν από ένα τέτοιο πράγμα αγνοήθηκαν παντελώς. Οι απόψεις και οι ανησυχίες μας αγνοήθηκαν. Μας είπαν απλά να το κάνουμε.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μου αρέσει και νομίζω ότι θα φέρει τους Καναδούς μπροστά σε ένα πολύ σκοτεινό μέλλον.

Βανκούβερ, Καναδάς · Δημοσιεύτηκε σήμερα, 14 Οκτωβρίου

https://katohika.gr/

Share this post