Ξαναχτύπησε ο Προκόπης : “Το να υψώνεις τείχη και φράχτες είναι μια ανεύθυνη πράξη”

Ξαναχτύπησε ο Προκόπης : “Το να υψώνεις τείχη και φράχτες είναι μια ανεύθυνη πράξη”

Πέτρος Καράκης
Ξαναχτύπησε ο Προκόπης Π( Φ)αυλόπουλος, δίνοντας για άλλη μια φορά εξετάσεις στη Νέα Τάξη εν’ όψη και της επιλογής του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μια θέση την οποία επιθυμεί διακαώς να καταλάβει, συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο της “ευρωλαγνείας” και “μουσουμολαγνείας”.

Πριν από το διορισμό του στο θώκο της Προεδρίας, ο Πάκης  είχε κάνει μαι αξέχαστη δήλωση με την οποία προαναγγέλθηκε η μουσουλαμνική εισβολή στην Ελλάδα. Τότε είχε πει το εξής φοβερό ” όχι μόνο τους θέλουμε, αλλά ευχαριστούμε τους μετανάστες που επιλέγουν να έρθουν στην Ελλάδα” Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δήλωση αυτή ο ευέλικτος Προκόπης, την διέψευσε, αλλά η προβολή της σε τηλεοπτικά δίκτυα, τον έκανε να καταπιεί τη γλώσσα του.

Στο μεταξύ, οι δηλώσεις του επικεντρώθηκαν σε ύμνους για την καλή μας την Ευρώπη και σε κατάρες για το εθνικό μας νόμισμα. Για το μεταναστευτικό, δεν τον ακούσαμε να λέει και πολλά, προφανώς γιατί του ήταν πολύ επώδυνο το ξύλο που έφαγε για το “καλωσόρισμα’ των εισβολέων. Αλλά τώρα που πλησιάζει και η κρίσιμη περίοδος της επιλογής του νέου Προέδρου, έσπευσε να κάνει σχετικές δηλώσεις αρεστές στη Νέα Τάξη, όχι εδώ στην Ελλάδα αλλά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «La Republica», όπου ανέφερε τα εξής :

«Πρέπει να γίνει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα σε τρομοκράτες και πρόσφυγες πολέμου. Σε όσους ζητούν άσυλο, θύματα και των στρατηγικών λαθών της Δύσης, πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη… Το να υψώνεις τείχη και φράχτες είναι μια ανεύθυνη πράξη η οποία αποδεικνύει το πώς κάποια μέλη της Ένωσης – ελπίζω μια ασήμαντη μειοψηφία – δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντά τους και όχι στην αλληλεγγύη, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών μας. Κύρια σημασία, στη Γηραιά Ήπειρο, δεν έχουν η οικονομία και το νόμισμα, αλλά ο άνθρωπος.Η τραγική κρίση των προσφύγων θέτει όλους προ της ευθύνης να προασπίσουν το κοινό ευρωπαϊκό ιδεώδες»!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

images

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΥΨΩΜΕΝΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ 1453

odosdrachmis.gr

Share this post