Γιατί οι εβραιοσιωνιστές προσπαθούν να σβήσουν την Ελλάδα από το χάρτη και όχι την Ολλανδία ή την Σουηδία.

Γιατί οι εβραιοσιωνιστές προσπαθούν να σβήσουν την Ελλάδα από το χάρτη και όχι την Ολλανδία ή την Σουηδία.

Δεν είναι επειδή η Ελλάδα έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

1)Η Ορθοδοξία εδράζεται εδώ πέρα. Οπότε οι δαίμονες θέλουν να ξεφορτωθούν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια που κάνουν θείες λειτουργίες γιατί τους ανακόπτουν την δύναμη.

2)Γιατί η ελληνική γλώσσα και φιλοσοφία σε οδηγεί στην αναζήτηση της αλήθειας μακριά από νεοεποχίτικες επιρροές.

Δεν είναι ούτε για τα μάτια μας τα ωραία, ούτε για κάποιο άλλο λόγο. Είναι καθαρά πρακτικό το κομμάτι.

Για να περάσουμε στην εποχή του Υδροχόου, πρέπει ο  παλιός κόσμος να εκπνεύσει. Και ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του παλαιού κόσμου είναι ο ελληνορωμαικός πολιτισμός.

Από τότε που ο σιωνιστής αρνήθηκε τον Χριστό ως μεσσία του στον σταυρό, έχει αφιερώσει την ζωή του στον να φέρει τον νέο μεσσία, τον Αντίχριστο. Αυτόν που θα τον λούσει με κοσμική δόξα όπως το είχε φαντασιωθεί.

Θεωρούν ότι τα γκοίμ με τα εμβόλια θα γίνουν τα ζόμπι-δαιμονικά δοχεία. Και αυτοί οι επικυρίαρχοι, μέσω του μετανθρωπισμού και των Occult τελετών θα είναι οι νιτσεικοί υπεράνθρωποι που θα μας κυβερνάνε ως συμβασιλιάδες/συνθεοί  δίπλα στον Αντίχριστο. Έτσι το φαντασιώνονται τουλάχιστον. Δεν το κόβω να τους βγαίνει όμως.

Έρχεται δύσκολος χειμώνας απότι φαίνεται. Κρατηθείτε γερά και μην χάνετε την πίστη σας. Και αν χαθεί κάποιος δικός σας αυτές τις μέρες. Μπορεί να είναι και κρυμμένη ευλογία. Για να μην δει όσα έρχονται. Χάσαμε και εμείς δικούς μας και είναι χωρίς αμφιβολία μάρτυρες των εσχάτων χρόνων.

Share this post