Για κάτι άλλο προετοιμάζεται η Ρωσία με πρόσχημα το covid19.Ασυνήθιστη κινητοποίηση…

Για κάτι άλλο προετοιμάζεται η Ρωσία με πρόσχημα το covid19.Ασυνήθιστη κινητοποίηση…

Ένα αμερικάνικο κατασκοπευτικό drone ανιχνεύθηκε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα στη ζώνη συντριβής του ρώσικου μαχητικού Su-27, μεταφέρει το Avia.pro, site πληροφοριών που είναι κοντά στις υπηρεσίες πληροφοριών.Το Planeradar, που το Avia.pro επικαλείται , αναφέρει πως το στρατηγικό κατασκοπευτικό drone τύπου RQ-4B Global Hawk πετούσε για ώρα δίπλα από την Κριμαία και στη ζώνη συντριβής του ρώσικου μαχητικού.
«Το στρατηγικό αναγνωριστικό αμερικάνικο drone RQ-4B-30 Global Hawk των αμερικάνικων δυνάμεων απογειώθηκε από τη βάση της Sigonella κι επιτέλεσε μια πτήση αναγνωριστική μακράς διαρκείας κατά μήκος της ρώσικης ακτής στη Μαύρη Θάλασσα » μεταφέρει το Planeradar. Ο σκοπός της αποστολής του drone δεν έχει διευκρινιστεί αλλά με βάση τα δεδομένα το πιθανότερο είναι η συλλογή δεδομένων από την επιχείρηση έρευνας για το ρώσικο αεροπλάνο και τον πιλότο του.
Οι αψιμαχίες στην Μαύρη Θάλασσα σε συνδυασμό με υπερβολικά μέτρα που επίσημα λαμβάνονται για covid19 στη Ρωσία ενώ η κατάσταση είναι σταθερή (π.χ κλείσιμο συνόρων, στρατιώτες στη Μόσχα) δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα και πολλούς ψιθύρους. Το ίδιο site αναφέρει πως έκλεισαν πολλές μεγάλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Υπ. Άμυνας της Ρωσίας και εφαρμόστηκε καραντίνα ”οπότε προκύπτει το ερώτημα να γνωρίζουμε γιατί ακριβώς για ποιό πράγμα προετοιμάζεται η χώρα και από που προκύπτει ακριβώς αυτή η ανάδυση του στρατού;”.
Tην ίδια στιγμή το ΝΑΤΟ θα βρεθεί με ναυτική βάση στη Θάλασσα Azov αφού ο Πρόεδρος Ουκρανίας ο Zelensky το πρότεινε. Στον επίσημο λογαριασμό του γράφει .
«Παραγγέλνω τη δημιουργία μια ναυτικής βάσης για τη διαρκή ανάπτυξη του συμμαχικού στόλου του ΝΑΤΟ στη Μαριούπολη. Στο πλαίσιο της απειλής και της λανθασμένης συμπεριφοράς της επιθετικής χώρας Ρωσία, καλώ σε κάτι τέτοιο, ” είπε όπως μεταφέρει το “Lenta.ru”.Η Ρωσία είναι σίγουρο πως δεν θα επιτρέψει μια τέτοια κίνηση…..

Περίεργη διαρροή στρατιωτικών μυστικών πριν την κατάρριψη;;;;
Κάτι επίσης περίεργο συνέβη στο πρώτο θέμα αυτό της συντριβής του μαχητικού στην Κριμαία που κάνει το σκηνικό ακόμη πιο πολεμικό. Εδώ και κάποιες μέρες το Υπ. Άμυνας της Ρωσίας ατυχώς δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μπορείτε να δείτε πως ένα μαχητικό Su-57 εκτοξεύει έναν πύραυλο αέρος-αέρος εκκινώντας από θέση εντελώς κάθετη. Αποδείχθηκε ότι χάρη σε αυτό το βίντεο ο αμερικανικός στρατός κατάφερε να αιχμαλωτίσει μυστικές πληροφορίες για έναν αριθμό παραμέτρων του μαχητικού αποχαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τα μυστικά όπλα του μαχητικού.
dimpenews.com

Share this post