Για Τελευταία Φορά

Για Τελευταία Φορά

Ξεκινάμε με μια διαπίστωση που κάθε τόσο επαληθεύεται….δεν έχουμε ελληνική κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας…κάποιοι το ξέρουν και δεν ποντάρουν τις ελπίδες τους και την ασφάλεια τους σε αυτή την μορφή εξουσίας και ανησυχώ σε όσους κρέμασαν τις ελπίδες στον Κυριάκο και στο…112!!!

Αυτό που έχουμε είναι μια ομάδα από μάγους (στην κυριολεξία) της νέας εποχής και μιας… ελίτ κοινωνίας,καταξιωμένοι στη κοινή γνώμη,  που όλοι μαζί εργάζονται για την εφαρμογή της ατζέντας του Ανεπιθύμητου και της ψηφιακής διακυβέρνησης και απλά οι δικοί μας πολιτικοί συνεργάζονται πιστά με τα επιμέρους άρθρα αυτής της ατζέντας.

Στο ψητό…

Πολλοί χάρηκαν με την κατάργηση του ασύλου.

Επιστροφή στην κανονικότητα συνεχίζουν να φωνάζουν…και πες μου ποιος δεν θα το ήθελε.

Θα πανηγύριζα την κατάργηση του ασύλου και πολλά άλλα… εάν δεν είχα άλλη εικόνα.

Στις 8.8 ψηφίστηκε από την βουλή η κατάργηση της ανομίας και της παραβατικότητας στον χώρο της εκπαίδευσης  και έχουμε πει πόσο πολύ υπολογίζουν τον χρόνο…και χρόνος είναι το ημερολόγιο του τοίχου και το ρολόι στο χέρι μας.

Οι σύγχρονοι μάγοι της νέας εποχής που συνεργάζονται απόλυτα με κυβερνήσεις ώστε να επενδύουν τα σχέδια τους στον ιστό του χρόνου, γνωρίζουν ότι αν γίνει το ένα στον ταδε χρόνο, θα γίνει μετά το άλλο πιο πέρα στο χρόνο…αρά το ένα, το πρώτο,  θα πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένο χρόνο, π.χ. στις 8.8 θα πρέπει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το άσυλο, όχι 7 ούτε 10…γιατί ήδη έχουν επεξεργαστεί το πότε θα δώσει «καρπούς» το νομοσχέδιο αυτό, όπως και άλλα τέτοια νομοσχέδια γρανάζια που κάποιοι φωνάζουμε να ακυρωθούν!

Στην πύλη του Λέοντα……. Lion gate, έτσι έλεγαν περιγράφοντας  μια ισχυρή ενεργειακή πύλη που «άνοιγε» στις 8.8, προχθές,  και για τους  σαμάνους της νέας εποχής ήταν μια ημέρα πολύ πολύ σημαντική.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν, το άσυλο καταργείται…

Εκείνη την ημέρα εκδηλώνονται οι προθέσεις και η παγκόσμια πυξίδα δείχνει Ελλάδα.

Και η πρόθεση (όσων συμβούλεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη)  δεν είναι να καταργηθεί το άσυλο αλλά οι αντιδράσεις που θα φέρει η κατάργηση του…όταν πρέπει και αφού έχουν συντονιστεί και άλλες παράλληλες εξελίξεις.

Και πίστεψε με έχουν συντονιστεί!

Οι αντιδράσεις που θα φέρει η εισβολή στο άβατο….γιατί το άβατο κατασκευάστηκε από αυτούς που ελέγχουν την πραγματικότητα μας και για αυτό υπήρχε τόσα χρόνια ανοχή και ασυλία εκεί πέρα…διότι κατασκευαζόταν μια φωλιά από σφήκες,  στην καρδιά της Ελλάδος, που την κατάλληλη ώρα και στιγμή, ο χρήσιμος ηλίθιος θα την πειράξει,  με αποτέλεσμα να βγουν και να “τσιμπάνε” όποιον βρουν.

Όμως, δεν είναι μόνο το χρονικό παράθυρο που επέλεξαν να περάσουν κάτι πολύ άσχημο στη χώρα.

Αν ήταν μόνο αυτό δεν θα μίλαγα.

Δεν μπορώ να το δείξω, αλλά την 8.8.2019 την είχα από πριν σε μέτρηση.

Δύσκολη μέτρηση….. συγκεκριμένη μέτρηση, που έχει να κάνει με την φωλιά και τις σφήκες.

Οπότε,  πως να πανηγυρίσω την κατάργηση του ασύλου. Όχι…

Γενικά το επόμενο διάστημα δεν είναι για πανηγύρια.

Κυοφορούνται δύσκολες στιγμές για την χώρα… θα μας ξαναβυθίσουν στην θλίψη.

Αυτό το τέντωμα του χρόνου που είπαμε την ημέρα των εκλογών, αυτό το τέντωμα αχνοφαίνεται κάθε μέρα στις ειδήσεις…η μήπως όχι;

Πέρασε ημέρα χωρίς μια τραγωδία στους τίτλους των… τσοντοσαιτ τύπου newsit;

Όχι…!

Κοιτώντας τι ζητάνε τον Σεπτέμβρη( ζητάνε κάποια ραντεβού με την ιστορία από την Ελλάδα τον Σεπτέμβρη) τότε τις επόμενες ημέρες θα μας μπουν δύσκολα.!!!

Αν και κάθε μέρα, μα κάθε μέρα η χώρα θερίζεται με τρομερή ποικιλία τρόπων…… θα χρειαστεί να δούμε κάτι μεγαλύτερο.

Ίσως αν το δούμε, αυτή τη φορά να ενωθούμε, να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε  το χάος που πάνε να φέρουν.

Το Μάτι… όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να μας συνεφέρει και να μας ενώσει κάτω από κοινές αξίες που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές.

Ούτε οι καθημερινές τραγωδίες που βλέπουμε στις ειδήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ούτε τα πολεμικά εμβατήρια με τους απέναντι.

Μα θα πει κάποιος..  δεν ακούστηκαν εμβατήρια, πολεμικά, επίσημα..!

Σε σχέση με Ελλάδα και Κύπρο….τα αφεντικά του Αλέξη έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους.

Από την ερχόμενη Τρίτη, ξαναγυρίζει η ρουλέτα, η πολεμική, που σημαίνει ότι υπάρχουν χρόνοι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα γεγονός, μια άτυχη στιγμή και ίσως τότε να ακούσουμε τους ήχους της σειρήνας και όσα αυτή θα φέρει.

Ακόμη και αν τώρα ξεφύγει, μέχρι τον 11ο μάλλον δεν θα ξεφύγει… με ότι σημαίνει αυτό. Ο κάθε ένας ότι καταλαβαίνει και μιλάμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν χρόνοι,δεν μιλάω αόριστα.. για αυτό βαράμε συναγερμό δυο χρωμάτων.

Όμως… δεν γίνεται να τους δείξουμε, αν και δεν χρειάζεται… γιατί συναγερμό βαράνε οι καθημερινές ανταλλαγές πολεμικών δηλώσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Συναγερμό βαράνε οι τραγωδίες σε Ελλάδα και Κύπρο…γιατί στην Κύπρο ξεκίνησε το θέρισμα όπως γίνεται εδώ και λίγο διάστημα στην Ελλάδα.

Τι σχέση τώρα έχει η κατάργηση του ασύλου με τα πολεμικά εμβατήρια;

Θα είναι πολύ αργά για όλους μας όταν οι πολλοί αντιληφθούν το μακάβριο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος.

Δηλαδή το πόσο καλά έχουν συντονίσει το χαός οι μαέστροι των εξελίξεων ώστε να γίνει η χειρότερη δυνατή ζημιά σε εμάς και στη χώρα.

Σε αυτές τις ημέρες και ώρες δεν θα ήμαστε μόνοι μας, όταν το μέλλον θα συναντήσει το παρον..όταν οι προφητείες θα γίνουν ειδήσεις, εκεί δεν θα ήμαστε μόνοι μας διότι οι προφητείες δεν θα βγουν οι μισές.

Για τελευταία φορά λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος, και για τις επόμενες ημέρες, λίγο πριν και λίγο μετά της κοιμήσεως της Παναγίας μας… θα ξανακαλέσουμε επίσημα αρμόδιους φορείς και μη,  για τα παρακάτω:

-Καταργήστε τις παρελάσεις Υπερηφάνειας

-Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

-Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

-Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

-Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.

-Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

Rick

Share this post