Για τι μας προειδοποιεί η πινακίδα στο μοναστήρι του Άθωνα;

Για τι μας προειδοποιεί η πινακίδα στο μοναστήρι του Άθωνα;

Όπως ανέφερε το κανάλι Irina Glotova στις 21 Οκτωβρίου, ένα θαύμα συνέβη στο Άγιο Όρος, στην Ιβηρική Μονή – άρχισε το αυθόρμητο φτερούγισμα της λάμπας πάνω από τις Άγιες Πύλες, το οποίο συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες:

Αυτό δεν είναι το πρώτο και πιθανότατα ούτε το τελευταίο θαύμα αυτού του είδους. Τον Νοέμβριο του 2019, μια αυθόρμητη κίνηση μιας εικόνας του Χριστού ως Αρχιερέα καταγράφηκε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στον Άθωνα:

Φυσικά, οι άνθρωποι έχουν τώρα ένα ερώτημα – τι σημαίνει αυτό το φαινόμενο; Δεν υπάρχει φυσική εξήγηση γι’ αυτό, καθώς μόνο μια λάμπα κινείται. Αν το πρόβλημα ήταν, για παράδειγμα, μια γεωλογική διαδικασία ή ένα πρόβλημα με τα θεμέλια του μοναστηριού (είναι 1000 ετών), όλες οι λάμπες θα ταλαντεύονταν.

Κατά τη γνώμη μας, είναι πιθανότατα ένας οιωνός, και μάλιστα ένα σημάδι, που προειδοποιεί για κάποια τρομερά γεγονότα – πόλεμο, επιδημίες, φυσικές καταστροφές κ.λπ. Αλλά τι ακριβώς πρόκειται και πότε θα συμβούν όλα αυτά;

Είναι ανώφελο να κάνουμε εικασίες, ιδίως αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας. Υπάρχει μια πανδημία σε εξέλιξη και τα μέσα ενημέρωσης απειλούν κάθε μέρα με έναν νέο ιό και ένα νέο κύμα του παλιού. Η Cumbre Vieja εκρήγνυται και η καταστροφή της θα προκαλέσει ένα τσουνάμι που θα μπορούσε να παρασύρει τη μισή Ευρώπη. Ο πόλεμος επίσης φωνάζει από παντού, και δεδομένης της οικονομικής, τραπεζικής, ενεργειακής και άλλης κρίσης, ο πόλεμος είναι πιθανός. Αλλά αν ετοιμάζεται κάτι, πότε;

Η ταλάντωση της εικόνας στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στον Άθω συνέβη την επομένη της έναρξης της πανδημίας του κοροναϊού στην Κίνα. Και τώρα βλέπουμε μια παρόμοια προειδοποίηση, ενώ εισερχόμαστε σε μια εποχή που σε πάρα πολλές προφητείες και οράματα εμφανίζεται ως η εποχή της έναρξης κάποιων αιγυπτιακών εκτελέσεων.

Έτσι, για παράδειγμα, στο κλιπ για τον Απρίλιο του 2021, το οποίο δημοσιεύουμε παρακάτω, ένας νεαρός άνδρας αφηγείται το όνειρό του για την Αρπαγή. Οι άνθρωποι έχουν πολλά τέτοια όνειρα στις μέρες μας, δεν σημαίνει πολλά από μόνο του, αλλά υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια εκεί – η λάσπη στους δρόμους και κάτι σαν τον πρώτο πρωινό πάγο, η ώρα 8:10 στο χρονοδιάγραμμα:

Αυτό το είδος του καιρού συμβαίνει στα σύνορα μεταξύ φθινοπώρου και χειμώνα, χειμώνα και άνοιξης. Για ποια εποχή μιλάμε ακριβώς, για ποια εποχή του χρόνου – εδώ, φυσικά, δεν ξέρουμε. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε ημερολόγια και ο Νοέμβριος πλησιάζει, και η λάμπα άρχισε να κουνιέται τον Οκτώβριο. Επομένως, όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σύντομα, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Μετάφραση : https://www.deepl.com/translator

Share this post