Για όλους αυτούς που κάνουν την δουλειά τους!!!

Για όλους αυτούς που κάνουν την δουλειά τους!!!
ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 
 
 
Άρθρο 24
Πίστη στο Σύνταγμα
 
Ο υπάλληλος είναι εκτελεστής της θέλησης του Κράτους, υπηρετεί μόνο το Λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.
 
 
Άρθρο 25
Νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών
 
1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.
 
2. Ο υπάλληλος οφείλει να υπακούει στις διαταγές των προϊσταμένων του. Όταν όμως εκτελεί διαταγή, την οποία θεωρεί παράνομη, οφείλει, πριν την εκτέλεση, να αναφέρει εγγράφως την αντίθετη γνώμη του και να εκτελέσει τη διαταγή χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Η διαταγή δεν προσκτάται νομιμότητα εκ του ότι ο υπάλληλος οφείλει να υπακούσει σε αυτήν.
 
3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή. Όταν σε διαταγή, η οποία προδήλως αντίκειται σε διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων, διατυπώνονται επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος ή όταν, ύστερα από άρνηση υπακοής σε πρώτη διαταγή που προδήλως αντίκειται σε τέτοιες διατάξεις, ακολουθήσει δεύτερη διαταγή που εκθέτει επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, ο υπάλληλος οφείλει να εκτελέσει τη διαταγή και να αναφέρει συγχρόνως στην προϊσταμένη αρχή εκείνου που τον διέταξε. Επί νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εφόσον εκείνος που διέταξε είναι το διοικητικό συμβούλιο ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης, η αναφορά υποβάλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό. Εάν εκείνος που διέταξε είναι ο Υπουργός, η αναφορά υποβάλλεται στον Πρωθυπουργό.
4. Αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια, για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρηση του, οφείλει να τη διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη. Εάν παραλείπει την προσυπογραφή ή θεώρηση, θεωρείται ότι προσυπέγραψε ή θεώρησε.
5. Οι προϊστάμενοι όλων των βαθμίδων οφείλουν να προσυπογράφουν τα έγγραφα που ανήκουν στην αρμοδιότητα τους και εκδίδονται με την υπογραφή του προϊσταμένου τους. Αν διαφωνούν, οφείλουν να διατυπώσουν εγγράφως τις τυχόν αντιρρήσεις τους. Αν παραλείψουν να προσυπογράψουν το έγγραφο, θεωρείται ότι το προσυπέγραψαν.
6. Ο υπάλληλος δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη σύνταξη, με κάθε μέσο, εγγράφου για θέμα της αρμοδιότητας του, εφόσον διαταχθεί γι’ αυτό από οποιονδήποτε από τους προϊσταμένους του. Αν διαφωνεί με το περιεχόμενο του εγγράφου, εφαρμόζεται η παρ. 4 του παρόντος άρθρου.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΘ’ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ , ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
 
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ  , ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
 
ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ  , ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΒΕΤΕ  ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ  , ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
 
ΟΣΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ , ΕΦ’ΟΣΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.
 
ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.
 
ΑΝΑΡΧΙΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
 
ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ  ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ” ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. 

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΑ
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 259 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ  
 

Ο  υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη.
 
Ταράξτε τους στις μηνύσεις  για παράβαση καθήκοντoς
ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!!


ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ , ΕΦΌΣΟΝ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!!
 
ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ;; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ;;; 
 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ;;; 
 
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ https://seys.gr

Share this post