Γιώργος Οικονόμου. Ακόμα μία «υπάκουη» Φιλιππινέζα , προήχθη στον βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών

Γιώργος Οικονόμου. Ακόμα μία «υπάκουη» Φιλιππινέζα , προήχθη στον βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών

Ο  Γιώργος Οικονόμου του Χρήστου Αντιεισαγγελέας  Εφετών Αιγαίου έχει χειριστεί μεγάλες υποθέσεις Σκάνδαλα της χώρας και τους έβγαλε όλους «λάδι» ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ και βρώμικους πολιτικούς-εγκληματίες αδιαφορώντας για τις αδικίες και  παρανομίες που διέπραξε σε βάρος Ελλήνων.

Δεν είδε τις Offshore στον ΠΑΝΑΜΑ του Παναγιώτη Ζαχαρίου «μπροστινού» του Αριστοτέλη Παυλίδη (Βλ. Υπόθεση εκβιασμού του εφοπλιστή Μανούση, ιδιοκτήτη της ακτοπλοϊκής εταιρείας SΑΟS Ferries), όπως δεν είδε και τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στο ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ με αποτέλεσμα να επέλθει ζημιά στο    Ελληνικό Δημόσιο. Άπαντες παρανομίες προστατεύθηκαν και τα στοιχεία για  σκάνδαλα…πετάχτηκαν μαζί με τους Φακέλους και τα αποδεικτικά στοιχεία από τα παράθυρα του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου.

Για τις υπηρεσίες του ο Γιώργος Οικονόμου του Χρήστου Αντιεισαγγελέας  ανταμείφθηκε με ΝΕΑ προαγωγή. Ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας δεν υποβάλει δημόσια ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όπως όλοι οι συνάδελφοι του καθαροί* και βρώμικοι.

*ΣΗΜ: Καθαρός είναι υποκειμενική έννοια για Εισαγγελείς σήμερα στην  χώρα μας μπουρδέλο όπως την κατάντησαν.*ΣΗΜ: Καθαρός είναι υποκειμενική έννοια για Εισαγγελείς σήμερα στην χώρα μας μπουρδέλο όπως την κατάντησαν.

Που την έκρυψες ρε κάθαρμα την ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ για το Έργο της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε. που έγραφε: …να περιέλθουν οι εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του Κράτους ή να κατεδαφιστούν.

Μήπως έχετε προαχθεί όλοι μαζί και οι υπογράφοντες την ΕΚΘΕΣΗ;

https://www.edocr.com/v/3obq75qm/eahatzisavvas/Giwrgos-Oikonomoy-Akoma-mia-ypakoyh-Filippineza-pr

Share this post