Γ. Τράγκας: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Ούτε πόντο δεν έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από Ικαρία, «Μήδεια» και υπόθεση Λιγνάδη.

Γ. Τράγκας: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Ούτε πόντο δεν έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από Ικαρία, «Μήδεια» και υπόθεση Λιγνάδη.

Ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, καταδικάστηκε για διαφθορά σε τρία χρόνια φυλάκιση και από αυτά είναι υποχρεωμένος να κάνει ένα έτος φυλάκιση χωρίς ουδεμία αναστολή. Θα υποβάλλει έφεση, όπως είπε η συνήγορός του. Τέτοια πράγματα δεν θα συμβούν ποτέ την Ελλάδα. Καταδίκες για διαφθορά πολιτικών δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Προανακριτικές πολλές. Ουδεμία δίκη, ουδεμία καταδίκη.

 

 

Με ανοιχτό το στόμα οι περισσότεροι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν τη χθεσινή δημοσκόπηση, το δελτίο ειδήσεων με την κυρία Σία Κοσιώνη. Ούτε τρίχα από πλευράς πολιτικής φθοράς δεν έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας πολιτικός με 44%, 19 μονάδες πάνω από τον Τσίπρα και άπειρες πάνω από όλους! Λεβέντης! Παλικάρι μεγάλο! Γιγαντιαίο πολιτικό ανάστημα! Όλοι οι Έλληνες φωνάζουν: «Ζει, αυτός μας οδηγεί»! Όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση πίνουν νερό στο όνομά του. Όλοι οι έμποροι, όλες οι λαϊκές αγορές έχουν φωτογραφία του στα εικονίσματα των σπιτιών τους. Ανάβουν κερί στην ψυχή του πατέρα του. Λένε «Μαρέβα» και κλαίνε από συγκίνηση. Ο δημοφιλέστερος όλων των πολιτικών της Ευρώπης.

 

Μόνον ο ΣΚΑΪ παρουσιάζει τέτοια «έγκαιρα» στοιχεία. Η χθεσινή δημοσκόπηση της Pulseπου παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, απέδειξε ότι κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα, κανένας οικογενειάρχης, ενοχλήθηκε από την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη. Ανέγγιχτος έμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Όπως έδειξε η δημοσκόπηση, ούτε η κυβέρνηση ούτε η Αντιπολίτευση κέρδισαν από αυτό το θέμα. Η υπόθεση Λιγνάδη έσκασε και πέρασε χωρίς να αγγίξει καθόλου την κυβέρνηση!

Όλα τα έκανε καλά ο σημερινός πρωθυπουργός. Ουδεμία ευθύνη φέρει η κυρία Λίνα Μενδώνη. Ο κόσμος ούτε ρίχνει τις ευθύνες στην κυβέρνηση ούτε εκτιμά τους χειρισμούς της Αντιπολίτευσης. Κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ουδείς υποφέρει από τον αφανισμό της εθνικής οικονομίας. Καμία δημοσκόπηση δεν ρωτάει τον κόσμο αν περνάει καλά, αν έχει χάσει τη δουλεία του, αν έχει να φάει, αν μπορεί να στείλει τα παιδιά του να μάθουν μια ξένη γλώσσα, αν τα βγάζει πέρα με το εισόδημα που έχει ή την «υποστήριξη», το οικονομικό αντίδωρο, που δίνει κάθε τόσο η «φιλεύσπλαχνη» και «θετική» για την πατρίδα μας κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Η δημοσκόπηση ανέβασε τον κύριο Κυριάκο Βελόπουλο κατά 0.1% που συνυπογράφει τα νομοσχέδια του Μητσοτάκη. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα έχουν μείνει εντελώς σταθερά. Ούτε ανεβαίνουν ούτε κατεβαίνουν. Ο κόσμος δεν είναι δυσαρεστημένος με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Δεν είναι κουρασμένος και αγανακτισμένος από τα lockdown, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα «λουκέτα» στα καταστήματα και δεν τον απασχολεί καθόλου αν είναι αυτή η κατάσταση που έκλεισε ένα χρόνο συνεχίζεται.

Εδώ που τα λέμε, η πλειοψηφία του κόσμου έχει αρχίσει να ντρέπεται τόσο για τους δημοσκόπους όσο και για τους δημοσιογράφους που προβάλουν αυτές τις πλαστές δημοσκοπήσεις. Αν ο Μητσοτάκης είναι τόσο δημοφιλής, γιατί δεν βγαίνει να περπατήσει χωρίς προγραμματισμένους χειροκροτητές στην επαρχία; Γιατί δεν ρωτάει τα στελέχη πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος; Γιατί δεν βλέπει τις αναρτήσεις που κάνουν στο διαδίκτυο ακόμα και οι γονείς συγγενών ή στελεχών του που δουλεύουν μέσα στο Μαξίμου;

Ολόκληρη η χώρα έχει κουραστεί. Έχει αγανακτήσει με όλη αυτήν την χυδαία προπαγάνδα. Μόλις στήσει κάλπες ο Μητσοτάκης θα φανεί πόσο απέμεινε στη βάση της ΝΔ. Όλοι οι Καραμανλικοί, όλοι οι Σαμαρικοί, όλοι αυτοί που αντιπαθούν και σιχαίνονται τη μαυρίλα της ψυχής και της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν ήδη απομακρυνθεί.

Φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται αύριο ή μεθαύριο με αυτήν την ηγεσία να επιστρέψουμε στην προηγούμενη ανθρώπινη κανονικότητα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ συσσωρεύει δημόσιο και ιδιωτικό χρέος που αγγίζει τον ουρανό. Και όλα αυτά θα σκάσουν στην πλάτη του ελληνικού λαού και θα αδειάσουν τις τσέπες τους. Για την ακρίβεια ό, τι απέμεινε στις τσέπες.

crashonline.gr

Share this post