Γ. Τράγκας: Εγνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί και άφησαν ανυπεράσπιστη τη δημόσια υγεία! Περιορίστηκαν μόνο σε αστυνομικά μέτρα και δεν έδωσαν φράγκο για να έχουν τα νοσοκομεία μας τις απαραίτητες ΜΕΘ.

Γ. Τράγκας: Εγνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί και άφησαν ανυπεράσπιστη τη δημόσια υγεία! Περιορίστηκαν μόνο σε αστυνομικά μέτρα και δεν έδωσαν φράγκο για να έχουν τα νοσοκομεία μας τις απαραίτητες ΜΕΘ.

Όποιος τον προσέχει επίμονα τον τελευταίο καιρό, βγάζει το συμπέρασμα ότι βρίσκεται σε έντονη ψυχική διαταραχή. Εμφανίζεται άρρωστος στις διάφορες συνεδριάσεις, και ταυτόχρονα μαθαίνουμε ότι πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα ή σε άλλες περιοχές. Η φιλογερμανική ακροδεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραπαίει και βυθίζεται μέσα στην πολιτική ανικανότητα του ανδρός.

 

Ήδη ξεκίνησαν οι εισαγγελικές έρευνες για τις διπλές καταγραφές των κρουσμάτων του covid19, ενώ καταρρέει το εθνικό σύστημα υγείας εξαιτίας των εγκληματικών λαθών του Μητσοτάκη και της πολιτικής ανυπαρξίας του Βασίλη Κικίλια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκοτώνει εν ψυχρώ χιλιάδες Έλληνες παρασύροντας σε κακουργηματική συνενοχή και συναυτουργία την ομάδα των λοιμωξιολόγων και γνωστούς δημοσιογράφους που παίζουν το παιχνίδι της.

 

Είναι τόσο ανοχύρωτα και ανοργάνωτα από το υπουργείο Υγείας τα νοσοκομεία μας που σε όλες τις περιοχές της χώρας κραυγάζουν για βοήθεια μην έχοντας το απαραίτητο οξυγόνο και τα αναγκαία αναλώσιμα. Ιατροί και νοσηλευτές δίνουν σκληρή μάχη να διασώσουν εκατοντάδες ασθενείς, κυρίως μεγάλης ηλικίας και με υποκείμενα νοσήματα, αλλά η όλη προσπάθειά τους υπονομεύεται από την προχειρότητα του υπουργείου Υγείας, την έλλειψη πόρων λόγω γερμανικής κατοχής, και την αδιαφορία του πρωθυπουργού που παρουσιάζεται ως Μεσσίας. Ενώ το μόνο που κάνει (ο Μητσοτάκης) είναι να λαδώνει τα μέσα ενημέρωσης, για να τον λιβανίζουν και να τον αποθεώνουν με τα σχόλιά τους, τα ρεπορτάζ τους και τις δημοσκοπήσεις τους.

Ο μοιραίος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, η απόλυτα διατεταραγμένη προσωπικότητα, ο υπηρέτης του Βερολίνου, σπρώχνει την υγεία χιλιάδων Ελλήνων σε επιβάρυνση. Μειώνει καθοριστικά το προσδόκιμο ζωής και δολοφονεί εν ψυχρώ χιλιάδες. Είναι αναγκαίο να ερευνηθούν οι εγκληματικές ευθύνες ιδίου και του υπουργού Υγείας όπως και των αρμοδίων συμβούλων λοιμωξιολόγων για τα χάλια του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Εγνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί, και όμως άφησαν ανυπεράσπιστη τη δημόσια υγεία. Περιορίστηκαν μόνο σε αστυνομικά μέτρα που αφανίζουν την εθνική οικονομία, και δεν έδωσαν φράγκο για να έχουν τα νοσοκομεία μας το απαραίτητο οξυγόνο, τα απαραίτητα αναλώσιμα και κυρίως τις απαραίτητες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για δέκα εκατομμύρια πληθυσμό.

Με πρωτοφανή κυνισμό ο δήθεν Μεσσίας και προστάτης της υγείας των Ελλήνων, προτίμησε να μοιράζει 20 εκατομμύρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να μην τα δώσει για τις απαραίτητες υποδομές στα νοσοκομεία μας. Η πλαστή εικόνα του Αρχαγγέλου, που κατέστρεψε την οικονομία για να μας σώσει, θρυμματίστηκε. Τώρα έχουμε την πτώση του Αγγέλου από τον ουρανό και την συντριβή του στην οδυνηρή πραγματικότητα.

Ο Μητσοτάκης σκότωσε και σκοτώνει κόσμο. Το υπουργείο Υγείας σκότωσε και σκοτώνει κόσμο. Τα μέσα ενημέρωσης πανικοβάλουν και τρομοκρατούν στηρίζοντας ένα πρωθυπουργό και μια ομάδα πολιτικών με εγκληματικές ευθύνες. Είναι απαραίτητο ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όλοι οι εισαγγελείς της χώρας να ερευνήσουν την επιβάρυνση της υγείας χιλιάδων πολιτών από την αναστολή των γενικών χειρουργείων. Εντός ολίγου θα βγούνε στοιχεία για το πόσοι καρκινοπαθείς υπέστησαν μεταστάσεις ή εγκαταλείφθηκαν, ενώ έχριζαν έγκαιρης θεραπείας εξαιτίας της απόφασης Μητσοτάκη – Κικίλια να ανασταλούν τα γενικά χειρουργεία και να κηρυχθούν όλες οι μονάδες σε όλα τα νοσοκομεία σε ιατρικές μονάδες covid19.

Ήδη σοβεί αμείλικτος πόλεμος μεταξύ λοιμωξιολόγων και Μαξίμου. Ουδείς από την Επιτροπή Δημόσιας Υγείας θέλει να βάλει το κεφάλι του στον τορβά, εξαιτίας των αποφάσεων της κυβέρνησης που αλλάζουν τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων. Πολύ σύντομα θα κατηγορηθεί ο Τσιόδρας και άλλοι αρμόδιοι για πλαστογραφία στα στατικά στοιχεία του covid19. Οι αλλοιώσεις αυτές στήριξαν πολιτικές αποφάσεις που κατέστρεψαν και καταστρέφουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Είναι καιρός οι εισαγγελείς να ψάξουν τι έχει συμβεί με τα εμβόλια H1N1 που αγοράστηκαν με πρωτοβουλία Τσιόδρα-Κοντοζαμάνη. Είναι καιρός να ελεγχθούν όλα τα πρακτικά της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΔΥ και να συγκριθούν οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Πρέπει να κληθούν να καταθέσουν άμεσα ο Μαγιορκίνης και άλλοι που έχουν δηλώσει ότι άλλα εισηγούνται και άλλα έκανε η κυβέρνηση. Πρέπει να ανακριθεί ο Τσιόδρας για τις πλαστογραφίες των στοιχείων και να καταθέσει αναλυτικότερα τι εννοούσε όταν έλεγε ότι μια εγκεφαλική αιμορραγία την κατέτασσε στα κρούσματα covid19. Έτσι δούλεψε η καταγραφή των νεκρών και τα στατιστικά στοιχεία που κρατούσε ο ΕΟΔΥ; Έτσι έβγαιναν και βγαίνουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης;

Η κυρία Λινού ζήτησε την επέμβαση της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη δημοσιοποίηση όλων των σχετικών στοιχείων, ενώ για το παράλληλο σύστημα καταγραφής είπε πως δεν εκπλήσσεται καθώς στην Ελλάδα «ο καθένας κρατάει στοιχεία για τον εαυτό του».

Νωρίτερα είχε παραδεχτεί ότι υπήρχε ανακρίβεια όσον αφορά στα κρούσματα: «Εάν το ξέραμε αυτό πριν τρεις μήνες, μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την πανδημία, αλλά θα ήμασταν περισσότερο προετοιμασμένοι», τόνισε η κ. Λινού, αναφερόμενη στην καταγραφή των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

crashonline.gr

Share this post