Γ. Τράγκας: Εθνικό ζώο ο κοριός. Εθνική Εργασία ο χαφιεδισμός. Εθνική παραγωγή η μωρία.

Γ. Τράγκας: Εθνικό ζώο ο κοριός. Εθνική Εργασία ο χαφιεδισμός. Εθνική παραγωγή η μωρία.

Όλα τα κράτη, πέραν των εθνικών συμβόλων τους, έχουν και κάποια είδη ζώων που θεωρούνται εθνικά. Π.χ η Ινδία έχει τις ιερές αγελάδες στον Γάγγη ποταμό, αλλά οι φακίρηδες μέσα σε κοφίνια φιλοξενούν εκατομμύρια βασιλικές κόμπρες.

Η νότιος Αφρική έχει το φίδι με το μαύρο στόμα που σκοτώνει ακαριαία. Έχει τη μάμπα.

Στην Αυστραλία υπάρχει το καγκουρό και τα κοάλα. Η κεντρική Αφρική έχει τον υπέροχο οικογενειάρχη που λέγεται γορίλας και εκείνες τις πανέμορφες αγέλες των λιονταριών. Η Γαλλία έχει τον γαλλικό πετεινό. Η Αμερική έχει τους υπερήφανους αετούς.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, στο μεγάλο πάρτι για τα 200 χρόνια της εθνικής ανεξαρτησίας, θα υψώνουμε ένα ποτήρι σαμπάνιας Dom Perignon. Η Γιάννα Αγγελοπούλου προς τιμήν των Ηρώων του 21, που έπιναν και αυτοί σαμπάνια Moet, θα αποκαλύψουμε το εθνικό μας ζώο. Είναι αυτό που συνάδει σε όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού κόσμου, της ελίτ και των διαφόρων «μαγαζιών» του Τύπου. Εθνικό ζώο είναι ο ΚΟΡΙΟΣ.
Από αρχαιοτάτων χρόνων, από την εποχή του Βυζαντίου, από την εποχή της Επανάστασης, οι χαφιέδες, οι δοσίλογοι και οι εγκάθετοι ήταν περιζήτητοι, το καλύτερο επάγγελμα. Η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά, ειδικά στην περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, φορώντας μάσκα, όπως τώρα αυτή που επιβάλλει ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης, οι χαφιέδες παρέδιδαν στη γκεστάπο πλήθος συμπατριωτών μας που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν.
Και τότε φορούσαν μάσκα. Όπως τώρα. Μαύρη για να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και τότε παρέδιδαν τις περιουσίες των Ελλήνων στους κατακτητές Ναζί. Δεν υπήρχαν ηλεκτρονικοί κοριοί, ούτε μικρόφωνα μεγάλης εμβέλειας, ούτε βαλιτσάκια με λέιζερ που γίνονται μονοπάτια, για να «περπατούν» οι ήχοι, οι συνομιλίες μέχρι τα αυτιά της Γ΄ διεύθυνσης της ΕΥΠ ή διαφόρων επιχειρηματιών.
Τότε, την εποχή των γερμανόφιλων Πικραμμένων, Χριστοφοράκων και Παπακωνσταντίνου, υπήρχαν οι ψίθυροι, οι σπιούνοι, τα «αυτιά» της Γκεστάπο και των SS.
Εθνικό ζώο ο κοριός. Ένα είδος εντόμων που τρέφονται με αίμα ανθρώπων, ιδιαίτερα τη νύχτα. Τα τσιμπήματά τους μπορούν να προκαλέσουν στην υγεία επιπλοκές και παρενέργειες, αιματολογικές διαταραχές και ψυχικές επιβαρύνσεις, όπως η κλεισούρα στο Lockdown.
Οι χαφιέδες, οι γιοκαρίνοι άνοιξαν κερκόπορτα στο Βυζάντιο. Νωρίτερα, ο δύσμορφος Εφιάλτης οδήγησε τους Πέρσες πίσω από την πλάτη του Λεωνίδα. Την εποχή της Επανάστασης, προύχοντες, νενέκοι κατέδιδαν τους Έλληνες, συναλλάσσονταν με τους Τούρκους και πάντα υπήρχαν εκείνοι που δούλευαν για τους ξένους, για τους Βαυαρούς και με μεγάλη άνεση ψυχής δίκαζαν και φυλάκιζαν τον Κολοκοτρώνη στην Ακροναυπλία.
Αυτές τις ημέρες, κανάλια και εφημερίδες μετά από εθνική καταστροφή, μετά το lockdown, αφού μοιράστηκαν εκατομμύρια σε βαρόνους, κόμητες και λόρδους των media και φυσικά σε λοιμωξιολόγους, επέστρεψαν στις αποκαλύψεις και στις κόντρες Μιωνή – Παππά – Παππαγελόπουλου και Καμμένου – Τζούλη – Κουρτάκη. Επέστρεψαν στο εθνικό ζώο.
Γύρισαν στο θεσμοθετημένο εθνικό σπορ. Στην πλέον αποδοτική δουλειά. Στο εθνικό εντομολογικό Τζουράσικ Παρκ. Στους ΚΟΡΙΟΥΣ. Στις παρακολουθήσεις. Στις αλληλο-καταγγελίες για παρακράτος. Για σκοτάδι. Όλοι το λατρεύουν. Μετά τα βρίσκουν, ανταλλάσσουν αντίγραφα κασετών για να θυμούνται τις περιπέτειές τους, κουλουριάζονται στο λάκκο, όπως τα φίδια και ξαναρχίζουν να δουλεύουν μαζί.
Μίζες, απάτες, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και προφύλαξη μόνο των κεκτημένων συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών οικογενειών και φυσικά των ξένων συμφερόντων.
Επειδή ακούτε πολλά. Επειδή ακούτε επιφωνήματα εκπλήξεων για τις ανούσιες και αχυρένιες αποκαλύψεις του κου Μιωνή.
Επειδή τρώτε το χρόνο σας, παρακολουθώντας κατά το ήμισυ τουλάχιστον, βλακώδη έως ανόητα δελτία ΜΗ ειδήσεων, πρέπει να θυμηθώ για εσάς τα ακόλουθα:
Η οικογένεια που αγαπούσε περισσότερο από όλες, τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, ήταν η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο αείμνηστος Μητσοτάκης με τη βοήθεια του πασίγνωστου στο πανελλήνιο Μαυρίκη, του περίφημου κοριού και των προσβάσεων που είχε στην υπηρεσία συνδέσεων του ΟΤΕ, εκεί στην 3η Σεπτεμβρίου κοντά στο ξενοδοχείο Victory, είχε φτάσει στο σημείο να χτυπάει το τηλέφωνο του Ανδρέα Παπανδρέου και να σηκώνει ταυτόχρονα το δικό του ο Μητσοτάκης. Μεγάλος κοριός ο αείμνηστος!!!
Μιλούσε ο Ανδρέας και υπήρχε δυνατότητα να απαντήσει ο Μητσοτάκης! Ο Μαυρίκης είχε αργότερα αφηγηθεί πολλές φορές, πώς δούλευαν οι υποκλοπές για λογαριασμό της οικογένειας Μητσοτάκη. Ο αείμνηστος ήθελε να τα μαθαίνει όλα για τον πολιτικό αντίπαλό του, που τον χαρακτήριζε Εφιάλτη.
Έπειτα ο στρατηγός Γρυλλάκης δούλευε πολύ την κασέτα για λογαριασμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή βέβαια, ο συγχωρεμένος ο Νίκος Κακαουνάκης, τα βρήκε με τον Μαυρίκη. Για να ακριβολογώ και να θυμάμαι καλύτερα, ο ΣΚΑΙ τα βρήκε με το Μαυρίκη και ο κοριός -όπως τον έλεγαν- απέκτησε μία μηχανή Harley και παρέδωσε στον σταθμό ένα πλήθος κασετών για τον Μητσοτάκη. Και τι δεν έλεγε ο αείμνηστος. Σωστό παρακράτος.
Άρχισε τότε ο Κακαουνάκης, να βγάζει στον αέρα τις κασέτες Μαυρίκη και έγινε ΧΑΜΟΣ. Ο ΣΚΑΙ σε λυσσώδη πόλεμο με την οικογένεια Μητσοτάκη και κατηγορώντας ευθέως τον ίδιο τον Μητσοτάκη για παραλαβή βαλιτσών γεμάτων δολάρια και απίθανων εκβιασμών εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, υποστήριζε ότι ο πλέον διαβρωμένος, διεφθαρμένος και μιζαρισμένος πολιτικός ήταν ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του.
Και τότε ειπώθηκε ότι κυκλοφόρησαν κασέτες στην Ομόνοια με τη φωνή του Μητσοτάκη. Οι υποκλοπές ήταν πάντα το εθνικό σπορ. Ο χαφιεδισμός η εθνική δουλειά. Ο κοριός το εθνικό ζώο και η μωρία η εθνική παραγωγή.
Πρέπει οι νεότεροι να ξέρετε ότι είμεθα από τις λίγες χώρες, που έχουμε θεσμοθετήσει και νομιμοποιήσει τη ρουφιανιά. Όσοι κατέδιδαν επί κατοχής, έπαιρναν ειδικά προνόμια από τους Γερμανούς. Ακόμη και σήμερα, οι γερμανόφιλοι, έχουν στενές σχέσεις με άλλους δοσιλόγους, ξένους που έκαναν δισεκατομμύρια στέλνοντας συμπατριώτες τους στο Άουσβιτς και στο Νταχάου.
Πάρτε παράδειγμα, ότι ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος παρίστανε το Χριστιανόπουλο και παρέδιδε, υπεδείκνυε τις περιουσίες των συμπατριωτών του στην Ουγγαρία, σήμερα είναι στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και οι συγγενείς της οικογένειας Μητσοτάκη, δουλεύουν σε ΜΚΟ του κου Σόρος. Αλλά και οι εκπρόσωποι του κου Σόρος είναι μέσα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εδώ πρέπει να σημειώσω, ότι ο μέγας δοσίλογος δισεκατομμυριούχος, έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή στην Αμερικανική τηλεόραση, ότι δεν αισθανόταν τίποτα, καταδίδοντας τους συμπατριώτες του και βλέποντας να οδηγούνται από τους Ναζί στα τρένα. «Αν δεν το έκανα εγώ», είχε πει: «θα το έκανε άλλος!».
Ανασύροντας από την μνήμη μου, μία σειρά από ρεπορτάζ άλλων εποχών, δεν μπορώ να θυμηθώ μία περίοδο που να μην είχαμε κασέτες ή υλικό υποκλοπών. Πάντα υπήρχαν τέτοια προϊόντα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και στα σκοτεινά δρομάκια της πλατείας Ομονοίας. Εκεί μπορούσες να βρεις κασέτες του Μαυρίκη, κλεμμένες γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Παπανδρέου, τον αείμνηστο Μητσοτάκη με δύο Γερμανούς την ημέρα της αποφυλάκισής του, όταν γλίτωσε το απόσπασμα, όλων των ειδών τις συνομιλίες. Όταν ο Τόμπρας ήταν στον ΟΤΕ, βούιζαν οι εφημερίδες για υποκλοπές. Έχουν γραφτεί δεκάδες σελίδες για την υπηρεσία ειδικών συνδέσεων του ΟΤΕ. Αργότερα, στα περιοδικά του Κωστόπουλου και του συγχωρεμένου του Θέμου, διαβάσαμε όλες τις συνομιλίες της Μιμής με τον Αστρολόγο της, τον ομοιοπαθητικό της και τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου. Όσα έλεγαν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το φιλοθεάμων κοινό ανέγνωσε τότε όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για το πρωθυπουργικό ζεύγος, καθώς και το πώς ετοιμαζόταν η μακαρονάδα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Οι κασέτες ήταν πάντα σε πρώτη χρήση και δεν αποκλείεται οι μαγνητοταινίες του κου Μιωνή, να εντοπιστούν σε κασετάδικα της Ομόνοιας ή κάτω στη λαϊκή αγορά, στη Γέφυρα του εργοστασίου Κεράνη ή να ακούγονται μιξαρισμένα με ήχους από την Ανατολή σε καταυλισμού Αφγανών. Αυτή είναι η Ελλάδα. Είναι η Ελλάδα των Σημίτιδων, των Ροζάκηδων, της Αγίας Οικογενείας, των αλλεπάλληλων ληστειών και λεηλασιών. Είναι η Ελλάδα των συμμοριών, των οπλαρχηγών , των μαγαζιών.

Είναι ταυτόχρονα όμως το κράτος, που δεν έχει σύστημα υγείας, έχει διώξει τη νεολαία του στο εξωτερικό, δεν έχει καθόλου βιομηχανία, διακατέχεται από εθνική μελαγχολία, έχει δημογραφικό πρόβλημα και είναι κατεχόμενο, αφού σήμερα που μιλάω χρωστάει 360 δις και προσεύχεται μόνο προς την πλευρά του Βερολίνου.
crashonline.gr

Share this post