Γ. Τράγκας: Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη η ατμόσφαιρα όζει. Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει ούτε Ισονομία ούτε Δημοκρατία ούτε Ελευθερία – Οι πολίτες παρακολουθούν μεθόδους Ερντογάν.

Γ. Τράγκας: Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη η ατμόσφαιρα όζει. Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει ούτε Ισονομία ούτε Δημοκρατία ούτε Ελευθερία – Οι πολίτες παρακολουθούν μεθόδους Ερντογάν.

Οσμή βαθύτατης ηθικής σήψης σκεπάζει όλη τη χώρα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση και διάλυση, εξαιτίας της εμφανούς και νοσηρής προσπάθειας του πρωθυπουργού να συγκαλύψει τα αποκρουστικά αποτελέσματα από την χαλαρή και αμελή στάση του απέναντι σε ομοφυλόφιλους, παιδόφιλους και παιδεραστές, που τοποθετήθηκαν κατά καιρούς δίπλα του σε επιφανείς θέσεις. Ο ίδιος διακατέχεται από το «σύνδρομο του Βατικανού», δηλαδή επί σειρά ετών ανέχεται ή συγκαλύπτει ή στηρίζει πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε πράξεις παιδοφιλίας ή παιδεραστίας.

 

Έφτασε στο σημείο η κυβέρνησή του να προβάλει ποικιλοτρόπως ως προικισμένους από τη διαφορετικότητα ομοφυλόφιλους που τοποθέτησε μέσα στο Μαξίμου ή στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αντί να ενδιαφερθεί για τη δυστυχία, την πείνα και την φτώχεια εκατομμυρίων Ελλήνων, πρόβαλε μέσω φιλοκυβερνητικών Τύπων και ιστοσελίδων τον παράφορα έρωτα ανδρών που παντρεύτηκαν μεταξύ τους, ή πρόβαλε την μεγαλοσύνη της αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς υφυπουργών που τοποθέτησε στο Υπουργείο Πολιτισμού.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο στο παρελθόν στην περίπτωση του κυρίου Νίκου Γεωργιάδη, τον οποίον είχε επί σειρά ετών διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, όσο και επί ημερών του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, διακατέχεται από το «σύνδρομο του Βατικανού». Αποφεύγει να καταγγείλει με σφοδρότητα, ως όφειλε ως πρωθυπουργός και πατέρας τριών παιδιών, τα κακουργήματα των παιδεραστών συνεργατών του ή πολιτικών επιλογών του, με αποτέλεσμα να κολυμπάει σήμερα πολιτικά, όπως ο Βενέδικτος και άλλοι προηγούμενοι Πάπες, στον βούρκο των αποκαλύψεων για εγκλήματα κατά τρυφερών ηλικιών.

Όλη η Ελλάδα αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί ποικιλότροπα να αποκρούσει τις δεκάδες ή χιλιάδες καταγγελίες θυμάτων για την εγκληματική δράση συνεργατών του και πολιτικών επιλογών του. Ήδη εκτός από την παραίτηση της κυρίας Λίνας Μενδώνη που ζητείται από την αντιπολίτευση, ο Σύλλογος Σπουδαστών Εθνικού Θεάτρου ζητάει και την αποπομπή του ομοφυλόφιλου υφυπουργού Πολιτισμού, κυρίου Νικόλα Γιατρομανωλάκη, τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόβαλε ως πρότυπο πολιτικού και μοντέλο για χιλιάδες ελληνόπουλα, τα οποία αυτήν την εποχή ούτε μαθαίνουν γράμματα ούτε σιτίζονται επαρκώς γιατί εκατομμύρια οικογένειες είναι στην ανεργία.

Η εμφάνιση χθες στη Βουλή του κυρίου Μητσοτάκη ήταν επιεικώς τραγική. Δεν είπε τίποτα για την ταμπακιέρα, όπως επεσήμανε η αντιπολίτευση. Δεν είπε τίποτα για τις ευθύνες του. Δεν απάντησε στον κύριο Αλέξη Τσίπρα που του είπε ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πούνε αυτοί εκεί μέσα, αλλά ανησυχεί για την βαθύτατη σήψη που υπάρχει εντός των τειχών. Όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης άφησαν να εννοηθεί ότι ο κύριος Μητσοτάκης διαπράττει ένα γιγαντιαίο πολιτικό λάθος αρνούμενος να αποδεχθεί το λάθος του, και ότι επί σειρά ετών προβάλει εμφανώς ομοφυλόφιλους ή ανέχεται στο περιβάλλον του αποκλίνουσες συμπεριφορές και συγκαλύπτει καταδικασθέντες για παιδοφιλία.

Ουδείς Έλληνας πιστεύει ότι η κυρία Λίνα Μενδώνη τα έκανε όλα μόνη της. Ουδείς συμπολίτης μας εκτιμά και πιστεύει ότι η υπουργός Πολιτισμού δεν ρώτησε το Μαξίμου όταν τοποθέτησε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο. Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να πει στη Βουλή ότι η κυρία Λίνα Μενδώνη δεν είναι πολιτικός και ότι για αυτό έκανε το λάθος να χαρακτηρίσει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο». Με αυτήν την φράση ουσιαστικά ο κύριος πρωθυπουργός ευθυγραμμίστηκε με την υπερασπιστική γραμμή του κυρίου Λιγνάδη. Δηλαδή ότι υπάρχει συνωμοσία ξένων οργανωμένων συμφερόντων, και ότι έβαλαν τα αυτά τα θύματα να καταγγείλουν τον κύριο Λιγνάδηγια να εκθέσουν την κυρία Μενδώνη, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους στην περιοχή του Ελληνικού. Όλα αυτά βέβαια προκαλούν οργή και μειδιάματα στον Ελληνικό πληθυσμό.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη αυτή που προκαλεί την πλήρη αποσύνθεση της κυβέρνησης και την δυσοσμία που αναδίδεται από το «Βατικανό» της ΝΔ. Είναι πλήθος πλέον οι καταγγελίες και οι διαμαρτυρίες για την πολιτική προστασία που παρέχεται σε πρόσωπα γνωστά για την αποκλίνουσα συμπεριφορά τους και την ποινικά ελεγχόμενη δράση τους τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και γενικότερα στον πολιτικό χώρο. Όταν τοποθετείς διευθυντή του πολιτικού σου γραφείου έναν συλληφθέντα με διεθνές ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων στην Μολδαβία, όταν αυτός καταδικάζεται 28 μήνες φυλακή, και όταν σε δεύτερο βαθμό η εισαγγελέας της Έδρας εκφράζει τη λύπη της, γιατί ο νόμος προβλέπει παραγραφή της υπόθεσης, τότε γεννάς καχυποψίες. Και οπωσδήποτε γεννάς εύλογες ανησυχίες για τη χαλαρή στάση σου και την ανοχή σου απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Θα μπορούσε το «Βατικανό» της κυβέρνησης να έχει παραιτήσει τον «Καρδινάλιο» ή τους «Επισκόπους». Θα μπορούσε να έχει αποπέμψει την κυρία Λίνα Μενδώνη ή άλλους για τα λάθη, για τις παραλείψεις, αλλά δεν το έκανε και δεν το κάνει. Το καυτό ερώτημα, που ανακύπτει στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων, είναι γιατί χθες ο πρωθυπουργός αρκέστηκε στο να πει ότι η κυρία Μενδώνη είναι ικανοτάτη και ότι συνέβαλε να γίνει το μετρό Θεσσαλονίκης, αντί να απαντήσει ευθέως για την ηθική σήψη σου σοβεί στην κυβέρνησή του και τα πολιτικά λάθη.

Εύλογα οι περισσότεροι οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να απομακρύνει ούτε την κυρία Μενδώνη ούτε τον υφυπουργό Πολιτισμού ούτε κάποιον άλλον, γιατί οι άνθρωποι δεν φταίνε: Εκτελούσαν εντολές και γνωρίζουν ποιοι φταίνε, άρα κρατούν μυστικά. Επομένως το «Βατικανό» δεν διανοείται να αποσχηματίσει «Καρδινάλιους» της κυβέρνησης.

Υπάρχει όμως ένα άλλο τεράστιο θέμα που μαθαίνω ότι θα έρθει στην επιφάνεια: Οι δεκάδες ή εκατοντάδες καταγγελίες σπουδαστών ή μαθητών από χώρους που εργάστηκαν στο παρελθόν, ενδεχομένως επιλογές της παρούσας κυβέρνησης. Πέραν αυτού, μαθαίνω ότι πρόκειται να έρθουν στο φως ρεπορτάζ και έρευνες για τις ΜΚΟ και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν διάφορα μεγάλα ποσά για την περίθαλψη, τη σίτιση, τη στέγαση και τη διαβίωση ασυνόδευτων παιδιών, των οποίων αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα έχει το πρωθυπουργικό γραφείο με σύνθημα «κανένα παιδί μόνο του». Δηλαδή το πρωθυπουργικό γραφείο εύλογα έχει και τον έλεγχο των κονδυλίων που διατίθενται για αυτά τα παιδιά. Η έρευνα, όπως μου λένε, είναι εκτεταμένη. Τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως είναι συγκλονιστικάΕντός των τειχών του «Βατικανού» υπάρχει βαθύτατη σήψη.

Συμπολίτες μου, Ελεύθεροι Άνθρωποι σε όλη τη χώρα, σήμερα σας μιλάω από το CrashRadio ως ελεύθερος πολιορκημένος. Ένοπλοι κουκουλοφόροι, τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα έχουν είχαν ζώσει το σπίτι της γυναίκας μου. Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι για τη ζωή μουΕύκολα μπορεί μια τέτοια κυβέρνηση, που κατηγορείται ότι συγκαλύπτει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα παιδοφιλίας, που κατηγορείται από την αντιπολίτευση για χαλαρή στάση απέναντι σε παιδεραστές και παιδόφιλους, να στήσει ένα σκηνικό αιφνίδιου θανάτου μου, ενός ατυχήματος, του δικού μου ατυχήματος.

Χθες κατέθεσα μήνυση για ψευδή καταμήνυση εναντίον του κυρίου Άκη Σκέρτσου. Φυσικά στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, ο οποίος δεν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό, δεν εστάλη σαν δυνάμεις της κρατικής ασφάλειας για αυτόφωρη διαδικασία. Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει ούτε Ισονομία ούτε Δημοκρατία ούτε Ελευθερία. Είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη η ατμόσφαιρα όζειΚαι οι πολίτες παρακολουθούν μεθόδους Ερντογάν.

Σας ευχαριστώ θερμότατα για τη συμπαράστασή σας και τα εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα που εστάλησαν από ολόκληρη την χώρα. Σας καλώ εντός 15 ημερών να οργανώσετε αυτοβούλως και εθελοντικά συντονιστικές επιτροπές σε όλους τους νομούς, σε όλες τις πόλεις, και να μας αποστείλετε τα ονόματα εκείνων που θέλουν να μετάσχουν στο πελώριο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Επαναλαμβάνω και σας παρακαλώ εντός των προσεχών 15 ημερών να οργανώσετε τοπικές, περιφερειακές επιτροπές του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». σε όλους τους νομούς.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κύριος Άκης Σκέρτσος, με εντολή του κυρίου Μητσοτάκη και εκπροσωπώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό, υπέβαλε μήνυση εναντίον μου προσβάλλοντας την πολύχρονη καριέρα μου και την επί μισό αιώνα υπηρεσία μου στο δημόσιο συμφέρον και τη δημοσιογραφία. Έγραψε ότι επωάζω τα αυγά του φιδιού και ότι έχω χυδαία συμπεριφορά. Ο κύριος Σκέρτσος, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν γνωρίζει την ιστορία του τόπου. Δεν γνωρίζει την ιστορία μου. Δεν  έμαθε ποτέ ότι εργάστηκα στη «Βραδινή», και ότι έδρασα εναντίον των φιδιών της Απριλιανής ΔικτατορίαςΔεν ρώτησε πόσες φορές ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Μαρίκα Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης προσήλθαν στα έντυπά μου, στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές μου και μου έδωσαν συνεντεύξεις. Ο πατέρας Μητσοτάκης μου έδωσε ένα πλήθος συνεντεύξεων. Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του πρωθυπουργού, εκτιμώ ότι μου έχει δώσει περισσότερες από 150 συνεντεύξεις στις εφημερίδες μου και στις εκπομπές μου. Ο δήμαρχος της Αθήνας, κύριος Κώστας Μπακογιάννης, περισσότερες από τριάντα. Ο πατέρας του δημάρχου, ο δολοφονημένος Παύλος Μπακογιάννης με είχε δεξί χέρι του στο περιοδικό «Ένα». Όλοι αυτοί της οικογένειας Μητσοτάκη δεν ανακάλυψαν ποτέ ότι είμαι «χυδαίος» δημοσιογράφος. Γιατί προσέρχονταν να δώσουν εκατοντάδες συνεντεύξεις σε έναν «χυδαίο»; Μήπως γιατί αυτός ο «χυδαίος» ήταν γνωστός για τους αγώνες του υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και της Δημοκρατίας; Μήπως επειδή ήταν γνωστός για τους αγώνες του κατά της Απριλιανής Δικτατορίας; Μήπως επειδή ήταν γνωστός για το γεγονός ότι δεν αλλοιώνει τις συνεντεύξεις και ότι δεν κάνει fake news; Ο κύριος Σκέρτσος είναι νεόκοπος στην πολιτική και ασφαλώς υλοποιεί με πολιτική δουλικότητα όλες τις εντολές του αφεντικού του.

Σήμερα οι δικηγόροι μου, πέραν της χθεσινής μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, καταθέτουν αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς μου, προσβολή της μακράς της δημοσιογραφικής ιστορίας μου, και ενημερώνουν ταυτόχρονα όλες τις διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων.

Σήμερα θα δείτε σε όλο το διαδίκτυο το λογότυπο του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Επίσης αργότερα θα αναρτηθεί η διακήρυξη του κινήματος. Συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. Δημιουργήστε εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου τοπικές, περιφερειακές επιτροπές. Πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί με στόχο την ανατροπή αυτού του παρακμιακού τοπίου. Απευθύνομαι σε όλους τους γονείς και τους παππούδες. Η σημερινή κυβέρνηση έφερε στους δέκτες των τηλεοράσεων, σε όλα τα σπίτια μας, τον πανικό και τον τρόμο με τον κορονοϊό, αλλά κυρίως έφερε την ηθική σήψη και τα μοντέλα ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας για όλα τα παιδία μας. Η σεξουαλική συμπεριφορά είναι προσωπική υπόθεση, αλλά μια κυβέρνηση δεν μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας ένα θέαμα και ένα μοντέλο ηθικής σήψης.

Απευθύνομαι σε όλους τους ελεύθερους πολίτες, σε όσους πιστεύουν βαθύτατα στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, σε όσους θέλουν Ισονομία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, σε όσους είναι υγιώς σκεπτόμενοι πατριώτες. Η ηθική σήψη αποσυνθέτει την κυβέρνηση και διαλύει τη χώρα.

Αποκαλούσα νοσηρό πολιτικό τον σημερινό πρωθυπουργό. Δυστυχώς, ξεπέρασε τους χαρακτηρισμούς μου. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκιμάζει αυτό το μοντέλο ηθικής σήψης που προβάλει είτε με επιλογές του είτε με παραλείψεις του είτε με λάθη του, σε μια προσπάθεια να καλύψει όλη αυτήν την εικόνα ηθικής κατάπτωσης.

Όλη η Ελλάδα περίμενε έναν πατέρα τριών παιδιών να καταγγείλει πρώτος και με το όνομά του τον κατηγορούμενο για ανάρμοστες και κολάσιμες πράξεις. Όλη η Ελλάδα περίμενε έναν πατέρα τριών παιδιών να αποφεύγει επιμελώς τις παρέες εκεί στα σύνορα μεταξύ ενήλικης ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας. Όταν είσαι πρωθυπουργός είσαι και πρότυπο. Όταν είσαι πρωθυπουργός και πατέρας δεν μπορείς να προβάλεις το μοντέλο της ομοφυλοφιλικής οικογένειας. Δεν την προβάλεις, δεν την συνιστάς. Ελεύθερη η ομοφυλοφιλία, χωρίς όμως να διαβαίνει τα σύνορα της παιδοφιλίας και του προσηλυτισμού ανηλίκων. Και πολύ περισσότερο όταν στο παρελθόν είχαν υπάρξει συζητήσεις και σχόλια για τη στενή φιλιά του πρωθυπουργού με τον καταδικασθέντα για παιδοφιλία διευθυντή του πολιτικού του γραφείου. Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση να προβάλει τέτοια πρότυπα ενώ δεν υπάρχει πλήρη σίτιση σε όλη τη χώρα. Θέλουμε έναν πληθυσμό με αξιοπρεπή διαβίωση. Έναν πληθυσμό που θα είναι υπερήφανος για την ιστορία του και την παράδοσή του.

Κινηθείτε ειρηνικά και δημοκρατικά σε όλη τη χώρα. Κινηθείτε αποφασιστικά. Το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» παίρνει σάρκα και οστά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ομογένεια. Αποτινάξτε το φόβο, τον τρόμο και τον πανικό που σπέρνει η χυδαία πλύση εγκεφάλου.

crashonline.gr

Share this post