Γ.Τράγκας: «Η Γερμανία σχεδιάζει τον ακρωτηριασμό της χώρας και έχει ως όργανό της τον Μητσοτάκη»

Γ.Τράγκας: «Η Γερμανία σχεδιάζει τον ακρωτηριασμό της χώρας και έχει ως όργανό της τον Μητσοτάκη»

Σχέδιο ακρωτηριασμού της χώρας από την Γερμανία βλέπει ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και ως όργανο των γερμανικών σχεδιασμών χρησιμοποιείται ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.

Όλο το άρθρο του Γ.Τράγκα:

«Η χώρα πεθαίνει, ξεψυχάει. Ετοιμάζεται νέο μνημόνιο δουλείας και ήδη αποσπώνται τμήματα της εθνικής κυριαρχίας. Η κοινωνία των Ελλήνων είναι σε μαρασμό και ο Θεός να βάλλει το χέρι του αν συμβεί κάτι μεγάλο, κάτι κακό. Ο πρωθυπουργός αφοσιωμένος στην υλοποίηση ξένων οδηγιών, υπηρέτης των Γερμανών, κλείνει τα μάτια του μπροστά στη γενοκτονία, στα μαζικά εγκλήματα που φέρνουν τα μέτρα του.

Καλώ και σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει έρευνα, όπως και όλους τους εισαγγελείς της χώρας. Οι αποκαλύψεις του ιατρικού κόσμου είναι συγκλονιστικές και δεν μπορούν να αναχαιτιστούν ούτε να καλυφθούν από την πλύση εγκεφάλου του ΣΚΑΪ ούτε από τις διώξεις του κυρίου Πατούλη και των πειθαρχικών οργάνων των Ιατρικών Συλλόγων.

Η φράση της προέδρου των γιατρών των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης είναι συγκλονιστική. Η κυρία Δάφνη Κατσίμπα μου είπε: «Χάνουμε ανθρώπους από covid19 χωρίς να έχουνε covid19».

Εκατοντάδες άνθρωποι με προγραμματισμένα χειρουργεία σπρώχνονται στο θάνατο από τον κύριο Μητσοτάκη, τον κύριο Κικίλια και την ομάδα των λοιμωξιολόγων. Χειρουργεία μετατρέπονται σε θαλάμους covid19. Χειρουργεία αποψιλώνονται από αναπνευστήρες και άλλα όργανα,προκειμένου να υποστηριχθούν οι νοσηλευόμενοι από covid19.

Εμφραγματίες πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν στεφανιογράφημα πριν πάρουν αποτέλεσμα από τεστ covid19. Περιμένουν επί ώρες και πεθαίνουν από έμφραγμα. Εκατοντάδες άνθρωποι με συμπτώματα καρκίνου δεν μπορούν να κάνουν εξετάσεις, γιατί τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία covid19.

Η κατάσταση που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, όπως περιγράφεται από πλήθος γιατρών, είναι εφιαλτική. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται σε επιβαρυμένη υγεία και σε βέβαιο θάνατο, γιατί δεν μπορούν να κάνουν το απαραίτητο και προγραμματισμένο χειρουργείο τους.

Γυναίκες όλων των ηλικιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικά θεραπευτήρια παραμένουν ανεγχείρητες με καρκίνο του μαστού. Το ίδιο, συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε κατηγορίες ασθενών που έπρεπε να έχουν χειρουργηθεί εδώ και πολύ καιρό. Όπως αναφέρουν ένα πλήθος γιατροί, δολοφονούνται στην κυριολεξία χιλιάδες Έλληνες πολίτες οι οποίοι θεωρούνται απώλειες λόγω κορονοϊού.

Είναι ασύλληπτη η ανηθικότητα τόσο του πρωθυπουργού όσο και της ομάδας των λοιμωξιολόγων, που γνωρίζουν ότι έτσι δολοφονούν εν ψυχρώ χιλιάδες συμπατριώτες μας, και παρόλα αυτά επιμένουν να διαφυλάττουν το κύρος ενός πολιτικά ανόητου που ισοπεδώνει τη χώρα.

Διαβάστε στο Crashonline.gr τι μου είπε η κυρία Δάφνη Κατσίμπα και θα ανατριχιάσετε για το μέγεθος των εγκληματικών πολιτικών επιλογών του πρωθυπουργού και της διαβόητης, ελλιποβαρούς ομάδας των λοιμωξιολόγων. Η χώρα καταστρέφεται και ισοπεδώνεται βάση σχεδίου.

Ο δωσίλογος και άνους Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί οδηγίες του Βερολίνου. Η Γερμανία αξιοποιεί υπέρ των ταμείων της όλη αυτή τη διεθνή κρίση. Όπως έκανε πάντα, προετοιμάζει ακόμη μεγαλύτερη δουλεία για τους Έλληνες.

Σχεδιάζει τον ακρωτηριασμό της χώρας και έχει ως όργανό της τον Μητσοτάκη. Για να πάμε σε νέο μνημόνιο, απαιτείται παρατεταμένη ύφεση, αλλεπάλληλα lockdowns και γενική απορρύθμιση της ελληνικής αγοράς.

Η μεγαλύτερη ανεργία, η ρευστοποίηση των ιδιωτικών ελληνικών περιουσιών, ο οικονομικός και ψυχικός βασανισμός εκατομμυρίων Ελλήνων, οδηγούν αναπόφευκτα σε πλήρη εθνική αδυναμία, σε αποδοχή νέων οικονομικών μέτρων, με ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό του βιοτικού επιπέδου.

Με ακόμη μικρότερους μισθούς και συντάξεις, με παθητικοποίηση της κοινωνίας και με συνειδητή υποταγή στον έλεγχο τόσο της Γερμανίας όσο και στην περιφερειακή δύναμη της Τουρκίας. Μας ετοιμάζουν για διπλό εθνικό χτύπημα με παραχωρήσεις στο Αιγαίο και με μνημόνιο.

Ο ανήθικος και πολιτικά ανόητος Μητσοτάκης, ένα υπάκουο πιόνι του Βερολίνου, απαγορεύει από σήμερα το βράδυ την κυκλοφορία των πολιτών. Ένα μέτρο αστυνομικό και άχρηστο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Προκειμένου να γίνονται αποδεκτά όλα αυτά τα ανήθικα αστυνομικά μέτρα, τα συνοδεύει με έξαρση του αριθμού των περιστατικών που ανιχνεύονται. Δηλαδή αυξάνει τους αριθμούς των τεστ για να πάρει αναλογικά μεγαλύτερους αριθμούς φορέων του ιού. Έτσι δίνει τροφή στον πανικό, ενώ σκοτώνει, δολοφονεί εν ψυχρώ στην κυριολεξία εκατοντάδες με την αναστολή των χειρουργείων. Η χώρα πεθαίνει στα χέρια του.

Ήδη στην αγορά όλοι λένε ότι παίρνει μέτρα προετοιμάζοντας το έδαφος για γύπες επενδυτές Γερμανούς ή φίλους του, όπως ο Σόρος ή ο Γκέιτς, που επιθυμούν οικονομικές ζώνες με ελάχιστα μικρά μεροκάματα ή τηλεργασία που απομονώνει τον άνθρωπο και τον κάνει να ζει περιορισμένα και με λιγότερα χρήματα.

Ο Μητσοτάκης αποκάλυψε τις «βρώμικες» σκέψεις του λέγοντας ότι οι Έλληνες καταθέτουν λεφτά στις τράπεζες τα οποία θα ξοδέψουν αργότερα. Αυτό βολεύει, μην έχετε αμφιβολία, την προώθηση του σχεδίου που θέλει να ελέγξει τον πληθυσμό κάνοντάς τον να ζει ολοένα και πιο περιορισμένα, ολοένα και περισσότερο στο σπίτι αποδεχόμενος μικρότερους μισθούς και κάνοντας αιματηρές οικονομίες.

Η συγκέντρωση των εναπομείναντων χρημάτων του λαού στις τράπεζες κάνει περισσότερο εύκολο τον έλεγχό του, αφού ρευστοποιούνται σταδιακά τα περιουσιακά τους στοιχεία. Και η εποπτευόμενη από τους Γερμανούς φορολογική αρχή, μπορεί εύκολα να βάλλει χέρι και να πάρει τα χρέη των Ελλήνων πολιτών μέσα από τις καταθέσεις τους. Ζούμε σε ατμόσφαιρα κατοχής».

pronews.gr

Share this post