Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο και λαμβάνει αποφάσεις αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές

Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο και λαμβάνει αποφάσεις αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές

Ο μη έχων σώας τας φρένας ένοικος του Μαξίμου επιχειρεί μέσω του κλεισίματος διαφόρων περιοχών και της φοβίας που σπείρει να πατάξει τυχών αντιδράσεις για την καταστροφή της οικονομίας και τα εθνικά θέματα.

Ένας διαταραγμένος εγκέφαλος είναι ένοικος του Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη μεταπολιτευτική-μνημονιακή Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που πολλοί αμφιβάλουν αν έχει σώας τας φρένας. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο και λαμβάνει αποφάσεις αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η ομάδα των λοιμωξιολόγων είναι ανεπαρκής και «λαμβάνει αποφάσεις στο γόνατο» τις οποίες αλλάζει κάθε μέρα. Αυτό αποδεικνύει, όπως λένε πολλοί καθηγητές και γιατροί, ότι τα μέλη της Επιτροπής Υγείας είναι άσχετα με το αντικείμενο αναχαίτισης του ιού και ακολουθούν πολιτικές οδηγίες που έρχονται από την κυβέρνηση.

Η ελληνική οικονομία είναι κλινικά νεκρή. Από σήμερα περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι που ασχολούνται με τον κλάδο των επιχειρήσεων εστίασης είναι άνεργοι. Ο ημιπαράφρων πολιτικός του Μαξίμου, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, έριξε στην ανεργία 500.000 ανθρώπους που εργάζονται άμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και άλλους τόσους που βγάζουν το εισόδημά τους συνεργαζόμενοι με τον κλάδο.

Ενώ οι Τούρκοι σφίγγουν την πολιορκία και ανακοινώνουν, χωρίς να φοράνε μάσκες, όλες τις ενέργειές τους στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο, τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προαναγγέλλουν καραντίνα, περιοριστικά μέτρα, πείνα και ανεργία μέχρι την Άνοιξη. Μάλιστα ο γερμανόφιλος τοποτηρητής Σκυλακάκης ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν ευρύτερα μέτρα στήριξης τους επόμενους μήνες. Για αυτό, όπως είπε, ήταν φειδωλοί μέχρι τώρα, γιατί υπολόγιζαν ότι αυτό θα κρατήσει μέχρι την Άνοιξη του 2021. Όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε βαριά σκιά Κατοχής και ισοπέδωσης της ελευθερίας της έκφρασης. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που ένας ιός γρίπης μη θανατηφόρος, με θνητότητα λιγότερη από το δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων, θρυμματίζει τη Δημοκρατία και ποδοπατεί έτσι τα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία της έκφρασης.

Ο μη έχων σώας τας φρένας ένοικος του Μαξίμου, του οποίου οι πράξεις αποδεικνύουν ότι είναι παράφρων και «μαριονέτα» των Γερμανών, επιχειρεί μέσω του κλεισίματος διαφόρων περιοχών και της φοβίας που σπείρει ξανά για έναν ασυμπτωματικό ιό στους περισσότερους, να πατάξει τυχών αντιδράσεις για την καταστροφή της οικονομίας και τα εθνικά θέματα. Βγάζει συνεχώς παραπλανητικές πληροφορίες και πλαστές δημοσκοπήσεις, ενώ στην πράξη αποδεικνύεται κατώτερος όλων των περιστάσεων. Και έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους ολόκληρες περιοχές που επλήγησαν από θεομηνίες και σεισμούς.

Η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι ουσιαστικά γραμματεία πολιτικής κοσμικής κίνησης. Μεταβαίνει επί τόπου, μετράει τις ζημιές, λέει ότι θα ανακοινωθούν εξειδικευμένα μέτρα ενίσχυσης, και μετά μη με είδατε. Ο Χαρδαλιάς γίνεται ο «Παναγής από τα Μέγαρα». Ο δε ημιπαράφρων του Μαξίμου περιοδεύει για ελάχιστες ώρες στους τόπους καταστροφής, προσπαθεί να πει κάτι συγκινητικό για τα θύματα, και από την επόμενη μέρα μη με είδατε.

Η Καρδίτσα ακόμη περιμένει βοήθεια. Έχει φύγει εντελώς από τους δέκτες του ΣΚΑΪ και των υπολοίπων καναλιών που ελέγχονται από την ελίτ των Αθηνών. Οι καταστροφές στα νησιά του Ιονίου, οι κάτοικοι της Επτανήσου, αφέθηκαν στην τύχη τους και στη μοίρα τους, μετά το πέρασμα του «Ιανού».
Το ίδιο θα συμβεί τώρα με τη Σάμο. 1.600 σπίτια είναι ακατοίκητα. Όλες οι επιχειρήσεις εστίασης εκεί στην παραλία έπαθαν ζημιές από το τσουνάμι. Καταστράφηκαν όλα τα μαγαζιά. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν προσωρινά σε συγγενείς τους. Δεν υπάρχει από πουθενά βοήθεια. Η Κοζάνη μετράει πληγές από τα τελευταία lockdowns. Η Καστοριά υποφέρει. Παντού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν δωρεάν τρόφιμα. Ο ημιπαράφρων του Μαξίμου και οι συνεργάτες του είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα άμεσα προβλήματα. Η μνημονιακή οικονομία και τα ρουφήγματα του αίματος των Ελλήνων από τη Γερμανική βδέλλα, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια επούλωσης των πληγών.

Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι απλά ελλιποβαρής ή κατώτερη του αναμενομένου. Είναι ανατριχιαστική, όπως και η εγκληματική συμπεριφορά της ομάδας των λοιμωξιολόγων που παριστάνουν τους θεατρίνους σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ ο κόσμος ισοπεδωμένος από τη δεκάχρονη κατοχή του μνημονίου οδηγείται πλέον στην απόλυτη εξαθλίωση.

Η πολιτική του τρελού ενοίκου του Μαξίμου είναι ανατριχιαστική. Έδωσε εντολές να ανασταλούν το 80% των γενικών χειρουργείων στις «κόκκινες» περιοχές. Δηλαδή χιλιάδες άνθρωποι θα παραμείνουν αχειρούργητοι. Θα παραμείνουν ασθενείς από αυτόν τον σύγχρονο Νέρωνα, τον ημίτρελο που πιστεύει ότι κάνοντας όλα τα νοσοκομεία ιατρικές μονάδες covid19, θα αντιμετωπίσει τον ασυμπτωματικό ιό.
Η πλειοψηφία αυτών που εμφανίζει συμπτώματα είναι άτομα μεγάλης ηλικίας με ήδη υπάρχοντα συμπτώματα και άτομα τα οποία έχουν νοσήσει σε δομές φιλοξενίας, όπως τα γηροκομεία. Εκεί, αυτά τα ηλικιωμένα άτομα έρχονται σε επαφή με κάποιον φορέα μέλος του προσωπικού που μπαινοβγαίνει στη δομή ή με κάποιον συγγενή τους. Εκεί θα έπρεπε να γίνονται, συνεχώς τεστ. Η κυβέρνηση και τα χρυσοπληρωμένα κανάλια αποκρύπτουν πλήρως το γεγονός πόσοι από τους διασωληνωμένους προέρχονται από γηροκομεία. Αποκρύπτουν επιμελώς ότι οι περισσότεροι έχουν νεοπλασίες και άλλα βαρύτατα νοσήματα.

Η κυρία Μέρκελ που καθοδηγεί τα πιόνια της, όπως ο Μητσοτάκης, προέβλεψε χθες ότι μπορεί να έχουμε έναν υποφερτό Δεκέμβριο αλλά όχι με ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Επειδή θεωρούμεθα μπανανία, προτεκτοράτο του Βερολίνου, η πολιτική και οι σκέψεις της Καγκελαρίου περνάνε και στο φρενοκομείο της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Μητσοτάκης είναι ημιπαράφρων. Ουδείς σκεπτόμενος και σοβαρός πολιτικός θα πλήγωνε τόσο πολύ την Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα λέγοντας ότι πιέζονται τα όρια του συστήματος υγείας. Η πατρίδα μας έχασε μέσα στην χρονιά 100.000 Έλληνες από τις γνωστές δύσκολες και χρόνιες ασθένειες, από νοσήματα φθοράς και εκφυλιστικές παθήσεις. Κυρίως νεοπλασίες και καρδιαγγειακά. Επίσης έχασε χιλιάδες από τροχαία.

Στον covid19 είναι χρεωμένοι 600 θάνατοι από τους οποίους ένα ποσοστό 95% με 98% είχαν προϋπάρχον βαρύτατο νόσημα. Όλο αυτό που ζούμε είναι εφιάλτης. Τα κρούσματα που ανακοινώνονται είναι σχεδόν 100% ασυμπτωματικά. Οι περισσότεροι που νοσηλεύονται έχουν διάμεση ηλικία τα 65 έτη, αλλά η θνητότητα του δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων έχει ηλικία πάνω από 70 ετών. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό ότι για δεύτερη φορά χιλιάδες άνθρωποι δεν θα χειρουργηθούν εγκαίρως, γιατί ο τρελός του Μαξίμου και η κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής ανέστειλαν το 80% των γενικών χειρουργείων.

 

Σήμερα είναι η ημέρα που μπορεί να κριθεί το μέλλον του κόσμου

Σήμερα είναι η μεγάλη Τρίτη. Εκατομμύρια Αμερικανοί ψηφίζουν. Εάν βγει ο κύριος Τραμπ, θα έχουμε άνοιγμα της οικονομίας τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ευρώπη θα ακολουθήσει την Αμερική, γιατί ήδη προαναγγέλλεται βαθύτατη οικονομική ύφεση εξαιτίας των lockdowns. Οι μόνοι που αντέχουν από τα κλεισίματα των επιχειρήσεων είναι οι Γερμανοί που έχουν πλεονάσματα. Εάν βγει ο κύριος Μπάιντεν, τότε θα επικρατήσουν οι πολιτικές και οικονομικές επιλογές της λέσχης των billionaires.

Σήμερα είναι η ημέρα που μπορεί να κριθεί το μέλλον του κόσμου. Πίσω από τον κύριο Μπάιντεν είναι η παρέα ιδρύματος Κλίντον, του ιδρύματος Γκέιτς και του ιδρύματος Σόρος. Η φίλη μας, η κυρία Μέρκελ περιμένει με αγωνία να ακούσει το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών. Θέλει να κερδίσει ο Μπάιντεν ο οποίος έχει εξαγγείλει άμεση αποκατάσταση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με το Βερολίνο. Επίσης οι Κινέζοι θέλουν να βγει ο Τζο Μπάιντεν. Το θέμα είναι τι πιστεύουν και τι θέλουν οι Αμερικανοί. Αυτό θα το μάθουμε αύριο όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Εάν βγει ο κύριος Τραμπ, υπάρχει σοβαρή ελπίδα να προστατευθούν η οικονομία, οι εργαζόμενοι και τα ατομικά δικαιώματα. Εάν βγει ο κύριος Μπάιντεν ενδεχομένως να επικρατήσει ο κόσμος της Silicon Valley. Η τηλεκπαίδευση, η τηλεργασία, το τηλεμπόριο, το τηλε-Shopping. Θα δούμε τι θα γίνει.

crashonline.gr

Share this post