Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντηρεί τη φοβία και τον πανικό του πληθυσμού, προκειμένου να αποφεύγει κύματα αντιδράσεων για την ανεργία και την ανείπωτη πείνα που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντηρεί τη φοβία και τον πανικό του πληθυσμού, προκειμένου να αποφεύγει κύματα αντιδράσεων για την ανεργία και την ανείπωτη πείνα που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Μακάρι να υπήρχαν αρκετά εμβόλια και να ήταν αποτελεσματικά. Δυστυχώς, η μια εταιρεία μετά την άλλη ανακοινώνουν ότι δεν μπορούν να παράγουν τον επαρκή αριθμό εμβολίων που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Το χειρότερο είναι ότι ουδείς γνωρίζει αν είναι αποτελεσματικά, αν προσφέρουν ανοσία τουλάχιστον για μερικούς μήνες, ή αν οι εμβολιαζόμενοι παραμένουν, όπως όλοι οι άλλοι, ανοχύρωτοι απέναντι στον κορονοϊό και τις μεταλλάξεις του.

 

Ευτυχώς η οικονομική ύφεση, η εκτεταμένη πείνα και οι ηφαιστειακές εκρήξεις των πληθυσμών στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, ανοίγουν στόματα. Οι κυβερνήσεις στρέφονται προς τα υπάρχοντα εδώ και καιρό αποτελεσματικά φάρμακα, τα οποία απεκρύβησαν επιμελώς πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Έτσι προωθούν τα συμφέροντα της Big Pharma, δηλαδή των πολυεθνικών των φαρμάκων, και της Silicon Valley, των «όρνεων» της πληροφορικής, που μας θέλουν φυλακισμένους και εμβολιασμένους με πλήθος δόσεων εμβολίων, γιατί έχουν επενδύσει τα λεφτά τους στα εμβόλια για τον κορονοϊό.

 

Μετά την κολχικίνη, που μειώνει τις πιθανότητες διασωλήνωσης και θανάτου κατά 50%, η περίφημη ιβερμεκτίνη απασχολεί πλέον όλο τον πλανήτη. Μαζί με την υδροξυχλωροκίνη, είναι τρία πάμφθηνα φάρμακα γνωστά εδώ και δεκαετίες, που κοστίζουν μερικά ευρώ το καθένα και δίνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων ταχύτατη και αποτελεσματική θεραπεία. Ήδη από χθες ακούμε ότι με συνταγή ιατρού αγοράζεις την κολχικίνη, και ότι πίνοντας μερικά χαπάκια αναστέλλεις με μεγάλη βεβαιότητα δυσμενείς παρενέργειες από covid19.

Τα καλοπληρωμένα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δελτία ειδήσεων, από χθες προωθούν και διαφημίζουν την κολχικίνη ως το πρώτο φάρμακο που αναχαιτίζει τον κορονοϊό και απομακρύνει το ενδεχόμενο εισόδου ενός ανθρώπου στο νοσοκομείο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στη διασωλήνωση. Από χθες, όπως παρατήρησα, οι παρουσιαστές δίνουν περισσότερο χρόνο στα φάρμακα και λιγότερο στις μεταλλάξεις που συντηρούν τα μηνύματα πανικού σε μια χώρα δέκα εκατομμυρίων. Σε μια χώρα που χθες είχε 286 διασωληνωμένους, και 25 θανάτους από τους οποίους το 95,4% είχε βαρύτατο νόσημα πριν προσβληθεί από τον κινέζικο ιό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντηρεί τη φοβία και τον πανικό του πληθυσμού, προκειμένου να αποφεύγει κύματα αντιδράσεων για την ανεργία και την ανείπωτη πείνα που επικρατεί σε όλη τη χώρα. Το Μαξίμου, ο ίδιος ο Μητσοτάκης αρχίζει να διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορεί να επανέλθουμε στην κανονικότητα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πλατύστερνος, δασύτριχος σκαπανέας του καθολικού εμβολιασμού, θέλει να μας πάει οπωσδήποτε σε πρόωρες εκλογές, για να εξασφαλίσει, δύο συν τέσσερα, έξι χρόνια στην εξουσία!

Η ΝΔ «βράζει». Ο Μητσοτάκης φοβάται ότι το κόμμα ενδέχεται να διχοτομηθεί ή να τριχοτομηθεί. Τόσο τα παλαιά στελέχη του καραμανλισμού όσο και η μεγάλη ομάδα των οπαδών του Αντώνη Σαμαρά, πυροδοτούν φυγόκεντρες δυνάμεις απέναντι σε έναν ελλιποβαρή Κυριάκο Μητσοτάκη που προωθεί τις επιδιώξεις των Γερμανών και της Τουρκίας.

Οι διερευνητικές συνομιλίες διήρκησαν τρεις ώρες και ολοκληρώθηκαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόλυτο «πιόνι» του Βερολίνου, ο «τοποτηρητής» των γερμανικών συμφερόντων στην περιοχή μας, προσέφερε στην Τουρκία την καλύτερη «ασπίδα» απέναντι σε ενδεχόμενες κυρώσεις που ήθελε για λόγους γοήτρου και τάξεως να επιβάλλει η Ευρώπη. Η προσέλευση της Αθήνας σε αυτές τις τρίωρες συνομιλίες εμπέδωσαν περισσότερο τις διεκδικήσεις της Τουρκίας, και έδωσαν τα κατάλληλα επιχειρήματα στο Βερολίνο για να μην επιβληθούν κυρώσεις στην Άγκυρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ένα πολύ βρώμικο «παιχνίδι» σε βάρος των εθνικών συμφερόντων δίνοντας την ευκαιρία στην Τουρκία να αντισταθεί και να αποφύγει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή επιθυμία για κυρώσεις μετά από εκείνες που επέβαλε το αμερικανικό Κογκρέσο. Δηλαδή σε μια περίοδο που η Ουάσιγκτον, υπό την προεδρία του κυρίου Μπάιντεν και με άλλο υπουργό Εξωτερικών, επανεκτιμά τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, ο Μητσοτάκης λέει, με το δικό του τρόπο στον Λευκό Οίκο, μην τιμωρήσεις περισσότερο την Τουρκία, αφού και η Ευρώπη διστάζει πλέον να επιβάλλει κυρώσεις! Ο γιος Μητσοτάκης δυναμώνει με αυτόν τον τρόπο τον Ερντογάν και την τουρκική διπλωματία, η οποία επιδιώκει πάση θυσία να αποφύγει την αμερικανική τιμωρία επειδή αγόρασε τα S.400 από τους Ρώσους.

Ο Έλληνας ανθέλληνας πρωθυπουργός παίζει το «παιχνίδι» των Γερμανών που εξακολουθούν να πουλάνε όπλα στην Τουρκία, και να ζητάνε από την Ελλάδα να πάει σε γενικές συνομιλίες με όλες τις απαιτήσεις των Τούρκων πάνω στο τραπέζι. Τα είπε όλα ο Σαμαράς στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ή για την ακρίβεια δεν τα είπε όλα για τον πλατύστερνο και δασύτριχο εμβολιασθέντα.

Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη, μετά από ταπεινωτικό σεργιάνι του Όρουτς Ρέις επί μήνες στο Αιγαίο, για να διαρρεύσει μετά τον 61ογύρο συνομιλιών ότι η Τουρκία θέλει να γίνει «καλό παιδί» και ότι κάτι θετικό βγήκε από αυτήν την συνάντηση. Είναι δεδομένο ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί. Προωθεί και εμπεδώνει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο με μεγαλύτερη υπακοή προς τον γερμανικό παράγοντα από αυτήν που έδειχνε ο Κώστας Σημίτης.

Η εικόνα της οικονομίας μας, το μέγεθος της καταστροφής είναι ασύλληπτο. Έχουμε βουτήξει στο κενό. Δυόμιση με τρία εκατομμύρια είναι οι εν δυνάμει άνεργοι. Διακόσες χιλιάδες και πλέον επιχειρήσεις εστίασης είναι κλειστές και είναι πολύ πιθανό η μία στις τρεις ή η μια στις δύο να μην ανοίξει ποτέ ξανά.
Ο ελλιποβαρής πολιτικός εγκέφαλος, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου δεν μπορεί να δει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε και προξενεί με το χείμαρρο ψεμάτων, το πλήθος αντιφατικών θέσεων και ακραίων μέτρων που παίρνει. Προσπαθεί να γυρίσει όλη την εικόνα είτε με τους εμβολιασμούς είτε με τα αντίδωρα που δίνει είτε με αυτά που ψελλίζει περί οικονομικής ενίσχυσης από τον γερμανικό παράγοντα. Προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι τα κατάφερε ως «Μεσσίας», προστάτης της υγείας, και για αυτό πρέπει να πάμε να τον ψηφίσουμε.

Έχει συμπαραστάτη τον Αλέξη Τσίπρα,και άβουλους θεατές την κυρία Φώφη Γεννηματά και τον συστημικό, κατά τα άλλα συμπαθή, κύριο Κουτσούμπα. Είναι πρωτοφανής η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του και σε όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ήταν αναμενόμενο και λογικό το Αιγαίο να ακολουθεί τις Πρέσπες. Ο καθένας παίρνει το μερίδιο της μειοδοσίας, της ενοχής, και των εθνικών υποχωρήσεων που του αναλογεί. Ο «μαέστρος Χέρμπερτ φον Κάραγιαν» όλης αυτής της εθνικής συμφοράς, η κυρία Μέρκελ καθοδηγεί απόλυτα εδώ στο γερμανικό προτεκτοράτο τόσο τον κύριο Μητσοτάκη όσο και τον κύριο Τσίπρα.

Ο κορονοϊός έγινε το μεγάλο «όπλο» για να ελεγχθεί πλήρως το τμήμα του πληθυσμού που εδώ και χρόνια πεινάει, εξαθλιώνεται, μεταναστεύει και χάνει τη δουλειά και το βιός του.

crashonline.gr

Share this post