Γ. Τράγκας: Η «Μήδεια» απέδειξε ότι δεν υπάρχει κράτος – Εκατομμύρια Έλληνες έμειναν χωρίς θέρμανση, ρεύμα και τηλεπικοινωνίες.

Γ. Τράγκας: Η «Μήδεια» απέδειξε ότι δεν υπάρχει κράτος – Εκατομμύρια Έλληνες έμειναν χωρίς θέρμανση, ρεύμα και τηλεπικοινωνίες.

 Ανοχύρωτη χώρα. Εκατομμύρια Έλληνες έμειναν και μένουν επί πολλές ώρες στο κρύο και στο σκοτάδι χωρίς να υπάρχει ουδεμία Πολιτική Προστασία. Η «Μήδεια» εμηδείασε, για την ακρίβεια κάγχασε από την ανυπαρξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο σημερινός πρωθυπουργός, ρεκόρ Γκίνες αναισθησίας, ήπιε τον καφέ του στο Da Cappoτου Κολωνακίου όπου υπήρχε εκχιονιστικό μηχάνημα, ενώ ολόκληρες περιοχές της χώρας, εκατομμύρια πολίτες παρέμειναν εγκλωβισμένοι αναμένοντας βοήθεια. Ο σημερινός κυνικός πρωθυπουργός παραβιάζοντας τον βασικό κανόνα απαγόρευσης που ο ίδιος θέσπισε να μην παραμένουν οι πολίτες έξω από τα καταστήματα που σερβίρουν καφέ, πίνοντας τον καφέ του στο Κολωνάκι απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι αναίσθητος, ελλιποβαρής και, όπως λέει ο κόσμος, ακατοίκητος και λίαν επικίνδυνος!

 

Η «Μήδεια»προκάλεσε γιγαντιαία προβλήματα και απέδειξε ότι δεν υπάρχει κράτος, και κυρίως απέδειξε πως οι μνημονιακές κυβερνήσεις, συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές, άφησαν τη χώρα χωρίς επαρκή αριθμό εκχιονιστικών, χωρίς πυροσβεστικά, χωρίς ασθενοφόρα, χωρίς περιπολικά, χωρίς εναέρια μέσα διάσωσης, χωρίς Πολιτική Προστασία! 

Πότε στη Μάνδρα, πότε στο Μάτι, πότε στη Σάμο και πότε με τη «Μήδεια», αποδεικνύεται ότι η χώρα είναι ανοχύρωτη και ότι τα χρήματα του Ελληνικού λαού κατευθύνονται κάθε χρόνο με συνέπεια προς τους δανειστές, ενώ το κράτος αποδεικνύεται παράλυτο στην πρώτη θεομηνία. Περίπου 250.000 νοικοκυριά έμειναν επί ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Χιλιάδες δέντρα σε όλη τη χώρα έπεσαν και μπλόκαραν τους δρόμους. Έκοψαν την κυκλοφορία στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας με απόφαση του κυρίου Χρυσοχοΐδη για να μην πληρώσει ποινές η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, φίλη εταιρία του κυρίου Γεραπετρίτη του οποίου ο πεθερός είναι δεξί χέρι του κυρίου Περιστέρη.

Για δεύτερη μέρα σήμερα συνεχίζεται το «μπλακ άουτ», ενώ μαθαίνουμε ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί. Τριάντα περιοχές της Αττικής δεν έχουν ρεύμα και τουλάχιστον σε δέκα Δήμους δεν υπάρχει νερό. Εκατομμύρια Έλληνες έμειναν χωρίς θέρμανση, ρεύμα και τηλεπικοινωνίες. Ακόμη δεν έχουμε μετρήσει τα θύματα της θεομηνίας, και δεν ξέρουμε πόσοι ήταν σε αναπνευστήρες ή σε υποστήριξη στα σπίτια τους και έμειναν χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, μόνο τη Δευτέρα είχαμε 200 πτώσεις δέντρων και πάνω από 700 βλάβες. Η Πολιτική Προστασία και η ΔΕΗ απεδείχθησαν ανέτοιμες και απροετοίμαστες παρά το γεγονός ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για την επιδρομή της «Μήδειας». Αυτήν την ώρα που μιλάμε έχουμε προβλήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία, οι εισαγγελίες και τα Δικαστήρια. Ο στρατός έχει κινητοποιηθεί, και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 1.850 κλήσεις, και περίπου 1.500 μόνο στην Αττική.

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Σας αρέσει αυτή κατάσταση; Είναι στο χέρι σας να την αλλάξετε. Μπορούμε να την αλλάξουμε. Πρέπει να κινητοποιηθούμε να αυτο-οργανωθούμε σε όλη τη χώρα. Όσο παραμένει αυτή η κατάσταση τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα. Οργανωθείτε σε όλη την επικράτεια.

Ενταχθείτε στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων. Ήδη έχουμε αθρόες εντάξεις από την καραμανλική ΝΔ, από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και από τον ευρύ χώρα της Αριστεράς. Το Forum2020 είναι ήδη μαζί μας. Όλη η ομάδα των παλαιών καραμανλικών έχει ήδη ενταχθεί στο Κίνημά μας. Επίσης είναι κοντά μας όλοι οι διεσπασμένοι, οι πικραμένοι και οι απογοητευμένοι διαφόρων πολιτικών φορέων που εξέφραζαν τον υγιή πατριωτισμό. Επίσης, πρώην στελέχη του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στελέχη της Αριστεράς που επιθυμούν να αλλάξει αυτό που βλέπουμε.

crashonline.gr

Share this post