Γ. Τράγκας: Μια πρωτοφανής κερδοσκοπική τρέλα πάνω στον πλανήτη τροφοδοτείται καθημερινά από υγειονομική υστερία! Η σκιά του covid19 απλώνεται βαριά πάνω στις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων που πτωχεύουν.

Γ. Τράγκας: Μια πρωτοφανής κερδοσκοπική τρέλα πάνω στον πλανήτη τροφοδοτείται καθημερινά από υγειονομική υστερία! Η σκιά του covid19 απλώνεται βαριά πάνω στις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων που πτωχεύουν.

Υπό τη σκιά χιλιάδων όπλων ορκίζεται σήμερα ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν. Στην ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ παρίστανται χιλιάδες εθνοφρουροί (25.000) και εκατοντάδες (750) ειδικοί στα πυρηνικά όπλα.

 

Η ανθρωπότητα ελπίζει για κάτι καλύτερο αλλά ταυτόχρονα δυστυχεί ιδιαίτερα. Το πανίσχυρο και ισχυρό fund Carlyle προβλέπει αποδυνάμωση του δολαρίου και ενίσχυση της κινεζικής οικονομικής παρουσίας σε όλη τη Δύση. Η σκιά του covid19 απλώνεται βαριά πάνω στις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων που πτωχεύουν, υποφέρουν και ισοπεδώνονται οικονομικά, ενώ οι πλούσιοι, οι κροίσοι και οι πολιτικοί που είναι «πιόνια» τους, παίζουν εμφανή «βρώμικα παιχνίδια». Επικρατεί αυτές τις ώρες μια πρωτοφανής κερδοσκοπική τρέλα πάνω στον πλανήτη που τροφοδοτείται καθημερινά από υγειονομική υστερία. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια ή τουλάχιστον δεν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να γνωρίζουμε αν είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και δεν προκαλούν μόνιμες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Έχουμε δεκάδες θανάτους υπό διερεύνηση μετά από εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Pfizer για αλλεργικές αντιδράσεις έως και παραλύσεις από το εμβόλιο της Moderna. Οι υγειονομικές αρχές της Καλιφόρνιας απαγόρευσαν τους εμβολιασμούς μετά από έξι συνεχή κρούσματα αλλεργικών αντιδράσεων που εμφανίστηκαν σε ισάριθμους εμβολιασμούς.

Ήδη σε όλο τον κόσμο επικρατεί μια Βαβυλωνία σχετικά με το πιστοποιητικό ή το «διαβατήριο» που πρέπει να φέρει κάποιος μαζί του για να μπορεί να ταξιδέψει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέργως και επικινδύνως εμφανίζεται άνευ ουδενός δισταγμού να επιθυμεί τον διαχωρισμό και την κατηγοριοποίηση των πολιτών σε δύο κατηγορίες: Στους «καθαρούς» και τους «ακάθαρτους»! Δηλαδή όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο του κυρίου Μπουρλά, δηλαδή όποιος δεν έχει συναινέσει στον εμβολιασμό του, να μην μπορεί να ταξιδέψει ή να μην μπορεί να εργαστεί ακόμη και αν έχει στα χέρια του αρνητικό PCR. Υπάρχει μια παρανοϊκή διάθεση εκ μέρους όχι μόνο του κυρίου Μητσοτάκη αλλά και άλλων που αποδίδεται στις σχέσεις πολιτικών με τη λέσχη και τα συμφέροντα του Μπιλ Γκέιτς.

Σήμερα, λοιπόν, ορκίζεται ο κύριος Τζο Μπάιντεν με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Ο νέος Πρόεδρος και η σύζυγός του θα περάσουν τη νύχτα στο Μπλερ Χάουζ, την επίσημη κατοικία των ξένων προσκεκλημένων της Αμερικανικής κυβέρνησης η οποία βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο στην άκρη της πλατείας Λαφαγιέτ. Στο τελετουργικό της ορκωμοσίας προβλέπεται η Lady Gaga να ψάλλει τον εθνικό ύμνο και η Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει προς τιμήν του νέου Προέδρου.

Ο κύριος Μπάιντεν και η κυρία Κάμαλα Χάρις θα ορκιστούν από τον επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστηρίου, και στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος θα εκφωνήσει την πρώτη ομιλία του και θα παρουσιάσει το όραμά του για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την ανοικοδόμηση και επούλωση του αμερικανικού έθνους. Θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο κοιμητήριο του Άρλινγκτον. Θα τον συνοδεύουν οι πρώην πρόεδροι Ομπάμα, Μπους και Κλίντον μαζί με τις συζύγους τους. Θα μπει στον Λευκό Οίκο πεζός με στρατιωτική συνοδεία. Ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις θα απευθυνθούν στο έθνος σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον ηθοποιό Τομ Χάνκς. Το σόου τιτλοφορείται «γιορτάζουμε την Αμερική».

Ο Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που θα ορκίζεται ο κύριος Μπάιντεν κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας. Ο Τραμπ δήλωσε ότι το κίνημά του στην Αμερική βρίσκεται μόνο στην αρχή του.
Την ίδια ώρα, Κινέζοι επιστήμονες, με πλήθος στοιχείων που έρχονται στο φως, επιβεβαιώνουν ότι οι Κινέζοι και ο ΠΟΥ γνώριζαν για την μεταδοτικότητα του ιού και απέκρυπταν την εξάπλωσή του. Κινέζοι επιστήμονες δήλωσαν σε βρετανικό κανάλι ότι έλαβαν οδηγίες και ότι τους πίεσαν αφόρητα να μην αποκαλύψουν τον νέο ιό και την μεταδοτικότητά του. Επιβεβαιώνονται έτσι ο Τραμπ, ο Μάικ Πομπέο και όσοι διακήρυσσαν από την αρχή ότι είναι κινεζικός ιός και υπάρχει ένας είδος συνεργασίας μεταξύ του Πεκίνου παραγόντων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Big Pharma δηλαδή των πολυεθνικών του φαρμάκου. Είναι εμφανές το αποτέλεσμα του πρώτου έτους δράσης του ιού σε όλη την ανθρωπότητα. Η Κίνα ενισχύεται οικονομικά. Η Αμερική και η Δύση αποδυναμώνεται και κερδίζουν όσοι προωθούν τον διεθνή οικονομικό έλεγχο και την απομόνωση των ανθρώπων.

Πάμε σίγουρα για εκλογές. Εάν δεν ανοίξει πλήρως, ακόμα και με προσοχή, ολόκληρη η οικονομία, από δυόμιση έως τρία εκατομμύρια άνθρωποι θα κλείσουν τις δουλειές τους, θα πτωχεύσουν, θα οδηγηθούν στην ανεργία και στην πείνα. Είτε κάνουν εμβόλιο είτε δεν κάνουν εμβόλιο, ο κύριος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να τους εμβολιάσει εναντίον της πείνας, της δυστυχίας, της ανεργίας και της ψυχολογικής μόνωσης. Είναι ορατό, πλέον, στους σοβαρούς πολιτικούς και σε εκείνους που θα παραμένουν νουνεχείς στη σκέψη ότι δεν υπάρχει καμία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κανένα εμβόλιο και κανένα φάρμακο εναντίον της μη αναστρέψιμης και βαθύτατης ύφεσης που έρχεται. Πρέπει εδώ και τώρα και χωρίς να συνυπολογίζεται τι θα πούνε οι Έλληνες για την κωλοτούμπα ή τα πισωγυρίσματα του στενού συνεργάτη της Microsoft και των φαρμακευτικών εταιριών να ανοίξουν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας.

Είναι πλήγμα και μάλιστα μη αναστρέψιμο να ακούει ο ανθρώπινος εγκέφαλος όλη την ημέρα ότι πρέπει να μείνει κλεισμένος στη φωλιά του για να μην πεθάνει και να μην μπορεί να πληρώσει μια εκδήλωση πολιτισμού ή μια κοινωνική συναναστροφή. Το homework, η τηλεκπαίδευση και το e-shopping είναι ο νέος καρκίνος πάνω στον μικρό πλανήτη. Αυτά που πρέπει να λειτουργούν συμπληρωματικά για τη διευκόλυνση του ανθρώπου εργαλειοποιούνται για την πλήρη απομόνωσή του.

crashonline.gr

Share this post